Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

Gość ZAKLOPOTANA....LONDYN
ale co tam pozyje krotko ale fajnie

Gość Uwazaj na siebie
bo rozprowadzanie swiadome adidasa jest karalne......

Gość violka spisz????
odpisz??? prosze ...zainspirowana tematem......Blagam..... ps.moze ty Tjemnicza siosto cos napiszesz???? wszyscy juz spicie.....

Gość promocja adidasa...Violka
to masz racje moj adidas ma 4 paski a za to tez kryminal....ale handluje na stadionie 10 lecia w wawie .... z 60 procent rabatu..... violka daje 79 procent i to mnie wkurza((

Gość Stylistka paznokci
Glowa boli od tego co mozna tu przeczytac,jesli sa dziewczyny ktore naprawde bylyby zainteresowane kursami,to poprzeczytaniu 8 stron roznosci watpie by zdecydowalyby sie na kurs u jakichkolwiek wymienionych tu osobach badz szkolach...chyba jestesmy jednyna narodowoscia ktora za granica zachowuje sie tak jak sie zachowuje,nie dziwi mnie to ze powstalo powiedzenie Polak Polakowi wilkiem na obczyznie,zamiast trzymac sie razem to podkladamy sobie nawzajem swinie...oczywiscie nie mowie ze kazdy jest taki,ale taka opinia niestety dotyczy nas wszystkich. Zycze powodzenia kazdemu,prowadzacym te szkolenia,kursantka,niezadowolonym kursantka,mam nadzieje ze kazdy znajdzie rozwiazanie w sprawach o jakie tu tak zawiziecie walczy Potecjalnym kursantka radze zrobic dobre rozeznanie gdzie robic szkolenia,aby uniknac wlasnie takich problemow jakie tu zaistnialy. Wtedy nie bedzie trzeba walczyc o odzyskanie pieniedzy ,narzekac na to jaki kurs byl bezwartosciowy itp itd Jest juz kilka polek co prowadzi porzadne szkolenia na terenie londynu jak i poza nimi,wiec temu komu naprawde zalezy znajdzie ,podwac nie bede kto bo nikomu reklamy robic nie bede,pozdrawiam

Gość Przyznaje Pani Swieta racje
Sami siebie wykoncza a inne firmy beda sie smiac.Podziekowac moga sobie nawzajem co te opinie.

Gość wreszcie ktos madry
sie tu znalazl i popieram ta wypowiedzNic nie osiagniecie wypisywaniem bredni.

Gość kursantka z bts
ja rowniez popieram wypowiedz stylistki. ja jak miala isc na kurs to skontaktowalam sie z osobami co byli na kursie u violki i w bts i z nimi telefonicznie lub mailowo rozmawialam no i jednak wybralam bts.jestem bardzo zadowolona. pozdrawaim

Gość Kazdy ma prawo wyboru
OCZYWISCIE ZE JEST KILKA SZKOL W LONYNIE,OSOBISCIE DZWONILAM DO KILKU ALE JESZCZE SIE NIE ZDECYDOWALAM DO KOGO POJSC.MAM NADZIEJE ZE OBOJETNIE KOGO WYBIORE BEDE ZADOWOLONA.

Gość BTS POD ROLKA PAPIERU
Taka niby luksusowa firma a kobiety trzymaja dlonie na papierowych rolkach,nie ma nic oprocz ciekawej strony internetowej,kursu nie polecam,niczego sie nie nauczylam.

Gość DO MALO ZDOLNEJ
Kup sobie plyte DVD to sie nauczysz :)

Gość do tej z bts
a ty niby na czym rece trzymasz ja jestem bardzo zadowolona z kursu w bts

