Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowana2010

Kursy stylizacji paznokci w Londynie

Polecane posty

Gość do analfabetki powyzej
No tak jak umiesz pisac tak i umiesz robic paznokcie,powodzenia dziuro w dupie.

Gość mam z was beke
jezeli violeta uczy tak jak pisze to powodzenia...bo ona nic nie umie a juz napewno nie zna 4 jezykow zajebiste macie tu argumenty:D

Gość ^Do plajtujacej firmy oszuta
Violetta bardzo dobrze wlada czteroma jezykami dlatego tez tak dobrze egzystuje.Ty nawet nie znasz polkiego takze daj sobie na luzik i ugotuj Domicice zupke jak jeszcze masz za co.

Gość mam z was beke
Po pierwsze nie znam Dominiki wiec daruj sobie takie tanie teksty, a po drugie byłam na kursie u Violety i miałam okazje poznac jej umiejetnosci językowe... Jedyne na czym sie zna to plotkowanie na temat innych poczynajac na obgadywaniu swojej siostry, kursantek konczac na p. Jabłonskim. Jezeli interesuje Was zycie prywatne innych włacznie z "instruktorka" oraz to czy placa alimenty czy nie to idziecie do Violety na kurs tam sie napewno duzo na takie tamaty dowiecie, a jesli interseuja Was paznokcie poszukajcie sobie jakiejs innej szkoły, nawet w Polsce. Jezeli na plotki i kawe to tylko do Violety :) za 400 funtów dojezdza nawet do domu ale wtedy Wy kawe robicie:D

Gość mam z was beke
polkiego moze nie znam ale polski znam doskonale:D

Gość Dareczku nie wysilaj sie
A kto chce sie dowiedziec jak okrasc innych to polecam kursik u Jablonskiego,dla Pan ktore maja daleko mozliwe rowniez noclegi ale za zrobienie laseczki.Promocje robione sa wtedy jak juz nie ma na chlebek i piwko.Nigdy nie zniszczysz Violki nawet jak kursy bedea u Ciebie za darmo.

Gość nie normali
Dla mnie to wszystkie opisujace sie na wzajem osoby maja problemy z glowami.Niema tam u was w Londynie psychiatrow? POLECAM LECZENIE MOZE DA SIE WAS JESZCZE URATOWAC

Gość Nowinka dla Pan..
Helga Region:Berlin / BerlinCena:300,00 21:48 Nowinka dla Pan.. szkola stylizaciji paznokci Region:Berlin / BerlinCena:300,00 Treść: Zaprasza na indywidualne kursy stylizacji paznokci manicure, pedicure, nail-art. Oraz kursy depilacji ciała woskiem. Zapewniamy - maksymalne wykorzystanie czasu , tempo pracy i program dopasowany do potrzeb osoby szkolącej się!!! Wszystkie szkolenia (praktyczne) prowadzone przez doświadczonych nauczycieli i instruktorów z długoletnim doświadczeniem , co daje gwarancję właściwego wykorzystania czasu podczas kursu. Nie bez znaczenia jest fakt, że szkolenie odbywa się indywidualnie, czyli instruktor kursant (max.2-3osoby). Tempo, czas pracy oraz program jest dopasowany do potrzeb osoby uczącej się. Nails Academy London Courses jest zarejestrowana w UK Register of Learning Providers pod nr (UKPRN:10027557 nastapiła zmiana numeru na UKRLP:10028880 Violetta Makiej) Nails Academy London Courses nawiązała współprace z firma Quality Nails Profesional Kosmetyka Paznokci S.C Firma udziela niniejszym prawa do wyłącznej sprzedaży asortymentów oraz towarów Quality Nails na rynku w Wielkiej Brytanii, Nails Academy London Courses pod przedstawicielstwem Violetty Makiej Bilinskiej. Dyplomy oraz szkolenia organizowane przez Nails Academy London Courses posiadają znak oraz logo Quality Nails s.c. Do współpracy między panią Violetta Miekiej oraz Joanna i Krzysztof Lukasiewicz. Firma posiada projekt współpracy przez Unię Europejska oraz rejestracji dyplomów na rynku pracy w Polsce. Kursy Nails Academy lodnon Courses żel, manicure, zapraszam na kursy korespondencyjne .Kurs zakomczony jest certyfikatami ue .www.nailsacdemylondon-courses.com violettamakiej@wal la.comZdjęcia: Kontakt Telefon:447754019565Os. kontaktowa:violetta makiejNapisz wiadomość dpowiedz . Uwaga Uwaga Nasz Violcia Ma szkole w Berlinie ale dojechac trzeba pod stary adres :((((( Helga i Ewelin ps. Jak cos znajdziecie fajnego w necie to wyslijcie na forum ...Violcia GORA...jest przynajmiej wesolo, pewnie jak wlaczy ,,kompjuter,, to jutro nas znowu rozweseli....A Jablonka to stary bencwal....

