Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkaaaa001

Najlepszy wiek

Polecane posty

Gość maleńkaaaa001

Jaki Waszym zdaniem jest najlpeszy wiek na wyprowadzkę od rodziców? Mam 18 lat, za rok piszę maturę, a szczerze mówiąc jestem juz bardzo zmęczona mieszkaniem z rodzicami, myślicie ze po maturze to dobry czas? :)

''myślicie ze po maturze to dobry czas?'' A będziesz miała z czego utrzymać się?

Gość maleńkaaaa001
Idę na studia, ale w swoim mieście, a rodzice częściowo będą dawali mi kasę, a znajdę sobie jeszcze pracę, więc dałabym sobie rade :)

Gość 100 singiel
Im wcześniej tym lepiej. Uczysz się samodzielności, zaradność, dojrzewasz społecznie i emocjonalnie szybciej. Jak masz kasę to się wyprowadzaj. Mnie to np chowali w domu jak najdłużej [nadal mieszkam-nie zarabiam wystarczająco by się wyprowadzić] i się bardzo źle dla mnie odbiło. Do tej pory nie rozumiem czemu mnie tak pod kloszem trzymali, skrzywdzili mnie przez to bardzo.

Gość maleńkaaaa001
Dzięki za zdanie kant dupy, chociaz rodzice mimo mojego wieku wprowadzaja rózne dziwne warunki, jak np wracanie przed 21:00, a w moim wieku jest to dość meczące...

Gość maleńkaaaa001
100 singiel... a ile masz lat, jezeli mogę wiedzieć?

Gość maleńkaaaa001
Rozumiem, ze to ciezka sprawa, ale oczywiwscie nie mam zamiaru mieszkać sama, bo to byloby chyba najgorsze... A Ty dawno przeprowadziłas sie od rodzicow?;)