Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

PILNE!!! Bardzo prosze o kontakt wszystkie osoby, ktore czuja sie oszukane przez pania Violette M. Jest mozliwosc odzyskania pieniedzy. Piszcie na niezadowolone-kurs@wp.pl. Wiem juz o wielu osobach, ale jest tez mnostwo, z ktorymi nie moge se skontaktowac.

Gość rozczarowana22010
Ja rowniez po kursie u pani 'profesor' V.M i niestety tez czuje sie bardzo rozczarowana i oszukana. Dziewczyny kontaktujcie sie, zeby ostrzec przyszlych poszkodowanych!!!

Gość ofiaraPaniVM
Jestem po skonczonym kursie, ktory okazal sie niewypalem. Jesli interesuje cie zycie prywatne instruktorki z najpikantniejszymy szczegolami polecam nails academy london- courses. Jesli masz za duzo pieniedzy i chcesz je wydac na markowe rzeczy z 'funciaka'- zapisz sie! Przy okazji mozesz sie tez dowiedziec ze np. jestes za gruba albo ubierasz sie jak prostytutka, a takze jak zdobyc benefity majac kupe kasy w skarpecie. Jak masz 'kompjuter' to do roboty.

Gość malwinas111
DZIEWCZYNY JESTEM Z WAMI!!! NIE DAJMY SIĘ ZASTRASZYĆ!!!! DZIEWCZYNY KONTAKTUJCIE SIĘ ,WALCZCIE O SWOJE!!! JA TEŻ JESTEM POKRZYWDZONA I Z CHĘCIĄ POMOGE DOWIEŚĆ PRAWDY O NASZEJ PANI VIOLETCE MAKEJ!!! OSZUSTKA I NACIĄGARA!!!!!!!!!! TYLE KASY WTOPIŁAM W KURS I CO????????????!!!!!!! MUSZĘ OD NOWA ROBIĆ CAŁY OD POCZĄTKU BO PO SZKOLENIU PANI VIOLETKI TO WIEM TYLKO TYLE CO SAMA Z NETA PRZECZYTAŁAM !!!!!!PORAŻKA!!! TA KOBIETA NIE MA POJĘCIA O STYLIZACJI , I SPRZEDAJE ZESTAWY Z ARGOSU W PODWUJNEJ CENIE!!!!!!!!!!!!! ONA CAŁA JEST JAK JEDNA WIELKA PORAŻKA!!!!

Gość zainspirowana
wy jestescie rozczarowane- a co ja mam powiedziec? nie dosc ze naciaglam sie na kurs nails academy to jeszcze podjelam wspolprace z nimi- ej co mialam robic-gupota ludzka- kazdy chce wysc z cienia i zuczic miotle i mopa ..... pani makiej zszargala moja opinie do tego a ja wogule nie swiadoma zyje dalej dopuki ktos niezadzwonil i mnie nie uswiadomil, bo ja nawet niezagladam na takie fora az do tej pory. przez pol roku zylam jak nigdy nic , koplam w pupe wspolprace z pania makiej po tym jak mnie oszukala na marne grosze ze juz nie wspomne o kasie za kursy ktore jak widze na nic sie przydadza. KURCZE I CO JA MAM TERAZ ZROBIC???? -dobrze ze ta pani v m nie wnikla w moje zycie prywatne i mi nie namieszala ale w zawodowym calkiem niezle mi naskrobala bo i bez jej kursu umialam tipsy robic.....

Gość a.pietrzak
zycie prywatne instruktorki to był glowny temat na kusrie. Jeszcze nigdy nie spotkałam tak zakłamanej i fałszywej osoby jak p.violetta. Obgadywała ona inne kursanki, krytykowala a sama nie reprezenujac soba nic. Ona nawet nie ma talentu w tym zawodzi bo byłam swiadkiem jak pokazywała wykonane przez moja kolezanke pazurki na tipsie a mowiła ze to jej praca, a gdy jej zwrocilam na to uwage ze to nie jej praca ona na to "to taki zarcik" KPINA! nie dajcie sie oszukac dziewczyny!

