Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

Gość Towar za funciaka
Byl zakupiony rowniez przez Pana Jablonskiego,to on sie tym zajmowal i robil takie narzuty twierdzac ze glupie polskie cipy i tak to kupia.Firma jak i dom byl pod jego nazwiskiem takze dziewczynki do dziela.Zaskarzyc chama za oszustwa i precz z Londynu.Dziwne ze te kursantki ktore robia kursy u Violki teraz sa bardzo zadowolone.No tak pod presja ciezko sie pracuje,a Violka i tak swoje pieniazki od bylego szefa odzyska i to z procentami.

Gość super strona
Dzieki ale co to ma wspolnego z tym tematem?

Gość mam z was beke
kursy prowadziła Violeta a nie pan Jabłoński i to do niej mamy pretensje bo ona nas nic nie nauczyła a kase nie raz brała w łapke, ja rowniez dałam jej kase w łapke a nie na konto wiec teraz nie sciemniajcie.... na kursach ciagle sie chwalila ze chodzi na zakupy, ze do Francji jedzie i wogole... wcale nie gadala na Pana Jabłońskiego zle a ona nigdy nie był pijany, zawsze klasa i elegnacki..., a teraz jak ja zostwaił to wrog numer jeden... a co Violetka alfona szukała ze teraz sie dziwi ze musiala do rachunkow sie dokładac? utrzymanie takiego mieszkania kosztuje okolo1500-2000funtow, wiem bo sama takie wynajmuje z chłopakiem...

Gość mam z was beke
wiec jesli po zwrot kasy to tylko lo Violetki pójdziemy bo ona prowadziła kursy !! i to ona powinna nas nauczyć a nie pan Jabłoński, a ze lokal był jego to tylko świadczy o nim ze kasę miał zanim Violetka przyjechała do Londynu bo nie każdego stać na wynajem flat'a... i gdyby nie on to by nadal siedziała z tymi arabami w izralelu...i taka kasa jaka "rzekomo" teraz ma nigdy by sie jej nie przytrafiła, ona powinna pic wodę w ktorej Pan Jabłoński myje stopy za to ze pokazał jej Londyn i możliwość i jakie on daje.... a teraz tak bluzga na niego bo ja zostawił, taka jest prawda o naszej Violetce i swoimi prostymi i chamskimi komentarzami tylko to potwierdzacie...

Gość do tej powyzej smiesznej loli
W Israelu nie ma Arabow tylko israelczycy i Zydzi.Po kase do Jablonskiego bo firma byla na niego i niewazna kto robil te kursy.Jablonski musi stanac przed sadem i poszkodowanym oddac kase.Jezeli ide do zakladu fryzjerskiego i fryzjerka spierdoli mi wlosy to skarze firme czyli szefa a nie jakas pracownice,no ale nie kazda prostaczka takie rzeczy wie.Pozatym robi sie to forum nudne bo stale jedno i to samo.Pomyslcie komu jeszcze mozecie obrobic tylki bezrobotne cipy.Pan Jablonski tyle lat w Londynie i gowna sie dorobil,starym gratem jezdzi i zyje z kobiet.Violci Londynu nie pokazal bo jak go poznala to nawet nie mial na kino golas.Pracowal na zmywaku a biznesu nauczyla go ona.Tyle co Viola w zyciu swiata zwiedzila to wy mozecie tylko pomazyc.Owszem platnosci rowniez byly do raczki ale i tez na konto,mam tylko nadzieje ze odprowadzil za to podatki bo skarbowka to gorsza od kryminalu.Ale nie martwmy sie bo dorwal nastepna ktora na niego robi,ciekawe jak dlugo? Zeby jakos sie podniesc jak Viola go wywalila za drzwi wzial kredyt ktorego nawet nie ma za co splacac........

