Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

Gość Wspaniala wiedza
Ukonczylam tydzien temu kurs u Pani violetty i moge powiedziec ze jestem bardzo zadowolona.Przygotowala mnie do otwarcia wlasnego biznesu i moge ja z czystym sumieniem polecic.Jest wspaniala kobieta,bardzo zyczliwa i robi wszystko o na medal.Dziekuje pozdrawiam Natallia.

Gość Niezastapiona
Jestem obecna studentka Pani Violetki i chcialabym z calego serca jej podziekowac za to co dla mnie zrobila.Jestem matka trojga malych dzieci i nie mialabym szans ukonczenia tego kursu gdyby nie Violka.Przyjezdza do mnie do domu i dzieki temu moge ukonczyc kurs.Za wszystko serdecznie dziekuje i polecam innym bo lepszej kobiety to w Londynie nie znajdziecie.Z powazaniem Agnieszka.

Gość Martynka :)
za taka kase tez bym jezdziła

Gość ktosiekowa
skoro nie mialas szans zdac to po co sie z to bralas a tak wogole to violka sama na siebie dobrze bo w prawie kazdej wypowiedzi sa byki chyba ze samych nie wykształconych uczy stylizacji

Gość DO PUSTAKA Z OSTATNIEJ WYPOWIE
NASTEPNY TUMAN SIE ZNALAZL, MOJA ZNAJOMA ROBILA KURS U DOMINIKI I JEST BARDZO ZADOWOLONA W POROWNANIU Z DZIEWCZYNAMI OD VIOLKI-KTORA MIALA PRZYZADY W KUBKACH OD KAWY I POKRWAWIONE PILNICZKI, TUMANIE.

Gość Do pustaka
W kubkach od kawy to ty trzymasz moze kondony o ile je uzywasz.Violka ma was w jednej kieszeni i te resztki co spadna jej z brody mozecie pozbierac.Te tak zwane studentki co o Violci niby tak zle pisza to chyba sie nazywaja Panie Jablonki.Ha,ha,ha.Wiemy o co biega.

Gość nic nie warte
Opisy Violetty firmy sa nie na miejscu.Ukonczylam u niej kurs i zadnych kubkow u niej nie widzialam,a kawe dostalam w wysokiej jakosci filizance.Mozna sie tylko usmiac z niskiej klasy dziewczyn ktore o niej tak pisza.

wysokiej jakosci filizanka z funciaka :P jak juz;d po co ta sciema? na zdjeciach w galerii widac kubki wiec po co takie gadki głupie?

Gość wiesniara
Martynka ty to chyba z jakiejs wiochy pochodzisz i nie rozrozniasz filizanki od kubka.Za funciaka to zrob sobie kursik u Pani Dominiki bo nie dlugo beda za funciaka je robic.Zarezerwuj kolejke.

http://violettamakiej.mamfirme.pl/galeria.html ostatnie zdjecie po prawej kubki stoją ...wiec zastanow sie nad tym co piszesz i o kim.... nie byłam na kursie stylizacji, ale moja kolezanka dała sie naciagnac na kurs u Violetki to co mi ona opowiedziala to mi w zupelnosci wystarczy aby omijac Violetki kursy szerokim łukiem....

Gość NAIWNIAKI U VIOLETTY
DO ZDJĘCIA KAZDY SPRZATA A JA MAM ZDJECIA POROBIONE U PANI VIOLETTY JAK SAMA ROBIŁAM KURS WIEC WIEM JAK TO WYGLADA W RZECZYWISTOSCI. A MOJA KUMPELA MA ZDJECIA Z BTS WIEC MOZNA SOBIE TO POROWNAC.

Gość do debili
Skoro tyle widzialas u Violety to napewno tez widzialas zlodzieja Jablonskiego.Moze frajerko o nim cos napiszesz jak to okradal kobiety ktore na tego alfonsa pracowaly.Jestes zwykla pusta idiotka i daj sobie spokoj z opisywaniem super Firmy Violki.

Gość Do Martynki
Do kogo ja pisze to ja wiem,nie zgrywaj cwaniaka bo wyzej srasz niz dupe masz.Masz racje aby omijac Violki kursa z daleka bo takie byle co jak ty by nawet nie moglo podcierac jej dupy.

Gość DO KOGO?
TO WKOŃCU DO KOGO NA KURS MOZNA SIE ZAPISAC, BO JUZ ZGŁUPIAŁAM. KTO FIRMA JEST ZŁA I DLACZEGO????

Gość Violki szkola
Polecam Pania Violetke bo sama ukonczylam kurs u niej i od roku prowadze wlasna firme.Ona jest moim zdaniem najlepsza.