Gość damianka
Kurcze widze ze nie ja jedna.Jak sobie przypomne ten o d...rozbic kurs to mi cisnienie skacze.Kurs jednym zdaniem to strata czasu i pieniedzy.A ,,pani,, Violetta to Oszustka przez duze O, ktora nie ma pojecia co to stylizacja paznokci, sama widzialam jak jednego dnia miala zdarty lakier, skorki do polowy paznokcia a druga polowe obgryziona, a na drugi dzien ,,se zrobila,, i o Matko Bozia nie wiem ktore lepsze.Ja takie robilam przy drugim podejsciu robienia wogole paznokci. Kurs,wciskanie teori i wyciaganie pieniedzy,a praktyka,tu masz dziecino tipsika i se rob, zero tlumaczenie o co chodzi a jak juz sie zadalo pytanie to pioruny w oczach bo co mi tu przeszkadzasz jak ja teraz o zyciu prywatnym opowiadam, o tym jak to musi szeptem mowic bo maz ja nagrywa, jak to ona ze swej,,ciezkiej,,pracy utrzymuje corke z poprzedniego zwiazku swojego meza, a lalusia to se powinna pojsc do pracy a nie na niej zerowac, jak to znajomi sie z polski ,,zwalili,, i zdziwieni ze im cennik przedstawila za nocowanie itp itd.Normalnie Brazylia. A jej specjalne oferty zakupowe toz to szok,pakiet poczatkowy za kupe kasy a tam pilniczki z funciaka i inne badziewia. Violetta M. to ...Oszustka

Gość MONIKA RAU 8.04.2010
Jestem bardzo zaskoczona tymi odpowiedziami .... PANI VIOLETTA M jest bardzo mila i sympatyczna osoba posiada duze zaplecze wiedzy ...Kto pisze takie wypowiedzi nie znacie a psujecie jej imie ...KONKURENCJA... 8.04.2010 UKONCZYLM KURS MENICIURE ,PEDICURE I JESTEM BARDZO DOBRZE PRZYGOTOWANA DO ZAWODU ...NA KAZDE PYTANIE DOSTALAM ODPOWIEDZ .W TRAKCIE PRAKTYKI ODBYWAJACE SIE W ZAKLADZIE U PANI VIOLETTY POPRAWIALA MOJE BLEDY ...POLECAM ....

Gość ALICJA 22 10.04.2010
UKONCZYLAM KURS W WWW.NAILSACADEMYLONDON-COURSES.COM Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z pania WIOLETTA . Mysle, ze wiele sie nauczylam. Kurs odbywal sie w godzinach dostosowanych do mojego czasu . Duza miare PANI WUOLETTA PRZYKLADALA DO TEORII W TRAKCIE PRAKTYKI CO JEST SZCZEGOLNIE WAZNE GDYZ POZWALA NA DOKLADNA ANALIZE . KAZDEMU KO SZUKA KURSU STYLIZACI PAZNOKCI POLECAM PANIA WIOLETTA MAKIEJ

Gość KATARZYNA 03.04.2010
OJ.....CO TO ,KTO PISZE TAKIE ZECZY NA TEMAT KURSU .... Ja osobiscie zrobilam kurs i przyjechalam z daleka ,wspaniala gocinnosc i dobra atmosfera ...Po uknczeniu kursu moja opinia jst najbrdziej pozytywna To czego szukalam zadowolona jestem bardzo....PANI VIOLETTA MAKIEJ potrafi facowo przekazac informacje dotyczaca szkolenia i najwazniesze sapekty przydatne w praktyce POLECAM JAK NAJBARDZIEJ WWW.NAILSACADEMYLONDON-COURSES.COM DZIEKUJE KASIA