Gość jablonski wszystko probuje
Ale zaden z jego pomyslow nie funkcjonuje.Glowa pusta,ptak juz nie staje,chlopie tylko pomywanie talerzy tobie pozostalo.Co ty jeszcze wymyslisz na temat Pani Violetki ty durny frajerze.Jestem obecna studentka Violki ale bylam tez u was i niczego sie nie nauczylam.Zostalam tylko zanudzana plotkami o Pani Violecie.Nigdy was nie polece nikomu a Violetka jest i bedzie najlepsza.

Gość zlota prawda
Bylam kursantka w Firmie Jablonskiego i wrecz zmuszano mnie do wystawienia super dobrej opini na temat ich kursu.Choc bylam nie zadowolona bo oprocz plotek nic nie robia to musialam zaplacic kupe kasy a tak zwany Szef Firmy byl pod wplywem alkoholu.Najwieksze oszustwo jakie w zyciu doznalam to kursik Jablonskiego.

Gość mam z was beke
Idiotki z Was, takie kłamstawa piszecie, w sumie jedna osoba pisze... Jezeli Vileta jest taka uczciwa to prosze powiedziec dlaczego kradnie zdjecia z opisy ze strony Pana Jabłońskiego? Kpina gdybyscie były w BTS na kursie to napewno o Vilolecie byscie nie usłyszały bo ten temat tam nie jest poruszany. W koncu jest tam nudna, bo Was nie interesuje teoria i paznokcie tylko ploty, ploty... Przeczycie same sobie... Violeta Nawet nazwy nie umie dobrze skopiowac OLIMPIADA ... kpi z Was a Wy ja popieracie wasza sprawa. Kazdy wybiera szkołe jaka chce, kazdy ponosi odpowiedzialnosc za swoje wybory. kaska

Gość mam z was beke
nie lubie obłudy i głupoty a Violeta i jej wspolniczka tylko to soba reprezentuja.... I jeszcze jedno dajcie spokój Jabłonskiemu bo dobrze wiecie ze to nie on pisze a juz napewno nie on załozył ten temat, jedna kursantke Violeta juz nastraszyła to co podała numer i namiary na siebie bo chciała odzyskac pieniazki za kurs ktory nic jej nie dał. Prosze Was dziewczyny jesli macie troche rozumu w głowie to nie oczerniajcie ludzi... Violeta dobrze wie ze niejednej osobie zalazła za skóre ale robi z Jabłońskiego kozła ofiarnego. Ja byłam na kursie jeszcze na south park crescent i maiłam przyjemnosc poznac Pana Jabłonskiego kiedy wspołpracowął z Violeta, i facet ma klase, a Violeta? zwykła kłamczucha, tylko sie swoja kariera w wojsku chwaliła i o zakupach gadała...a teraz sie msci i szuka winnych wszedzie bo jej w zyciu nie wyszło jak chciała. Poszukajcie w necie chociazby wypowiedzi Moniki Skarbek , nie jedna sie przejechała na Violecie ... mnie rowniez to spotkało...