Gość Violka nie uwaza Jablonskiego
Za wroga,wrecz przeciwnie kiedy z nia rozmawiam nic na jego temat nie mowi.Dziwilam sie tylko ze za tyle krzywdy jaka jej wyrzadzil jeszcze z nim nic nie zrobila.Wykorzystal to ze kobieta byla sama w Londynie bez rodziny i bez zadnego wsparcia.Dobrze wiemy ze to on wraz ze swoimi znajomymi tak o niej wypisuje,a wy piszecie ze on jast z klasa? Pytam jaka i gdzie? To ze ubiera sie w garnitury nic nie ma wspolnego z klasa czlowieka,pamietam jak byl u nich zatkany kibel to tez ubral sie kretyn w garnitur i go odpychal.Co wy wiecie o klasie? Jezeli chodzi o rachunki to ona je wszystkie placila sama bo on groszem nie smierdzial a chata byla zadluzona.Wyciagnela go z bagna i to dzieki niej stanal na nogi.Jednoczesnie musze przyznac ze reklame i bajer to mial zawsze dobry,dlatego tez takie naiwniary jak wy w jego sidelka popadly.Zawsze powtarzal dobry bajer to polowa sukcesu.Przestancie juz zanudzac ludzi bo na tym forum to pisza stale te same osoby.

Gość szef firmy ma ludzi
głupia jestes i tyle bo ja gdybym poszla do salonu zrobic paznokcie i by mi je zle zrobila to bym poszla do tej co mi je robila, bo dyrektor firmy nie musi znac ksiegowosci dwoch jezyków robic za sekretarke za magazyniera bo on jest tylko glowa firmy a od tego ma pracownikow ktorzy musza miec papiery na to co robia ciemnoto glupia, a wioletka ich widocznie nie miala skoro tak teraz wszyscy na nia jada i do violki pretensje a nie do jablonskiego!!!!!

Gość Nie bede sie z toba prymitywie
sprzeczala skoro uwazasz ze masz racje to zapierdalaj do sadu a nie tylko grozby.Tak na marginesie idz najpierw do adwokata zanim wpierdolisz w problemy przyjaciela.Zycze fajnej zabawy.

Gość Przyklad dla ciemniakow
Podam Tobie sieroto przyklad z czyszczeniem dywanu,ktory spotkal moja przyjaciolke.Oddala do czyszenia piekny i drogi dywan,podczas czyszenia uzyto zlych plynow ktore go zniszczyly.Tez miala pretensje do szefa i sprawe na sadzie wygrala i nie obchodzil nikogo jakis robol ale szef firmy.On jest odpowiedzialny za czyny swoich pracownikow i musial za dywan zaplacic.Skoro Viola byla nic nie wartna to Jablonski mial po prost pecha.Zycie jest ciezkie.Dziwne tylko ze tak zwane poszkodowane sa tylko z tego okresu kiedy byla nim.......Ale ta teorie ktora ty mi przedstawiasz to istne slowa Dareczka.To my mamy z was beke.......

Gość Ostrzegam!!!!
01 rozczarowana2010 PILNE!!! Bardzo prosze o kontakt wszystkie osoby, ktore czuja sie oszukane przez pania Violette M. Jest mozliwosc odzyskania pieniedzy. Piszcie na niezadowolone-kurs@wp .pl. Wiem juz o wielu osobach, ale jest tez mnostwo, z ktorymi nie moge se skontaktowac. 18:23 [zgłoś do usunięcia] rozczarowana22010 Ja rowniez po kursie u pani 'profesor' V.M i niestety tez czuje sie bardzo rozczarowana i oszukana. Dziewczyny kontaktujcie sie, zeby ostrzec przyszlych poszkodowanych!!! 18:29 [zgłoś do usunięcia] ofiaraPaniVM Jestem po skonczonym kursie, ktory okazal sie niewypalem. Jesli interesuje cie zycie prywatne instruktorki z najpikantniejszymy szczegolami polecam nails academy london- courses. Jesli masz za duzo pieniedzy i chcesz je wydac na markowe rzeczy z 'funciaka'- zapisz sie! Przy okazji mozesz sie tez dowiedziec ze np. jestes za gruba albo ubierasz sie jak prostytutka, a takze jak zdobyc benefity majac kupe kasy w skarpecie. Jak masz 'kompjuter' to do roboty.

Gość mam z was beke
Violeta sama przyjechała do Londynu, opowiadała na kursie jak sie poznali na necie... ale ktora baba ma rozum zeby z Izraela przyjezdzac do Londynu do obceg faceta? Wojsko ja scigało pewni to zwiała i tyle... a teraz robicie z niej cierpetnice, ze niby nic nie gada na Jabłońskiego to dlaczego uwazacie ze było jej z nim zle?? Musiałyscie same sobie wymyslec te historie albo jednka biedna Violetka bajki na kursie opowiadała o swoim zyciu jaka to ona piekna i wspaniała... brakuje logiki w waszych wypowiedziach i tyle... a jak kibel im zapchałaś to szef biedny musiał czyscic po Tobie i powinien trzymac kombinezon roboczy na taka okazje zeby sie przebrać bo to przeciez obowiązek mieć stroj specjalnie przeznaczony do przepychania kibla bo w garniturze jak sie jest to wstyd i trzeba sie przebrac nawet w nagłym przypadku... j esteście ( w sumie jestes) smieszne z tymi argumentami... ciagle jedno i to samo...

