Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość googlewindows

czego kobiety w sobie nie lubią?

Polecane posty

wlasnie widze, ze ktos robi sobie zarty.... a co do ale ze mnie sucz to mysle, ze to bardzo mila kobieta, ktora nie boi sie zycia i tego jej zazdroszcze. nie brakuje jej pewnosci siebie czego mi bardzo brakuje.

ale nie licytujmy, ktora ladniejsza bo to bez sensu poza tym to kwestia gustu... ide dzis na impreze bo sa ostatki, poza tym musze gdzies sie wyrwac bo nudy jak nie wiem

Gość googlewindows
a co do ale ze mnie sucz to mysle, ze to bardzo mila kobieta, ktora nie boi sie zycia i tego jej zazdroszcze. nie brakuje jej pewnosci siebie czego mi bardzo brakuje. miła może i jest ale pisze trzy po trzy jak by nie mogła się z przyjaciółmi wygadać tylko na tym forum.Nie wiem czy ona nie boi się życia skoro często przebywa na tym forum.Jeśli studiujesz psychologię to masz wiedzę na temat funkcjonowania psychiki i pewość siebie możesz wyszlifować w mgnieniu oka bo to Ty tym dyrygujesz.Jak wiesz wodnikom często brak pewności siebie a Ty jesteś wodniczką.Pewność siebie to coś kiedy wiemy że nie jesteśmy w czymś gorsi od innych.A Ty nie jesteś.Może to również wywodzić się z Twojego dziecińtwa z braku ojca. Pewności siebie musisz się nauczyć, ale to mało prawdopodobne że Ty jej nie masz.

googlewindows - wróćmy do tematu :) kobiety często nie lubią w sobie figury ! ale to przez media, które promują wieszaki

Gość googlewindows
katharssis- jaki był motyw wejścia na to forum, na kafeterię?czego od niego oczekujesz?Czego tu szukasz?Jak tu trafiłaś?Od kiedy jesteś na kefeterii?

szukalam czegos w googlach i wyskoczyla mi kafeteria. weszlam, poczytalam a po jakims czasie sie tu zalogowalam. chyba jestem tu od miesiaca. a Ty...?

Gość googlewindows
szukalam czegos w googlach i wyskoczyla mi kafeteria. weszlam, poczytalam a po jakims czasie sie tu zalogowalam. chyba jestem tu od miesiaca. a Ty...? ja też trafiłem tutaj poprzez szukanie czegoś w google.Ale ten portal nie spelnił moich oczekiwań bo nie wiadomo co kto pisze wszystko jest zbyt mocno anonimowe.Może kiedyś założę jakiś portal dyskusyjny do rozmawiania na wszelakie tamaty, bo widzę że ludzie mają taką potrzebę wygadania,rozmawiania,pogadania z ludzmi z wszelakich stron.Ciekawiło mnie też co kobiety tutaj piszą,ale to tak naprawdę nie jest kobiece forum tylko albo ktoś sobie z koboś robi sobie żarty,albo jakiś nastolatek pisze "głupoty" albo ktoś dorosły wkleja linki reklamcyjne. Jestem tu od jakichś trzech tygodni i badam jakie osoby się tu znajdują i o czym piszą.

Gość googlewindows
katharssis a ten nick skąd się wziął?czy on coś oznacza?To Twoje pseudo?

Gość googlewindows
...???

Gość googlewindows
i jak było na ostatkach???

a bardzo fajnie, dzis tez mnie znajomi wyciagaja ale chyba nie mam sily:] za stara jestem :D a Wy ludziska gdzies sie wybieracie dzis...?

Gość googlewindows
ja w domciu:)