Gość Stylistkipaznokci
Witam serdecznie. Ostatni raz byłam tu w czerwcu gdy zapoczątkowano to forum o tak burzliwej tematyce widze,że bardzo się rozbudowało i zeszło na psy! Osobiście poznałam P. Violettę ponieważ robiłam u niej kurs ( z którego zresztą byłam nie zadowolona jak też napisałam w moim pierwszym poście) Pana Darka nie poznałam osobiście, ale z historii P. Violetty, ale nie do tego zmierzam. Nie rozumiem was kompletnie dlaczego wciągacie w tą swoją dyskusje członków waszej rodziny. Karolina córka P. Jabłońskiego broni swego taty i swojego dobrego imienia i to jest naturalne tak samo jak to , że P. Marzena będzie bronić swojej siostry I obojętnie po której strone leży racja one będą stać za swoimi bliskimi. Nikt z nas nie jest idealny, każdemu z nas zdarza się popełniać błędy. Na życiowej drodze czeka nas wszystkich jeszcze nie jeden zakręt. Problemów się nie rozwiązuje bluźnierstwami i przekleństwami to bardzo prymitywny sposób. P. Violetta była chorobliwie zakochana w p. Jabłońskim i pamięytam jak płakała gdy on odszedł od niej. Dzwoniła do niego z komórki, jeśli on nie odebrał to ze skypa dzwoniła to miało miejsce na moich zajęciach. Pisała do niego sms-y , na ktore on nie odpowiadał! Tak robi kobieta zakochana! Ja myślałam,ze mój kurs był tak beznadziejny tylko przez to rozstanie z P. Jabłońskim. P. Violetta mówi dobrze w j.polskim ale z pisownią jak widać ma problemy,ale to nic dziwnego skoro wychowała sie w Izraelu. PRZESTAŃCIE WKOŃCU WYRZUCAĆ SWOJE BRUDY ŻYCIA PRYWATNEGO! DAJCIE SPOKÓJ KAROLINIE I JEJ SIOSTRZE! Szkoda czasu na te wasze obraźliwe pod teksty i rozdrapywanie ran . Szczególnie jeśli wciągacie w to własne dzieci. Wioletto nie używaj stwierdzenia ty " polska *** " Wrzucasz wszystkich do jednego wora i obrażasz nasz naród. Jesteś rasistką? Chyba nie chciałabyś usłyszeć w swoim kierunku komentarza,że jesteś " żydowską *** " bo to nic miłego!!! A na kursie nie raz słyszałam jakimi to my polki "kurwami jesteśmy". JEŚLI MACIE ZAŻALENIA CO DO KURSU TO MIŁO BĘDZIE,ŻEBY POPROSTU TEN TEMAT CIĄGNĄĆ. A nie wgłębiać sie w szczegółowe historie P. Violetty i P. Jabłońskiego oraz ich rodzin.pzdr

Gość PLACZ ZA KASA
Nikt nie plakal za zlodziejem i oszustem Jablonskim ale za tymi pieniedzmi ktore biednej dziewczynie zabieral.Pani Dominiko mamy nadzieje ze Pani nie padnie ofiara oszusta a jak juz w sidlach to uciekaj.

Gość PLACZ ZA KASA 2
wezdzie sie do roboty i nie zazdroscie ..!!

Gość stylizacja
Pani Wioleta to oszustka ,która bierze pieniądze ( ogromne ) mówi o bezpłatnych sarterach , które wcale nie są bezpłatne !! nie uczy niczego !! teoria też odbiega od norm !!!!!!!!!!! kurs manicure to sama teoria - żadnej praktyki , modelki , niczego !!! żel ... akryl co to jest wogóle za paranoja a jeżeli chodzi o zdobnicywo kladzie na stole chińską książeczke z wzorami ... i kaze robić ... nie nauczyłam się nic a wydałam od groma pieniędzy .. dodtakowo woskowanie,,, wypisała papier i to wszytsko ... uważąjcie na tą kobietę , zaposujecie się na kurs a ona woli rozmawiać o swoich zwizkach .. zaczełam właśnie kurs na instruktora stylizacji paznokci i wiem , żę ja nawet nie umiem dobrze tipsów robić .. co to za instruktorka , gdzie nawet nie pokzała szablonu... UWAŻĄJCIE !!!!!!!!!!!!!!