Gość Teraz o Jablonskim nic nie mow
Bo chce zapomniec ten najwiekszy niewypal w swoim zyciu,a wczesniej jezeli robila kurs z podbitym okiem to i ciezko bylo o tym nie mowic.Kursantki same widzialy jak Szef ja traktowal i zaczely mowic.Kopiujesz dupku caly czas te strony z poszkodowanymi a ja zaczne kopiowac i na bierzaco wstawiac historie twojego zycia.Nie idzie tobie biznes tak jak bys chcial i szukasz winnych.Sam jestes sobie winny ze Viola cie pognala i teraz poprostu sie mscisz bo nie rozumiesz jak ona sobie radzi.Zal ci dupe sciska.Mozesz stanac nawet na glowie a ona i tak Londynu nie opusci.Jezeli chodzi o wojsko to sluzbe odbyla juz kilkanascie lat temu,ale takie cymbaly jak wy to tylko umieja o innych pisac i nic innego nw glowie nie maja.

Gość Popatrzcie na te wypowiedzi
MAM Z WAS BEKE.Sa pisana prawie zawsze w godzinach nocnych,bo jak Jablonski sie nachleje to ma wieksza fantazje.Zal mi Cie chlopie i dzieki Tobie pare osob ma super ubaw.

Gość Milosci szukal na necie
I tak sie poznali.To ze do niego przyjechala to nic zlego,kazda na jego bajer by sie zalapala.Macie przyklad po sobie.Dorwal nastepna co na niego robi i tez pewnie na necie.Opowiadal jej ze jest szefem kuchni a jak sie okazalo to byl pomywaczem garow.Zostala poprostu oszukana przez niego,ale czlowiek na bledach sie uczy.Teraz ulozyla sobie zycie i dajcie jej spokoj.

Gość do violki
ym jak sie tu violka i reszta wypowiada o jablońskim i jakich slów uzywa w zyciu do niej nie pojde nie chce miec z takimi ludzmi nic do czynienia to jest poprostu dno i bagno smierdzace jak gówno

Gość mam z was beke
to chyba logiczne ze w sobote wieczor nie bede siedziała na forum tylko wybiore spotkanie ze znajomymi:D ja w przeciwienstwie do Was mam inne ciekawsze zajecia a to forum jest niczym pudelek (taka strona plotkarska) i wchodze tu w wolnej chwili:) a biedulki sie chyba strasznie steskniły za mna od godziny 18 jak dopiero około 3 odpisałam:) fakt pomyliły mi sie fakty to siostra Violi ma meza i kochanka araba a Violeta zyła z Zydami, moja wina wybaczcie to niedomowienie, nastapnym razem sprawdze w wikipedii zeby na tym zacnym forum nie było błedow ... ale mowie Wam takie ploty jak u Violci na kursie były to tu co jest pisane to jest pikus... Poznałam kilka dziewczyn ktore skonczyły kursy u Violety i żadna, ale to żadna nie widziała nigdy siniaka u Violety... sama nie raz sie chwaliła jak to umie sie bic i ze jaka silna to ona jest.... SZef firmy Nails Academy sie zmienił wiec roszczenia o kase ida do aktualnego:) Chyba kazda Idiotka tylko do obcego faceta z internetu przyjezdza, kazda desperatka anie normalna kobieta i do tego nie zbyt młoda juz... latka leca to sie slubu chciało, nie wyszło to teraz zła na faceta i sie chce odegrac ze stara panna zostanie... Violetka kase brała, umowy podpisywała wiec ciekawe czy podatki odprowadzała? Skoro mieszkanie było na Jabłonskiego to Violeta nie miała zdanej mocy prawnej aby jakblonskiego wywalic z domu wiec albo zrobiła to siła jak za czasow wojska albo sam sie wyprowadził:) ale obstawiam ta druga wersje:D I jesli moje wypowiedzi swiadcza ze moge byc pod wpływem alkoholu to zal dupsko sciska z jakimi Ty ludzmi gadasz normalnie? i daruj sobie z utozsamianiem mnie z Jabłońskim, nie tylko on moze Violety delikatnie mowiac nie lubic... była kursantka Violetki jeszcez za czasów gdy była z Jabłońskim mam nadziej ze dzis Dziewczynki nie za pozno odpisałam?:> jutro tez dopiero wieczorkiem odpisze bo bede w pracy:) wiec nie czekajcie na mnie :)