Zaprasza na indywidualne kursy stylizacji paznokci manicure, pedicure, nail-art. Oraz kursy depilacji ciała woskiem. Zapewniamy - maksymalne wykorzystanie czasu , tempo pracy i program dopasowany do potrzeb osoby szkolącej się!!! Wszystkie szkolenia (praktyczne) prowadzone przez doświadczonych nauczycieli i instruktorów z długoletnim doświadczeniem, co daje gwarancję właściwego wykorzystania czasu podczas kursu. Nie bez znaczenia jest fakt, że szkolenie odbywa się indywidualnie, czyli instruktor kursant (max.2-3osoby). Tempo, czas pracy oraz program jest dopasowany do potrzeb osoby uczącej się. Nails Academy London Courses jest zarejestrowana w UK Register of Learning Providers pod nr (UKPRN:10027557 TEN NUMER ZOSTAL SKRADZIONY I NIE POSUGUJE SI OSOBISCIE NIM JESLI PANSTWO ZOBACZA KTO MOZE SIE POSLUGIWAC TYM NUMEREM ZGLASZAJCIE NA POLICJ ... nastapiła zmiana numeru na UKRLP:10028880 Violetta Makiej) Nails Academy London Courses nawiązała współprace z firma Quality Nails Profesional Kosmetyka Paznokci S.C Firma udziela niniejszym prawa do wyłącznej sprzedaży asortymentów oraz towarów Quality Nails na rynku w Wielkiej Brytanii, Nails Academy London Courses pod przedstawicielstwem Violetty Makiej Bilinskiej. Dyplomy oraz szkolenia organizowane przez Nails Academy London Courses posiadają znak oraz logo Quality Nails s.c. Do współpracy między panią Violetta Miekiej oraz Joanna i Krzysztof Lukasiewicz. Firma posiada projekt współpracy przez Unię Europejska oraz rejestracji dyplomów na rynku pracy w Polsce. Kursy Nails Academy lodnon Courses żel, manicure, pedicure, akryl oraz nails artystyczne malowanie, woskowanie i kursy instruktorskie wydawane są dyplomy w dwóch językach - polskim ze znakiem towarowym Quality Nials S.C. oraz dyplom Nails Academy London Courses w języku angielskim z zarejestrowany w rządzie Brytyjskim w USA i Izraelu. Poczęstujemy Cię kawą, a dla smakoszy herbatą. W miłej atmosferze rozpoczniemy naukę bezstresowego kursu przez Ciebie wybranego. Na kursie prowadzonym przez Nails Academy London "Polacy mają dobre serce" o tym jak pomagamy najbardziej potrzebującym "... Po apelu do Polaków mieszkających w Wielkiej Brytanii rozdzwoniły się telefony. Violetta otrzymała wiele wyrazów współczucia oraz wsparcie finansowe. Mieszkanka Londynu Violetta Makiej zaprosiła bohaterkę tekstu, swoją imienniczkę, na darmowy kurs zawodowy do swojej szkoły stylizacji paznokci Nails Academy London Courses, dzięki któremu Violetta będzie mogła zarobić dodatkowe pieniądze. Makiej obiecała również zrobienie zakupów na sumę 100 funtów dla potrzebującej. - Mówią, że w Anglii Polak Polakowi wilkiem, ale ja się z tym nie zgadzam. Chętnie pomogę, jeśli ktoś tego potrzebuje, sądzę, że ja w potrzebie też mogłabym na taką pomoc l