Gość kris nails
Mamy przyjemność zaprosić państwa na warsztaty nail art ktore poprowadzi znana polska styliska paznokci dorota zawisza www.dorotazawisza.eu dorota zajmuje sie stylizacja paznokci od ponad 10 lat. jesli szukasz nowych pomyslow.jesli chcesz podniesc swoje kwalifikacje zapraszamy, warsztaty odbędą sie 11,12,13 kwietnia dzien 1 zdobienie farbami akrylowymi. dzien 2 zdobienie klorowym zelem, dzien 3 zdobienie kolorowym akrylem. informacje mail:nailchampion@gmail.com lub numer tel:07873462188 kurs odbedzie sie Stoke On Trent Hanley

Gość Mjerkat :P
Na moje oko to wygląda tak. Jedna firma chciała oczernić swoją konkurencję aby samemu zyskać więcej klientelli, W EFEKCIE JEDNAK ANI JEDNA ANI DRUGA FIRMA NIE BEDZIE MIALA KLIENTÓW. Wniosek: Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe bądź Kto mieczem wojuje od miecza ginie...

Gość bandyctwo
Ma Pani racje ponoc konkurencja napuscila przestepcow i okradli jedna z wlascicielek.Polak za granica to najgorsza korwa.

Gość Mmmysz
Kurwa pisze sie przez u otwarte a nie przez o kreskowane

Gość dodo86
...zalosne .... pozdrawim....

Gość KURSY PANOKCI LONDYN
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA PROFESJONALNE SZKOLENIA Z ZAKRESU PRZEDŁUŻANIA I STYLIZACJI PAZNOKCI W Londynie EMAIL : szkolenia@atn-nails.pl Tel: 078 95 24 59 02 STRONA WWW : www.kurspaznokci.co.uk STRONA SKLEPU INTERNETOWEGO : www.atn-nails.pl PROFESJONALNE SZKOLENIA,WARSZTATY I KURSY Z ZAKRESU PRZEDŁUŻANIA I STYLIZACJI PAZNOKCI *** PROMOCJA 199gbp CAŁY PAKIET SZKOLEŃ *** METODA AKRYLOWA na formie i na tipsie + MATODA ŻELOWA na formie i na tipsie + NAIL ART. wzory malowane,przeciągane ,ozdoby wtapiane + KOLOROWY AKRYL 3D cieniowania ,kwiaty trójwymiarowe W CENIE 199gbp CZAS TRWANIA SZKOLENIA 3 dni METODA AKRYLOWA / ŻELOWA + NAIL ART tylko 150gbp METODA AKRYLOWA + KOLOROWY AKRYL tylko 150gbp METODA ŻELOWA + NAIL ART + PRODUKTY DO STYLIZACJI PANOKCI tylko 249gbp ***METODA AKRYLOWA ***- forma i tips-2dni - TYLKO Ł120 *** METODA ŻELOWA ***- forma i tips -2dni -TYLKO Ł120 ****KOLOROWY AKRYL 3D *** - 1 dzien-Ł60 ***KOLOROWY AKRYL - zaawansowany***-1dzien- 100 ***KOLOROWY ŻEL*** -1 dzień-Ł60 ***NAIL-ART***-1dzien Ł60 ***AIRBRUSH***-1dzien -Ł40 ***PEDICURE***-1dzień Ł 90 ***MANICURE+PARAFINA+SPA -1dzień Ł90 PONADTO OFERUJEMY CI W CENIE SZKOLEŃ ZA FREE : *Nieograniczoną ilość produktów i ozdób wliczoną w cene szkolen podczas twania kursu na najlepszych produktach marki ATN Nails (adres sklepu to www.atn nails.pl oraz www.atn-nails.com) *Darmowy mini zestaw z teorytycznym omówniem wszystkich produktów dostepnych na rynku marki ATN Nails ,budowe i opis paznokci naturalnego oraz przedłuzonego ,omówienie wszystkich chorób *Indywidualny nr klienta dzięki któremu uzyskasz stała zniżkę na wszystkie produkty do przedłuzania paznokci w wysokości 10% *Raz w miesiacu możliwośc zakupienia poszczególnych towarów w promocyjnych cenach siegajace nawet -70% OBNIŻKI! *Pomoc i opieke instruktora po zakończonym szkoleniu.Zawsze chętnie pomożemy Ci w razie pytań. *Oryginalny certyfikat ATN Nails w języku angielskim jeden na każdą metodę w przypadku zakupu CAŁEGO PAKIETU W CENIE 199gbp jest to AŻ 6 CERTYFIKATÓW *Świadectwo na druku MEN III w języku polskim poświadczające zdobyte umiejętności *Oryginalny hologram ATN Nails z indywidulnym numerem potwierdzający autentycznośc certyfikatu oraz oryginalna pieczęć ATNnails *Niema żadnych ukrytych opłat! KONTAKT: EMAIL : szkolenia@atn-nails.pl Tel: 078 95 24 59 02 STRONA WWW : kurspaznokci.co.uk STRONA SKLEPU INTERNETOWEGO : www.atn-nails.pl SERDECZNIE ZAPRASZAM