Gość mam z was beke
a jeszcze jedno co do pomywacza garów to juz nie sciemniajcie... byłam nie raz na obiedzie w restauracji w ktorej Pan Jabłoński swojego czasu pracował i osobiscie podawał nam dania w stroju szefa kuchni:D zazdroscicie chyba ze facet umie gotowac i sprzatac bo same musicie gotowac dla swoich alfonsów:)) i nie odrozniacie kucharza od pomywacza bo Wy jestescie takie dwa w jednym i myslicze ze kazdy tak ma... ja mam zmywarke wiec nie pomywam a gotuje raz ja raz moj facet i jest zajebiscie:D

Gość Jablonski i szef kuchni
Chyba szef na pomywaczu,przestan sciemniac kretynie bo Ci co cie znaja to wiedza kim jestes.Firma byla na Jablonskiego a wiec podatki tez on musial placic ale z tego co nam wiadomo tego nie robil ale niedlugo skarbowka sie nim zajmie.Co do Araba to trzymaj raczki z daleka bo oni sa wszedzie.Chyba ze tesknisz za meska rozmowa.Pamietam jak wynajmowales smieciu pokoje i lokatorzy chcieli ci wpierdol dac a ty uciekles i zakluczyles sie w pokoju a Viola musialy cie bronic ty bojaca sie dupo.Napisz cos lepiej o swojej drugiej corce, bo tak sie do Violi wyzalales ze to nie twoja i ze zona cie zdradzala.Daj innym ludzia spokoj to bedziesz i ty go mial.

Gość Podstawione kursantki
Caly czas pisza podstawieni przez Jablonskiego ludzie ale i on sam sie tu prawie zawsz udziela.Ostatnia wypowiedz MAM Z WAS BEKE swiadczy o tym ze to pisala jego stara znajoma albo i on sam.Skoro byla u niego jeszcze za czasow restauracji to musza sie dlugo znac.No tak ale coz pozostalo staremu zwiednietemu alkoholikowi jak nie wypisywanie glupot na forum.

Gość Karolina Jabłonska
moze teraz jeszcze spróbujecie sie za moja siostre podszywac? dyskusja dotyczy kursów Violetty - a nie życia prywatnego mojego Taty i mojej rodziny. To ze Violetta opowiadała o swoim życiu prywatnym na prawo i lewo to nie wina mojego Taty a teraz ma pretensje ze kursantki chca ja skompromitować. Sama nawazyła tego piwa, ona prowadziła kursy jak i firme. Moj tata nie wydał ani jednego dyplomu i prowadził własna działalność pod nazwa nails academy marketing a Violeta prowadziła i nadal prowadzi pod nazwa nails academy courses. Wszystkie papiery i dyplomy były na Violettę od początku i ona sie podpisywała i nazwa jej firmy była na ich napisana. Gdyby firma i dyplomy były na mojego tatę to chyba logiczne ze Violetta by ich teraz nie używała bo nie było żadnego zmiany właściciela bo od początku był jeden - Violetta. Moj tata ma w tym taki udział w nails academy courses- ze zajmował sie marketingiem, stroną i prywatnie był w jakiś sposób związany z Violetta choć wg mnie trudno było nazwac ich parą. I zaprzeczam zeby moj Ojciec był kiedykolwiek alkoholikiem wiec prosze nie pisac takich kłamst na Jego temat. On sie na tym forum równiez nie wypowiada, jestesmy w stałym kontakcie i ja mu przekazuje tylko te bzdury jakie tu sa wypisywane. Najwyrazniej Violetta musiała niezle zajsc komus za skóre skoro "mam z was beke" poswieca tyle czasu na odpisywanie, ale musze was rozczarowac bo to nie moj Tata ani nikt mu znajomy w kazdym razie on nie ma pojecia kto to moze byc. Karolina Jabłońska