* Subskrybuj kanał RSS O nas O Nails Academy London Courses Jestem Nauczycielem międzynarodowym z 12 letnim doświadczeniem w prowadzeniu szkół oraz przeszkoleń kosmetycznych gdzie zapraszam każdą Panią do uzyskania dyplomów i certyfikatów o wysokim poziomie oraz indywidualnego toku nauczania dostosowanego do każdej studentki. Pod okiem doświadczonych nauczycieli zdobędziesz swój wymarzony zawód oraz praktykę z myślą o zarobieniu pieniędzy. Wszystkie szkolenia praktyczne prowadzone osobiście są gwarancja wykorzystania podczas kursu maksymalnego czasu. * Pracownicy o Violetta Makiej - Nauczyciel o Robert Adamski - Informatyk - Web Design o Odział Euston / Homel Hampsted - Karolina Begier o Odział Obejmujący 1 i 2 strefe Londynu - Małgorzata Wielomborek o Odział Leyton - Magnolia Anna Khan * Lokalizacja na mapce * Opinie kursantek Pracownicy Violetta Makiej Nauczyciel * 12 letnie doświadczenie w kursach * Ukończenie szkół UK i USA * Rejestracja dyplomów w rządzie Brytyjskim wydany w 3 językach * Dyplom nauczycielski stylizacja paznokci manicure pedicure * Kursy kosmetyczne oraz kursy masażu The Barcelona Pavilion Barcelona, Spain The content ... ... Robert Adamski Informatyk - Web Design Odział Euston / Homel Hampsted Karolina Begier Ukończony kurs stylizacja paznokci Manicure Pedicure oraz woskowanie Specjalizacja: Ukończenie kursu instruktorskiego Nails Academy London Courses Odział Obejmujący 1 i 2 strefe Londynu Małgorzata Wielomborek 5 letnia stylistka paznokci Manicure Pedicure oraz Wosk ukończenia kursów firma Yasmin, Nails Academy London oraz Instruktorka Specjalizacja: - Akryl kolorowy - Żel kolorowy - Manicure, Pedicure - Woskowanie Odział Leyton Magnolia Anna Khan Ukończony kurs stylizacja paznokci Manicure Pedicure oraz woskowanie Specjalizacja: Ukończenie kursu instruktorskiego Nails Academy London Courses Find a store Nails Academy London Courses (7.6 mi) 23b Minard Road SE6 1NP London UK Zawartość mapy 2010 Tele Atlas - Warunki korzystania z usługi Mapa Satelita Hybrydowa Opinie kursantek Ola Nowak Dzięki Violi nauczyłam się podstaw nakładania akrylu i żelu. Nigdy wcześniej tego nie robiłam ani nie miałam robionego no swoich paznokciach, a teraz sama mogę być zadowolona ze swojej pracy. Viola otworzyła mi oczy na świat dzięki temu mam więcej wyobraźni i myślę o otworzeniu własnego zakładu dla tworzenia sztuki artystycznej dla swoich klientek (lub klientów)! Ola Nowak --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Asia Z Zajęcia u Violetty Makiej /Nails Academy London Courses/były bardzo interesujące. Dzięki nim wiem jak sama mogę zadbać o swoje paznokcie i mogę podjąć zawód kosmetyczki. Jestem bardzo zadowolona z kursów, uważam że zdobyte na nim umiejętności przydadzą mi się w przyszłości. Polecam wszystkim , którzy interesują się kosmetyką i pragną tak jak ja zdobyć nowe doświadczenia . Aśka --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Iwona L. Zapisując się na kurs akryl-żel nie sadziłam, że tak wiele się nauczę ciążka praca. Dzięki tym zajęcia pojęłam o co chodzi, jak się robi paznokcie krok po kroku. Nauczyłam się, że należy być cierpliwym, a wszystko na pewno się uda. Należy wszystko robić spokojnie i wtedy nie będzie wpadek. Nauczyłam się pracy, która jest bardzo interesująca. Wiem jak zrobić tipsy, jak malować i jakich przyrządów używać. Bardzo dziękuje za wszystko. Iwona L. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joanna Maria Mazurkiewicz Kurs prowadzony przez Panią Violette jest profesjonalnym przygotowaniem każdego do pracy. Jestem zadowolona z przekazanej mi wiedzy pod względem merytorycznym i praktycznym. Myślę ze każdy kto skorzysta z okazji i usług Pani Violetty będzie zadowolony. Dziękuje serdecznie moja kochana Pani Profesor za każdą chwile, nawet ta w której męczyłaś mnie i cisnęłaś abym była jak najlepsza kosmetyczka. Joanna Maria Mazurkiewicz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Izabela Sliperska Ciesze się ze spotkałyśmy się na tym kursie bo jest to nowe doświadczenie mojego życia. Violetta jest bardzo sympatyczna osoba