Gość zoska 2
Nie ocenia sie po wygladzie ale po czlowieku i jego wiedzy,nawet jezeli stoja tam jakies kubki to nic zlego byle bylo cos w glowie.U Pani Dominiki moga stac nawet zlote nocniki i tak bym tam nie poszla.Dosyc sie o niej nasluchalam,tylko zanudza gadaniem.Pozdrawiam Firme Violki i polecam innym.

Gość Stanowczo Rozczarowana
Zgadzam sie z zoska 2...bo nie szata czyni człowieka a napewno tanie gadżety. Ja bym za nic nie poszla do violety szkoły! Moze i podaje kawusie w wysokiej jakosci filizankach (co mnie na kursie sie nie trafiło- dostałam czarny kubek) ale pod tymi pozorami tylko siano z butów jej wystaje. Zreszta nie za kawe płacimy ale za wiedze której na kusrie o Violety stanowczo zabrakło. Na jej kursie nie dowiedziałm sie niczego co mozna by w internecie przeczytac, a na zajeciach z teorii potwornie sie wynudziłam i na dodatek musiałam słuchac o zyciu prywatnym. Nie po to płaciłem tyle kasy aby słuchac o takich pierdołach. Obecnie sama szukam jakiejs innej szkoły stylizacji aby dowiedziec sie czegos nowego, ale do Nails Acedemy Courses pod kierownictwme Violety napewno nie wroce i nikomu nie polece. pozdrawiam

Gość Nowinka dla Pan
Nails Academy zostala zatwierdzona prawnie jako Szkola Spoleczna na cala Unie Europejska.Od grudnia placowka zostaje przeniesiona i wzbogaca sie o piekne sale wykladowe wraz z warsztatami oraz wysokiej klasy instruktorami.Wiecej informacji podamy w polowie listopada. Kursantka Ewelin.

Gość NA BRUK ZA OSZUSTWA
HA HA HA ZOSTAJE PRZENIESIONA BO WAS WŁAŚCICIEL Z CHAŁUPY WYRZUCIŁ - ZŁODZIEJKI RAZEM Z ZVIOLETKA. HAHAHAHAHAH FAJNA RENOMA.

Gość jak zrobic biznes-Fajne))))
violetta makiej napisał(a): sobota, 3 lipiec 10, 00:06(Komentowany post) haj chce cos powiedziec pochdze z israela i wladam 4 jezykami bardzo dobrze ,zawodu jestem nauczycielem zawodu kosmetycznego .Postanowilam zrobic biznes w londynie i to bardzo proste bylo , oglosilam sie w gazecie szkola stylizaci paznokci i kosmetyczka 1 i 2 stopnia . Nabylam klijentow poprzez ogloszenia kazdy telefon notowalam , aby dotrzec do ludzi po pewnym czasie co sie okazalo ze po roku mej dzialalnosci posiadam bardzo dobre zarobki dzisiaj pokuj pracy jest za maly .Zapraszam na strone internetowa www.nailsacademylondon-courses.com moja rada to NIEBUJ SIE BIZNESU BO JESTES WSTANIE PRZYCIAGNOSC GO DO SIEBIE I STAC SIE PANEM SWEGO CZASU ....

Gość Do jablonskiego
Oszust i zlodziej Jablonski Dariusz zatrudnil Pania Dominike do wykonywania pracy o ktorej nawet nie maja pojecia.Skoro tak piszesz wyrafinowany oszuscie o Pani Violecie to sie teraz mocno pomyliles.Teraz masz napewno nieprzespane noce bo nie wiesz jak byc tak dobrym w wykonywanej pracy jak Pani Violeta.Moja rada do Ciebie zabirz te swoje garnitury i butelki z piwem i spadaj do Polski,bo tu juz wszystcy Cie oszuscie poznali.My studentki wierne i wdzieczne za Violetki kursy na takich jak ty nawet bysmy nie popluly.Ostrzegamy wszystkich aby uwazali na Pana w garniturze tak zwanego Szefa Firmy.Naciagaja ludzi i wystawiaja dyplomy ktorymi mozna sobie wytrzec tylek.Nawet doszly nas sluchy ze tak zwany Szef uciekl z Polski za oszustwa.Kobiety nie nabierajcie sie na ich promocje bo to jawne oszustwo i nic wiecej..Na kazde pytania odpowiemy z najmniejszymi szczegolami.Wierne i wdzieczne Studentki Pani Violety.

Gość acdeif
Wreszcie ktos napisal prawde o tym zlodzieju Deareczku.