Gość Do Pani Karoliny...........
Skoro Pani tatus tak Violecie mowil ze zona go zdradzala i ze Pani siostra nie jest jego corka to nie wina Violki lecz tatusia.Gdyby Pani przebywala z tata to by Pani widziala ile alkoholu spozywa.Kiedy byla Pani na wakacjach tylko modlil sie aby Pani jak najszybciej wyjechala,aby mogl znowu spozywac alkohol.Tatus est alkoholikiem i niewiezymy w to ze on tego nie pisze.Dopoki nie da spokoju Violci bedziemy kontynuowac pisownie o nim.Jezeli chodzi o firme to w kazdej dzialalnosci sa klijenci ktozy sa zadowoleni i sa tacy ktorym bylo zle.O tatusia firmie tez pare kobiet nie za dobrze mowilo i teraz sa na kursie u Violki.Skoro jest Pani inteligentna osoba to prosze wytlumaczyc tacie ze takie pisanie o kims zle swiadczy o nim.Pozdrawiam.Znajoma Violki.

Gość Konto bankowe Jablonski
Dziwne ze jezeli Tatus nie mial udzialu w kursach kasa wplywala na jego konto.Nie osmieszaj sie malolato i zajmij sie swoim zyciem.Opiekuj sie babcia bo twoja mama jak i tata maja was w dupie.

Gość Jablonski zaszedl komus
za skore, skoro ktos tak o nim pisze.Moze Szef bylej restauracji,bo slyszalam ze nawet tych garow nie potrafil pomywac.Albo ludzie z Polski bo tam tez ma skolko godno wrogow.Violka nic nie ma wspolnego z tym pisaniem na jego temat.

Gość Karolina Jabłonska
Ja tez mysle ze to nie Violetta pisze te komentarze ale jej siostra Bo Violetta ma problem z jezykiem polskim a juz napewno w pismie. Nie rozumiem jak mozna byc tak pustym i zawistnym aby pisac takie kłamstwa na temat mojego Taty i mojej siostry? Kogo to obchodzi? Chcecie telenowele tania z tego zrobic? Ja znam wiele faktów z zycia prywatnego Viletty jak i jej siostry, ale jaki jest sens pisania tu na tym forum o tym? co to ma na celu?Zebyscie chociaz jakies prawdziwe fakty pisały a tu same kłamstwa;/ Moja babcia odeszła juz dawno wiec nie pisz mi co mam robic. Z mama jak i tatą jestem w stałym kontakcie i moge na nich liczyc i to Cie boli.... Jezeli ktos sie tu osmiesza to tylko Violetta i Marzena i pseudo kursantki. Bo skoro piszecie ze Violetta nie pisze na tym forum to wnisek jest jeden - na kursach zamisat gadac o paznokciach opowiada kłamstwa o moim tacie. Podejrzewam jednak ze pisze to Marzenka, bo kursantki płacac 400funtow za kurs napewno nie siedza na takim forum aby bronic Violetty. Nie wiem czemu dziwi Cie fakt Marzeno ze tata nie chciał abym spedziła u niego wakaje podczas zwiazku z Violetta. skoro ona po 5 min mojego pobytu tam powiedziała "Dareczku albo bedzie slub albo niech Twoja corka wypierdala" . Powiedziała to do mnie na balkonie gdzie w pomieszczeniu odbywał sie kurs na który zaciagneła moja siostre zeby kursantki miały na kim cwiczyc robienie paznokci. Czy to normalne ? Skoro moja siostra słyszała jak Violetta tłucze kubki i wrzeszczy takie rzeczy to kursantki miały tego nie słyszec? Ja tez bym nie chciała aby moje dziecko przebywało w takich warunkach, przy tak niezrównoważonej emocjonalnie osobie.. A co do współlokatorów to kolejne oszczerstwo bo to nie Tacie chciał lokator przyłożyć ale Vilolecie. Artur do tej pory nienawidzi tej kobiety. Ja w Londynie byłam zanim tata poznał Violette i poznałam tych współlokatorów i ze wszystkimi jestem w kontakcie telefonicznym lub mejlowym. Sa to naprawdę porządni ludzie nic dziwnego ze wszyscy sie wyprowadzili. Nie mam zadnej mocy aby zagwarantowac Wam ze to nie moj tata pisze na tym forum, zreszta Wy o tym wiecie ze to nie on tylko jestescie na tyle mściwe ze musicie na kogos wine zwalic za swoje życiowe niepowodzenia. Dlaczego oszukujecie te biedne dziewczyny? Kolejne klamstwo - stylistka która współpracuje z moim tata przeprowadziła 4 kursy z polkami z czego jedna z nich pisze na tym forum i sie jawnie podpisuje - Ilona, a 3 pozostałe sa w stałym kontakcie ze stylistka Taty wiec nie wsciskajcie ludzia kitu ze jakies kursantki od Dominiki sa teraz u Violetty. Jedyne co Violetta ma od mojego taty sa to zdjecia sciagnete z jego strony, najlepsze jest to ze jest na nich Dominika a Violetta utrzymuje ze sa to jej zdjecia, kpina!!! Zapraszam niedługo na strone mojego taty beda tam Video komentarze z kursu:) Jezeli sa jeszcze jakies pytania prosze pisac, odpowiem.... Karolina Jabłońska