i naprawdę potrafi nauczyć tego w czym się specjalizuje. Uważam, ze nauczyłam się dobrze robić manicure, pedicure, żel i acrylic. Chciałabym w przyszłości pracować z ludźmi i robić im paznokcie wiec dziękuje i myślę, ze spotkamy się jeszcze w przyszłości na innym kursie. Chciałabym się nauczyć jeszcze robić jedwabne pazurki. Dziękuje! Izabela Sliperska --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Agnieszka Michalska Chciałabym serdecznie podziękować Pani Violetcie za czas mi poświęcony i wiedzę, która mi przekazała w formie łatwej i przyjemnej. Ta baza pomoże mi w moich planach zajęcia się paznokciami, w każdym tego słowa znaczeniu. Najpierw pewnie będą to znajomi i przyjaciele, a w dalszych perspektywach moje klientki. Polecam wszystkim Nails Acedemy London Courses, jeżeli chcą zdobyć nowa umiejętność i nauczyć się od podstaw podejścia do paznokci. Agnieszka Michalska --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Małgorzata Bine-Dominik uczęszczałam na kursy GEL/ACRYL I MANICURE/PEDICURE. Jestem bardzo zadowolona, gdyż dużo wyniosłam potrzebnej mi wiedzy. Pani Violetta jest doskonalą nauczycielka. Ma dużo cierpliwości i co najważniejsze, potrafi perfekcyjnie przekazać wiedzę. Myślę, ze zdobyte umiejętności zmienia moje dotychczasowe życie. Serdecznie dziękuje za okazana mi cierpliwość, mam nadzieje, ze w najbliższym czasie spotkamy się na następnych kursach. Duża buźka xxx. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ELZBIETA TERESA WROBLEWSKA Co wyniosłam z kursu I czego się nauczyłam: nauczyłam się bardzo dużo a wyniosłam jeszcze więcej. Bywając w sklepach widziałam bardzo dużo akcesorii ,ale nie miałam zielonego pojęcia do czego one służą I jak się ich używa. Dzięki uczęszczaniu na ten kurs już wiem do czego służą te rzeczy o których wcześniej nie miałam pojęcia . Bardzo się ciesze ,ze odważyłam się zgłosić I poznać Panią Violettę tak wspaniała nauczycielkę .Bardzo dziękuje . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EMILIA CIMOCH Podczas tego kursu nauczyłam się bardzo dużo. Czuje się już pewniej I mam nadzieje, ze to pomoże w mojej dalszej , zaplanowanej karierze robienia paznokci. Nauczycielka Pani Violetta zwróciła szczególna uwagę na to jak wykonuje paznokcie. Nie wypościła mnie dopóki nie nauczyłam się porządnie ich robić. Ciesze się bardzo, ze to właśnie Viola mnie uczyła. Nie wyobrażam sobie innej nauczycielki I chciałabym polecić ja innym dziewczyna. Atmosfera na kursie była wspaniała. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AGATA LEBIEDZINSKA Kurs AKRYL-ŻEL był dla mnie wspaniałym doświadczeniem. Przychodząc tutaj znałam podstawy, z którymi zapoznałam się miedzy innymi z książek czy internetu P. Viola natomiast nauczyła mnie I pozwoliła poznać wszystkie tajniki przedłużania paznokci. Przemiła atmosfera, nacisk na to czego nie umiałam, ten kurs zostanie w mojej pamięci na wiele lat .Wychodząc stad z dyplomem ukończenia kursu zawsze będę miała cenne uwagi w głowie. Kurs ten polecam każdemu, kto chce nauczyć się wszystkiego o paznokciach ,ale również tym chcącym utrwalić sobie już wcześniej zdobytą wiedzę, naprawdę warto......Serdecznie dziękuje. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AGNIESZKA SZYMANOWSKA Po skończeniu kursu u P. Violetty, otrzymałam wiedzę, poprzez która umiem wykonywać takie zabiegi jak full set akryl-żel, zdobnictwo, wypełnienie I inne tego typu zabiegi. Przed kursem nie potrafiłam robić takich rzeczy, ale dodatkowa super atmosfera pozwoliła mi wręcz na bezstresowa naukę, wręcz relaksująca, pełna uśmiechu i cennej praktyki .Kurs dal mi zadowolenie I chęć do dalszych ćwiczeń, polecam go każdemu... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MONIKA SKARBEK Zanim przyszłam na kurs u P. Violetty robiłam następujące błędy: -nie odkażałam przyrządów - miałam złe podejście do pracy i klienta - pracowałam powoli i niedokładnie - nie oszczędzałam produktów - skupiałam się nie na pracy ,ale na rozmowie Dzisiaj moje klientki powracają I mam więcej pracy. Jestem bardzo zadowolona I polecam ten kurs innym