Gość I.D.I.O.T.K.
SKORO TAK NAJEŻDZACIE NA JABLOŃSKIEGO TO MOZE SIE PRZEDSTAWCIE GLUPIE CI.Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NIE DOSZŁY WAS SŁYCHY ZE JESTESCIE VIOLKA KTORA SAMANA SIEBIE PISZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENCWAŁY!!!! DYPLOM U VIOLETKI DOSTANIESZ ZA TO JAK JEJ ŁADNĄ OPINIE NAPISZESZ JEZELI NIE NIE MA MOWY O DYPLOMIE A U JABŁOŃSKIEGO DOSTAJESZ DYPLOM ZA WIEDZE BEZ PISANIA ZADNYCH POZYTYWNYCH OPINI O NIM I O KURSIE!!!!!!!!!!!!!! vIOLETKA POKOJ MIALA ZA MALY !!! HAHAHA DOBRE ZŁODZIEJKO I OSZUSTKO! JABŁOŃSKI GÓRA

Gość wszystko wyjdzie na jaw 1
Moze bys tak frajerze w dube ruchany napisal ile lat nie placiles zonie alimentow na corke,jakie walki kreciles w Polsce.Moze napiszesz o swojej bylej dziewczynie dla ktorej byles alfonsem.Jak przyjdzie czas to sie spotkamy i wtedy moze jak bedziesz grzeczny powiem ci kto to napisal.Jablonski smieciem.Tak jak ty obczerniasz Violki firme bede to samo robic z Firma twojego tatusia abys poczul jak smierdi gowno.Violki firmie nie zaszkodzisz tylko teraz wyjdzie cala prawda o Tobie Jablonski.

Gość Kurs Na Prawko )))
Etymologia Słowo samochód powstało wskutek wygrania rozpisanego przed wojną konkursu na typowo polskie słowo określające automobil. Jak nietrudno zauważyć, pochodzi od słów sam i chodzić, czyli określa pojazd z własnym napędem. Nazwa samojedź, mimo że bardziej odpowiada działaniu samochodu, nie została wybrana, bo w dawnej polszczyźnie oznaczała ludożercę. Początki Osobny artykuł: Historia samochodu. Nad pojazdami napędzanymi parą myślano już w XVII w. Ksiądz z Flandrii, Ferdinand Verbiest, miał jakoby w 1678 przedstawić chińskiemu cesarzowi taki pojazd napędzany parą, jednak nie ma na to żadnych dowodów. Dlatego za pierwszego konstruktora samochodu uznaje się Nicolasa-Josepha Cugnot, który zaprezentował takie auto w 1769. Kolejnym ważnym okresem w historii samochodu, są lata około 1870. Siegfried Marcus skonstruował wtedy pierwszy samochód napędzany benzyną. Nie można być pewnym kto pierwszy skonstruował silnik o spalaniu wewnętrznym. Uznaje się że zrobiło to niemal jednocześnie kilku niemieckich inżynierów, niezależnie od siebie. W 1886 roku Wilhelm Maybach z Daimlerem skonstruowali pierwszy samochód, ale powszechnie uważa się, że to Karl Benz wynalazł samochód w 1885[potrzebne źródło ps. paznokcie to trodne;((( Marzena

Gość szerszen2010
Popieram, Violeta smieje sie z tych alych Jablonskich wypowiedzi a jej biznes kwitnie i kwitnie.Dziewczyna sa tak zadowolone ze glowa boli a z Jablonskiego maja tylko super polewke.Dominiko zacznij pracowac w koncu na siebie nie badz glupia.Przyjdzie czas ze wezwie zlodziej na Ciebie policje i powie ze go okradlas.Tak robil z innymi.Bylismy swiadkami takich sytuacji.Nie daj sie niech tak zwany Szef podniesie dupe i do roboty.

Gość zadowolona z bts ILONA
co kogo obchodzi zycie prywatne jablonskiego i tym kim byl w przeszlości, wazne co jest teraz i co robi teraz. co z ztego ze ma szkole o ktorej nie ma pojecia on jest szefem i ma od tego pracownikow ktorzy sie na tym znaja. nie trzeba miec pojecia o tym bo od tego ma sie pracownikow a czy szef zakladu produkcynego o nazwi

Gość Do Ilony z BTS
To Jabblonski zaczal kopac dolki pod Violeta a terz sam w nie wpadl.Niech da spokoj innym ludzia to i inni przestana o nim mowic.Skoro jestes tak nim zafascynowana to moze tez na niego popracujesz.Masz teraz smieszny dyplomik to do dziela i nie zapomnij oddac polowy kasy dla Szefa.

Gość do tej co pisala to wyzejkeytu
no kos zarabiam i nisze nikomu dawac w porownaniu do dziewczyn od wiloetty ze musza sie dzielic tym co zarobia idiotko.