Gość Od Marzeny do Karoliny.
Wiesz dziecko osobiscie mamm to gdzies czy twojemu tacie czy mojej siostrze idzie biznes.Mam tutaj swoje zycie i dwie male corki i uwierz mi ze nie mialabym czasu na wypisywanie glupot.O ile sie nie myle pisalam tylko dwa razy bo nie lubie chamstwa i klamstwa.Podpisalam sie moim imieniem bo nie mam sie czego bac i czego ukrywac.Skoro twoj Tata o Wiolecie nie pisze to kto? Moja siostra tez sie dziwila kto pisze o nim? Osobiscie jestem za tym aby to wszystko sie zakonczylo bo to strona dla wariatow.Dlaczego martwia Cie inne studentki skoro ktos ma pretensje do kogos to niech to zalatwiaja miedzy soba.Po co te cale zamieszanie.Wioleta prace ma i nikogo nie oszukuje bo skoro by tak bylo zamkneli by jej juz ten biznes,tutaj jawnie widac ze ktos chce ja zniszczyc,ale nic z tego.Ja jako jej siostra naturalnie bede ja bronila i nie pozwole jej jeszcze raz skrzywdzic szczegolnie teraz kiedy spodziewa sie dziecka.Dajcie jej wszystcy swiety spokoj i niech kazdy chwyci sie za swoj nosek.Pozdrawiam Cie Marzena.

Gość Od Marzeny do Karoliny001
Piszesz o naszych zyciowych niepowodzeniach,ja na moje zycie nie narzekam,mam wapaniala rodzine dwoje zdrowych dzieci i jestem szczesliwa.Ciesze sie ze nie mieszkam w poblizu TYCH nienawidzacych sie ludzi.Mam swoje klocki i nie interesuje mnie zycie innych.Szkoda tylko ze tak wszystko sie zakonczylo bo mozna sie rozstac w spokoju.Nie zycze nikomu nawet najwiekszemu wrogowi tego co przeszla moja siostra z twoim Tta,no ale ty nie masz w tym winy.Marzena.

Gość Karolina Jabłonska
a ja nie zycze nikomu aby przechodził to co ja i moja rodzina musielismy przejsc przez Twoja siostrę i po czesci przez Ciebie, niby teraz piszesz ze nie moja wina ale nie przeszkadzało Ci to wydzwaniać do mnie aby mi grozic połtora roku temu, a Twoja siostra wiedzała ze jestem Taty słabym punktem i msciła sie jesli nie robił tego co ona chciała, wyzywajac sie na mnie....na szczescie ten koszmar sie skonczył tylko szkoda ze na takim forum znow temat musiał powrocic a to juz prawie 2 lata... ... Teraz ja bronisz ale jeszcze gdy była z moim tata to gadałas o niej złe rzeczy a tak siostry nie postepuja, ale to jest Wasza sprawa i mi nic do tego, ale nie pozwole aby ktos oczerniał mojego Tate moja rodzine czy robisz to Ty czy Twoja siostra czy ktokolwiek inny... Mozeci mi wierzyc lub nie moj Tata na tym forum sie nie udziela, a po drugie mi a tym bardziej jemu jest wszystko jedno czy Violetta prowadzi kursy czy nie... Ja w ogole zbyt przejmuje sie innymi, kiedys zbyt przejmowałam sie Twoja siostra... ona jest zesputa w srodku moze to przez wojsko? Moze przez trudne dziecinstwo, ale nic nie tłumaczy tego jak traktowała mnie i moich bliskich! NIkt nie zamierzał i nie zamierza krzywdzic twojej siostry, nikt nawet nie ma przyjemnosci patrzec na nia i wogole myslec o niej wiec niech sobie odpusci takie pisanie o moim Tacie. Zeby jej dziecko nie musiało sie wstydzic za mamusie jak dorosnie. Ja nie musze sie wstydzic za swoich rodzicow! Skoro Ty sie wypierasz tych komentarzy to musza byc one od Twojej siostry, bo czy Ona jest na tylko głupia ze opowiada takie bzdury kursantka??? nie umiem tego zrozumiec!? Ja bym sie na tym forum nie udzielała gdyby nie to ze ktos z Was probował sie po mnie podszyc a teraz jeszcze oczernia moja siostre...to takie tanie zagrywki z Waszej strony... Karola