SZANOWNI PANSTWO WIEM ZE KONKURENCJA NIE DAJE ZA WYGRANE DLATEGO ZGLASZAM TO NA POLICJE I DO GAZETY ,ABY ZOSTALA OPISANA FIRMA I OSOBA KTORA NIE MA PRACY I WPROWADZA W BLAD W SZYSTKIE PANIE ..GROZI TO DO 6 LAT POZBAWIENIA WOLNOSCI ...PRACUJ I DAJ PRACOWAC INNYM ...

Gość stokrotka 77
A te przytoczone opinie to pamietam jak byly zbierane, dostalo sie papier i dlugopis i TRZEBA bylo napisac pozytywna bo pozniej dopiero dostawalo sie certyfikat wiec adekwatne to nie sa. A co do pozytywnych opini na tej stronie to przeciez widac ze pisala jedna osoba.Jedna wielka sciema.

Gość despotka
wlasnie w ramach solidaryzacji TIPSY W GÓRĘ - mariolka

To jest chyba jakis zart! kobieto nie kompromituj sie juz wiecej z tym oglaszaniem swoich kursow!dziewczyny nie wierzcie w zadne te piekne slowka i opisy, bo nie sa adekwatne do tego co dzieje sie naprawde! panie makiej chyba sie pali grunt pod nogami i zaczyna nerwowo machac nozkami. a tak w ogole to najpierw niech poprosi ktoregos ze swoich 'wdpolpracownikow' o sprawdzenie pisowni po polsku, moze piotrusia?

Gość natka***
Dziewczyny!! Mam pytanie, baaardzo bym chciała zrobić sobie kurs przedłużania paznokci.. czy wiecie gdzie można przebyć takie szkolenie w języku polskim w PÓŁnocnym Londynie??? bardzo mi zależy bo nie znam dobrze tego miasta i jakbym miała jechać np na południową część to prędzej sie zgubie!! (jestem w Londynie od miesiąca:)) Mam nadzieję że mi pomożecie :))

Gość monika rau
Ukonczylam kurs u pani VIOLETTY MAKIEJ jets nauczycielem bardzo dobrym o wysokiej wiedzy i potrafi nauczyc kazda osobe jest bardzo cierpliwa , mila, usmiechnieta , nie tylko powinlam jej zaplacic zato ze przyszlam na kurs ale zato ze pomogla mi jak odnalesc sie na kursie i pracowac swoim zawodzie .... DZIEKUJE PANI VIOLECIE ZA WSZYSTKO .... WSPANOIALA OSOBA ......

Drogie Panie To naprawdę bardzo smutne, a wręcz przerażające, że osoby które wczesniej ze mną współpracowały szykanują mnie na internetowym potralu. Jestem pomysłodawcą i inicjatorką Szkoły Stylizacji Paznokci Nailsacademy London, posiadam wszelkie certfikaty i uprawnienia do prowadzenia kursów (co można sprawdzic i potwierdzić w odpowiednich urzędach) i nadawania dyplomów moim kursantkom, co jest głównym atutem mojej szkoły (oczywiście poza rzetelnością i dobrą jakością moich usług i uiejętności). Osoby, które wcześniej ze mną współpracowały otworzyły swoje własne firmy prowadzące kursy stylizacji paznokci zaczerpnąwszy wcześniej pomysły i inicjatywę ode mnie. Teraz postanowiły mi zaszkodzić na szeroką skalę, gdyż jestem dla nich zbyt silną konkurencją. Jest to naprawdę żenujące, że moi konkurenci zamiast postawić na jakość swoich usług i tym zjednać sobie klientów, wolą tracić swój czas i energię na usiłowania podkopania mojego dobrego imienia: mojej szkoły, usług i umiejętności. Z poważaniem Violetta Makiej

Gość stylistkipaznokci
Wielkie uklony w strone P. Violetty albo raczej Violetty oszustki. Osobiscie tez jestem nie zadowolona! Pani Violetto te negatywne opinie powinna pani przyjac do wiadomosci i starac sie skorygowac swoje bledy !!! A nie twierdzic w dalszym ciagu,ze jest pani najwspanialsza na swiecie , jedyna w swoim rodzaju. Krytyka powinna pania motywowac dobudowaniu swej szkoly na mocnych fundamentach !!! A na kursach powinna pani zajac sie tylko i wylacznie stylizacja paznokci ,a nie barwnymi historiami prosto z zycia wzietymi !!! Plotki i ploteczki nas nie interesuja tymbardziej z burzliwego pani zycia- nie za to placimy! P. Anna K. tyle zlego pani o niej opowiadala to wlasnie pani dzwonila do niej aby podpisac z nia kontrakt zeby p. Darek tego nie zrobil przed pania , a pozniej obgadala pania ta kobiete bez zadnych skrupułów,ze nie ma zielonego pojecia o stylizacji. To pani boi sie konkurencji !!! To pani jest zadna wladzy i pieniedzy i z calym szacunkiem ale dlaczego pani falszuje informacje podajac,ze ktos tam pracujacy u pani ma tyle lat starzu a tak naprawde tyle co skonczyl kurs u pani!!!! To jest zalosne!!!