Gość Gośka GB
Wszystkie osoby zainteresowane szkolenia z przedłuzania paznokci - tipsów oraz ze stylizacji paznokci mogę śmiało zaprosic do Anny z Londynu Więcej możecie sie dowiedzieć na jej stronce internetowej www.kurspaznokci.co.uk Jestem z niej bardzo zadowolona,bo bardzo dużo mnie nauczyła.Moja koleżanka której poleciłam Anie także jest bardzo zadowolona. Teraz pracuję samodzielnie w salonie poza Londynem i klientki są bardzo zadowolone z mojej pracy To wszystko dzięki Ani. Namiary to:078 95 24 59 02 Dziękuje i polecam Małgorzata

Gość kala432
Dziewczyny o jakim kursie mowicie, czy to chodzi o kurs z tej stronki ponizej ? http://www.polskiekursy.co.uk/Kontakt.html Bo w sumie na tej stronce nie jest napisane kto prowadzi te kursy czy to wlasnie tam jest ta Violetta M ? Prosze o odpowiedz zanim poplenie ten sam blad co wy, bo stronka wyglada zachecajaco....

Gość AlaAlladyna  Londyn
Witam bylam na kursie zelowym w www.polskiekursy,co.uk i to jest profesjonalna firma...i zadnej wiolety tam nie ma..... KUR BYL SUPER.....!!! I Trwal az 2 dni nie jeden jak w niektorych szkolach...Maja akredytowane certyfikaty ...pozdrawiam

Gość Polskie Kursy Kosmetyczne
Wszystkie kursy w nasze ofercie sa akredytowane przez ABT a ceny sa konkurencyjne nawet w porownaniu z kursami w Polsce. Przygotowane przez nas kursy umożliwią Ci podjęcie samodzielnej pracy jako Stylista Paznokci, prowadzone są przez dyplomowanych Polskich instruktorów, co gwarantuje profesjonalną i fachową pomoc a kazdy kurs jest zaplanowany w taki sposob, by kazda osoba -nawet poczatkujaca bez zadnej wiedzy mogla nauczyc sie wszystkiego. Nasze szkolenia są w głównie praktyczne, podparte odpowiednią teorią. Pod koniec kursu otrzymasz akredytowany przez ABT certyfikat ukonczenia kursu, dzięki któremu mozesz wykupic profesjonalne ubezpieczenie z 10% rabatem. Kursy odbywają się w bardzo małych grupach (6 osób) co daje mozliwosc odpowiedniego wykorzystania czasu i pelnej uwagi instruktora.

Gość Elżbieta1990
Moje drogie Zapewne jak każda z Was szukałam odpowiedniej osoby która prowadzi szkolenia w Anglii,a szczegółowiej w Londynie Szczerze i naprawdę mogę Wam polecić Anie z ATNails .Tutaj jest jest stronka: www.kursylondyn.co.uk Szczerze to jeszcze nie spotkałam się z takim ciepłym przyjęciem ,wiedza i zyczliwościa :) Ja robiłam kurs - PAKIET żel uv ,akryl , kolorowy akryl i nail art. i musze Wam przyznać ,ze paznokcie wychodzą mi rewelacyjne . Nie będę nikogo oczerniać tutaj ,bo to nie w moim stylu.Ale wcześniej robiłam już jeden kurs u jednej z polskich szkół i niestety okazała się porazka. Za namową kilku osób i z polecenia skorzystałam z pani Ani i pozytywnie jestem zaskoczona.Na miejscu mozcie kupic wszytsko do paznokci - ORYGINALNE! Tutaj jest namiar na Anie 07895245902