Gość DO Karoliny003 od Marzeny
Dziecko mojej siostry napewno bedzie dumne ze swojej mamy o to sie nie martw.Nie odgrazalam sie tobie tylko mowilam prawde,bo jak powiedzialam mojemu mezowi jak twoj tata ja pobil to dostal szalu i chcial z kumplami odwiezi tatusia.Dobrze ze tak sie nie stalo bo moje dzieci musialy by chowac sie przez kilka lat bez ojca no a ty bys swojego tatusia juz na pewno nie miala.Sa pewne zasady kobiet sie nie bije.O mojej siostrze tez tobie nic zlego nie mowilam a to ze jest nerwoskiem to zadna tajemnica.Powiem tobie szczerze ze gdyby to na mnie trafilo co spotkalo moja siostre to by na wozku inwalidzkim jezdzil,ale juz nie chce tego wspominac bo ten temat i tak nie ma sensu.Powiem Tobie ze nawet fajnie mi sie z toba wtedy rozmawialo.Fajna i madra jestes dziewczyna az trudni uwierzc ze corka Darka.

Gość ILONA KURSANTKA
WIESZ CO MARZENKO TY JESTES NIE NORMALNA TY SIE POWINNAŚ LECZYĆ. CIEKAWE JAK TY BYS SIE CZULA JAKBY KTOS PISAL O TWOIM DZIECKU ALBO O JEGO OJCU TAKIE RZECZY! TY MASZ NIE ROWNO POD SUFITEM!!! WSZYSTKIE OPINIE Z BTS SA DO WGLADU W SIEDZIBIE BTS ZADNA OPINIA NIE JEST WYSTAWIANA PRZEZ BTS, TYLKO PRZEZ LUDZI I TO WSZYSTKO JEST DO WGLADU KTO I O KTOREJ GODZ WYSLAL OPINIE CZY E-MAILEM CZY SMS CZY INNYM SRODKIEM KONUNIKACJI. JA UKONCZYLAM KURS W BTS I NIE MOGE ZLEGO SLOWA POWIEDZIC ANI O DARKU ANI O DOMINICE. I PRZEZ TEN CALY POBYT NA KURSIE JESZCZE NIGDY NIE WIDZIALAM ABY BYL PIJANY, A SKORO JEST ALKOHOLIKIEM TO CHYBA WIDZIEC POWINNAM, PRAWDA? PISZESZ CO CI SLINA NA JEZYK PRZYNIESIE , BZDURY OSZCZERSTWA I NIC WIECEJ, KLAMIECIE I OBGADUJECIE, ZADNA MADRA I NORMALNA OSOBA NIE PISZE TAKICH RZECZY NA FORUM INTERNET. KOGO WY CHCECIE OCZERNIC TAKIM PISANIEM DARKA? OCZERNIACIE SIEBIE BO KTO POJDZIE NA KURS DO TAKICH OSOB CO PRZEKLINAJA, WYZYWAJA , NIKT CHYBA ZE TAKIE SAME JAK WY- OSZUSTKI CO TYLKO CHCA PLOTEK POSLUCHAC. NIKT ZA NIKOGO SIE NIE PPODSZYWA TAK JAK WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUKNIJ TY SIE W DEKIEL KOBIETO ZANIM ZACZNIESZ OBRAZAC DRUGA OSOBA ALBO JEJ DZIECI I PAMIETAJ ZE JAK ROBISZ ZLE TO PREDZEJ CZY POZNIEJ I TAK WSZYSTKO OBROCI SIE PRZECIWKO TOBIE!!!!