Gość stylistkipaznokci
Wielkie uklony w strone P. Violetty albo raczej Violetty oszustki. Osobiscie tez jestem nie zadowolona! Pani Violetto te negatywne opinie powinna pani przyjac do wiadomosci i starac sie skorygowac swoje bledy !!! A nie twierdzic w dalszym ciagu,ze jest pani najwspanialsza na swiecie , jedyna w swoim rodzaju. Krytyka powinna pania motywowac dobudowaniu swej szkoly na mocnych fundamentach !!! A na kursach powinna pani zajac sie tylko i wylacznie stylizacja paznokci ,a nie barwnymi historiami prosto z zycia wzietymi !!! Plotki i ploteczki nas nie interesuja tymbardziej z burzliwego pani zycia- nie za to placimy! P. Anna K. tyle zlego pani o niej opowiadala to wlasnie pani dzwonila do niej aby podpisac z nia kontrakt zeby p. Darek tego nie zrobil przed pania , a pozniej obgadala pani ta kobiete bez zadnych skrupułów,ze nie ma zielonego pojecia o stylizacji. To pani boi sie konkurencji !!! A teraz sie pani zaslania swoimi wspolpracownikami i jeszcze panna Anna K. (dwulicowosc)To pani jest zadna wladzy i pieniedzy i z calym szacunkiem ale dlaczego pani falszuje informacje podajac,ze ktos tam pracujacy u pani ma tyle lat starzu a tak naprawde tyle co skonczyl kurs u pani!!!! To jest zalosne!!! DZIEWCZYNY SZKODA CZASU I PIENIEDZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ale ta wstretna baba
ma tupet! Wciskac ludzia kit i jeszcze wypierac sie wszystkiego, na policje to sama powinnas sie zglosic kobieto ze swoimi oszustwami a nie straszyc innych, bo inni sa nic nie winni tylko nadziali sie na twoje przekrety!

Gość Ale ta wstretna baba
A najlepsze jest to ze sama sobie piszesz komentarze pozytywne powyzej, myslisz ze tego nie widac ze to ty pisalas? WpisyMONIKA RAU 8.04.2010,ALICJA 22 10.04.2010KATARZYNA 03.04.2010, SA TWOJE JAK NIC, MYSLISZ ZE SPOLECZENSTWO JEST TAK GLUPIE I TEPE JAK TY?? MYLISZ SIE GLEBOKO OSZUSTKO

Gość tipserka
DZIEWCZYNY JEZELI CHCECI ZROBIC KURS SYLISTKI BLAGAM WAS TYLKO NIE VIOLETA MAKLEJ .OSZCZEGAM WAS BO JESTEM JEDNOM Z WIELU OSZUKANYCH I NACIOGNIENTYCH PRZEZ NIA . PRZESTROGA DLA WAS VIOLETA MAKLEJ TO WYRAFINOWANA OSZUSTKA !!!

Gość nerwuska iaia
wiec napiszcie prosze gdzie mozna zrobic taki kurs z ktorego bede zadowolona?

Gość tipserka
PODAJE MOJ DARMOWY TEL 08454384428 WSZYSTKIE OSZUKANE PRZEZ VIOLETE MAKLEJ DZWONCIE RAZEM BENDZIEMY SILNIEJSZE

Gość tipserka
W KWIETNIU POJECHALAM NA KURS STYLIZACIJ PAZNOKCI DO VIOLETY MAKLEJ KURS TRWAL 24GODZ OTRZYMALAM DYPLOM (KTORY MOGE UZYC W W.C sory )ZAPLACILAM 300 GOTOWKOM A NA DOMIAR TEGO CALEGO WYRAFINOWANEGO OSZUSTWA DALAM SIE SKUSIC Z POLECENIA VIOLETY MAKLEJ NA ROBERTA KTORY MIAL BYC DOBRY W ROBIENIU SRTON INTERNETOWYCH SKASOWAL MNIE 110 I STRONA POWSTALA FAKT ALE ZWYKLA I Z BLENDAMI PO WIELU TYGODNIACH WYDZWANIANIA I E-MAIL REKLAMACI NIE UZNAL A WRENCZ WYPISYWAL UZYWAJAC WULGARNYCH SLOW NA MOJ TEL SMS TWIERDZONC ZE TO JA WYSYLAJAC DANE ZROBILAM TE BLEDY ZONDAL JESZCZE 50 PONIEWAZ NIE ZAPLACILAM MU TYCH PIENIEDZY DZIS JUZ NIE MAM STRONY A TAGZE VIOLETA PISLALA ZE LEPIEJ BENDZIE JA MU ZAPLACE BO ROBERT NIE MA PIENIEDZY DZIS ANI ROBERT NIE ODBIERA TEL ANI VIOLETA MAKLEJ .PODAJE RAZ JESZCZE MOJ DARMOWY TEL 08454384428 DZWONCIE LUB PISZCIE RAZEM MOZE MAMY SZANSE ODZYSKANIA PIENIEDZY Z POWAZANIEM DLA OSZUKANYCH PRZEZ VIOLETE MAKLEJ OSZUSTKE!!!!!!!!!!!!!!

