Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko41

Nie moge spac....

Polecane posty

Gość
dzięki slonko ...

Gość niespiaca bezsenna
U nas tak moze byc tak zawsze.... rozlaka na pare mies. w ciagu roku. Taka specyfika jego zawodu... W dodatku ostatnio nie bylo za dobrze miedzy nami, ciagle klotnie. Kochamy sie, ale nie mozemy sie jakos porozumiec :( W dodatku brak pracy mnie lekko przytlacza no i pieniedzy :( Chyba sprobuje sie polozyc. Dobranoc Wszystkim :) Do jutra?

Gość
dobranoc

magic...moje gratulacje! slonko....silna z ciebie kobieta ale.....ile razy mozna zaczynac.....

Gość slonko41
Kmicic nad tym sie jeszcze nie zastanawialam....Dobre pytanie.W glebi duszy mam nadzieje,ze nie bede musiala-ale jazeli to dam rade.

Gość kkarolinaa
najgorsze jest to,ze jednoczesnie walczylam o pozytywne relacje z ojcem,co bylo niemozliwe,a wiec znalazlam sobie meza w wieku ojca. Caly ten czas czulam sie gorsza od innych,jeszcze do tego wada wymowy,depresja,choroba serca,od niedawna niedosluch. To wszystko mnie zahartowalo,dlatego jestem twarda. Na chwile obecna chyba tylko powazna choroba i smierc bliskiej osoby jest w stanie mnie zalamac.

Gość slonko41
To nie byla latwa decyzja-moje rozterki trwaly wiele lat-i dzisiaj dochodze do wniosku,ze byly to lata zmarnowane..(szkoda)Dlatego tym razem nie dam soba pomiatac i jezeli cos nie bedzie grac-moja decyzja bedzie szybka.

Gość kkarolinaa
dobranoc zupa i sucz. Slonko,jeszcze nie spisz?

Gość slonko41
Nie spie.I chyba nie ma sensu klasc sie spac o tej porze.Zaraz zrobie sobie kawke.

Gość magic moments
Kmicic-dziękuję. Jutro mamy rocznicę, chcemy iść potańczyć ale teraz te kluby takie młodzieżowe, a my już nie młodzież...aaaa tam...wmieszamy się w tłum i bedziemy pląsać bo lubimy te współczesne kawałki:)

Gość slonko41
Magic gratulacje!!!!!!!!!!

Gość kkarolinaa
zupa,ja ostatnio jestem ciagle zmeczona,natomiast w nocy nie daje rady zasnac dlatego niezbyt dam rade narzucac sie tym urzedom i bedzie trudno znudzic sie im przez (mam nadzieje) 3tygodnie

kkarolinaa - inaczej - jesli jest szansa, że to się wyjaśni w trzy tygodnie, to z całego serca ci życzę, żeby właśnie tak się stało :)

Gość
moi drodzy ja tez uciekam juz nie mam siły wszystkim dobrej nocy ... i pozytywnego rozwiazania wszystkich spraw :*

Gość magic moments
dzięki, chciałabym, zeby wszyscy byli tacy szczęśliwi w małżeństwie jak ja:)

Gość kkarolinaa
zupa,jestes jedyna zupa pomidorowa,ktora polubilam.Na ta na talerzu nawet nie lubie patrzec.

He he, ja też nie lubię. I nie cierpię imienia Karolina :P Właśnie miałam napisać, że jesteś chyba jedyną, do której czuję sympatię :D Więc wzajemną adorację mamy odprawioną ;)

Gość kkarolinaa
dzieki i dobranoc sucz

Gość slonko41
Dobranoc tym ktorzy ida spac.Ja jeszcze nie ide.

Gość kkarolinaa
magic,wasa rocznica jest dwa dni wczesniej od naszej.:-) zycze jeszcze wielu nastepnych zupa na prawde mam inaczej na imie,ale pisac o takich sprawach wole byc anonimowa i dlatego imie na potrzeby forum zostalo zmienione

Gość magic moments
karolino, myślę, że nie przypadkiem nasze rocznice są w okolicach walentynek i Ty też będziesz dłuuuuugo szczęśliwa:)

Gość kkarolinaa
czy waszym zdaniem pozwanie bylego szefa o odszkodowanie za straty moralne(przymusowe rozstanie z mezem) jest dobrym pomyslem? i o jaka kwote moge walczyc?

Gość kkarolinaa
hehe,tak.ja tez karolin nie lubie,bo sa zlosliwe i przemadrzale.Ale wybralam to imie,bo najmniej mnie z nim laczy i moze dlatego tak latwn mi sie szczerze pisze.

Gość kkarolinaa
ja uwielbiam rosol z chilli,a nienawidze z pomidorami. Magic nie zastanawialiscie sie nad slubem w USC 14lutego?

Gość magic moments
jak ja brałam ślub to walentynki jeszcze nie były tak popularne.