Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KKSP

Kafeteryjny Klub Starych Panien - reaktywacja !!!

Polecane posty

dostałam od Ciebie jedną wiadomość, odpisałam i narazie nic, może na gg byłoby łatwiej?

25.07.2011] 17:48 [zgłoś do usunięcia] panna51 dostałam od Ciebie jedną wiadomość, odpisałam i narazie nic, może na gg byłoby łatwiej?-- oczywiście tylko trzeba napisać najpierw do mnie i podać nr GG

o jeeeeeeeeessssssssssuuuuuu a co ja takiego zrobiłem? Było śmiesznie przynajmniej A i wiesz co? ja żadnego maila do Ciebie nie pisałem, tylko Cie wkręciłem :P

a dlaczego do 12 ? Potem się dzieci nie bije? mnie na szczęście rodzice nie bija tylko rozmawiają ze mną Jakie złooo, to tylko żarty

Dla Ciebie był to doskonały żart lecz nie wszyscy tak dobrze opanowali komp jak ja czy TY.Wspaniała dziewczyna na cafe SETUNIA MNIE nauczyła zachowania w necie.I co miałem Ci dziękować ,ze totalne zamieszanie robiłeś,TAAAAAAAAK??

Gość nie moja wina że mieliście
problemy z mailami wyżywasz się teraz na mnie bo ja jestem pod ręką, jesteś taki jak mój tata :o

orange powiem Ci tak.Jak mialem 12 lat a zasłuzyłem Ojciec wyciagnął 7 bolesnych czyli rzemienie zawiazane na supeł na koncu.Jak przeciągnał tylko jeden jedyny raz to koszula wraz z zawartoscią była poprzecinana.Więcej tego juz nie użył pamietałem doskonałą lekcje.Wam by ię tak należały takie lekcje inaczej byście szanowali swoich rodzicow i nie tylko!!

Gość nie moja wina że mieliście
Rany Boskie! :(

nie moja wina że mieliście-- spojrzyj na cafe co tutaj sie za rozpasanie dzieje.Jakby taką lekcje otrzymał ,grubo by się zastanowił z swoim postepowaniem!!