Gość zawiedziona25
hej dziewczyny!! A ja nie znam P Violety, ale za to robilam kurs u P. Beaty Hatlas i nie jestem zadowolona, tak jak zreszta inne dziewczyny z ktorymi rozmawialam, sama nie potrafi robic a uczy innych, nie pokazala nawet jak robi sie linie usmiechu, nie pokazuje za duzo, bo pewnie nie ma co. Przykro, ze tak jest ludzie wydaja kupe kasy na takie kursy i co dalej?????????? NIE POLECAM DZIEWCZYNY NAPRAWDE!! Pozdrawiam

Gość zawiedziona25
wydaje mi sie ze te zazalenie pisze jedna osoba "konkurencja" niewiem, nie znam violety, ale gdziekolwiek wejde to skarza sie na Violete. Troche dziwne, no ale moze i tak jest. jezeli tak jest to powinna sobie dac spokuj, a ile kosztuje u niej kurs??? pa

Gość Xalka
Tak patrzę i dziwuję co się tutaj dzieje :P A tak na poważnie. Zanim zdecydowałam się pójść na kurs stylizacji paznokci, szukałam w internecie dobrych ośrodków szkoleniowych. ZAJĘŁO MI TO PÓŁ ROKU. Chciałam, żeby moje niemałę pieniądze były dobrze zainwestowane. Niestety, W ANGLII TAKICH KURSÓW NIE ZNALAZŁAM. Z przykrością stwierdzam, że kursy stylizacji paznokci przynajmniej w Londynie mają wiele do życzenia... A ja ponieważ bardzo mi zależało żeby kurs ukończyć pojechałam do Polski, do ośrodka szkoleniowego gdzie uczą Mistrzynie Polski i Europy. Duża prośba do dziewczyn, które szukają kursów stylizacji paznokci. Nie sugerujcie się niską ceną itp. Jeżeli naprawdę chcecie tworzyć piękne paznokcie a nie tylko ,,zyskać papierek'' żeby robić paznokcie tylko dla zysku, nie ważne jak, byle jak, naprawdę radze pojechać do Polski i znaleść DOBRY KURS! DOBRY KURS czyli taki na którym się nauczycie tworzyć prawidłowo zbudowane paznokcie A PRZEDE WSZYSTKIM JAK KLIENTCE NIE ZROBIĆ KRZYWDY! Dodam jeszcze, że nie znam pani Violetty M. Nigdy nie robiłam u niej kursów. Z komentarzy wynika, że jest na nią niezła nagonka. Podczas gdy robiłam rozeznanie w Londynie o kursach stylizacji natknęłam się na stronę INTERNETOWĄ pani Violetty Makej. CÓŻ, JESZCZE WTEDY BĘDĄC KOMPLETNYM LAIKIEM W TEMACIE UJRZAŁAM ZDJĘCIA PAZNOKCI, NA KTÓRYCH BIAŁY TIPS- DO FRENCHOWEJ KOŃCÓKI ZOSTAŁ OSADZONY NA PONAD 60% NATURALNEJ PŁYTKI. WIDZĄC COŚ TAKIEGO OD RAZU WYSZŁAM ZE STRONY PANI VIOLETTY M. DZIEWCZYNY RÓBCIE WCZEŚNIEJ ROZEZNANIE!!!!! Po części to wasza wina, że dałyście się oszukać. Trzeba było było wybadać porządnie grunt! Pamiętajcie, że to są WASZE pieniądze i to w ostateczności od WAS zależy jak je ulokujecie! Na koniec: Dobry kurs-> Nie ważne gdzie- >Jak Wam zależy- >To zrobicie:) ..... a jak się wahacie to znaczy, że nie powinnyście się za to brać. Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki! Nie dajcie się nabijać w butelkę :)