Gość mam z was beke
miejmy nadzieje ze te nagatywne wypowiedzi dadza Violecie do myslenia i zrobi cos z soba i poprawi cos w kursach... i zajmie sie paznokciami a nie zyciem prywatnych innym... bo jaka normalna kursantke obchodzi komu staje ptak a komu nie? Chyba ze same nimfomanki i bezwstydnice siedza u Violety na kursie, abo pisze je wspolnicza Violletki, bo jakze wszytskie posty pochwalne na temat Violety sa do siebie podobne i w kazdej wypowiedzi jest cos o Jabłońskim. I dopoki Violeta nie pogodzi sie z tym ze nie tylko Jabłonski moze cos do niej miec bo ktos inny został przez nia oszukany i ona dobrze wie ze to nie ejdna osoba do tego czasu bedzie na temat Jabłońskiego pisała. Bo przeciez nie moza przyznac sie do porazki , ze moze jednak "moje kursy sa do dupy" lepiej obrabiac niewinnej osobie dupe Wierze ze sa jeszcze inteligentne dziewczyny w Londynie i nie kieruja sie w zyciu tylko tym co przeczytaja na jakims forum tylko sama umieja dokonac wyboru nawet po krotkiej rozmowie z prowadzacym kursy przez telefon. zycze sukcesow obu firma i samych pozytywnych zmian znikam stad :) szkoda mi na Was czasu

Gość Siostra Violety, Niemcy
Witam Panie i Panow.Przypadkowo znalazlam sie na tej plonacej stronie i jestem zaszokowana tym co przeczytalam.Duzo w tym klamst i pomowien,jak Darek tak i Violeta powinni zakonczyc ta nienawisc do siebie.Violeta jest moja siostra a Darka znam z rozmow telefonicznych.Byli kiedys ze soba i wspolnie otworzyli Firme ktora wprowadzila tyle nienawisci i zlego w ich zycie.Kazdy z was idzie teraz inna droga i nie powinniscie robic sobie tyle przykrosci.Pan Jablonski zrobil bardzo duzo krzywdy mojej siostrze,ale nie bede o tym wypisywac bo to i tak niczego nie zmieni,a pozatym to nie moj poziom.Wydaje mi sie ze z tych calych afer najwieksza radosc maja inne firmy,bo ja osobiscie nie robilabym kursu ani u Violety ani u Darka.Nie zostawiacie na sobie suchej nitki.Zastanowcie sie do czego to doprowadzi,a moze jest to taki rodzaj milosci miedzy wami.Bo kto sie czubi ten sie lubi.Zycze Wam wszystkim powodzenia i dalszej dzialalnosci i pzestancie na siebie robic nagonki. Marzena.

Gość Jeszcze jedno
Zalozycielem tej strony byl na 100 procent Pan jablonski bo na to sa dowody.

Gość mam z was beke
Gdybys znalazła sie przypadkowo to bys nie miała dowodów, wiec kłamiesz Marzeno i w sprawie przypadku i w sprawie dowodow bo w erze internetu musisz miec naparawde niezłe wtyki aby cos komus udowodnic a juz napewno na takim forum. Osoba ktora załozyła temat została zastraszona przez Violete i dała spobie spokój a teraz robicie kozła ofiarnego z Jabłońskiego. Ale musze sie z Toba zgodzic w jednym- zeby kazda firma zjeła sie soba bo szkoda czasu i energii na to forum. A kazdy i tak odpowie ze krzywdy wyrzadzone innym i za swoje oszustwa....

Gość dluga dyskusja
Nie klamie bo nie mam powodow.ale na poczatku tych wypowiedzi jest nummer telefonu i kiedy tam zaszwonilam odebral jakis mezczyzna,Gdybym chciala udowodnilabym duzo spraw i przestepstw dokonnanych przeu pewne osoby ale nie bede dolewala oliwy do ognia bo to nie w moim stylu.Na tym forum znalazlam sie przypadkowo szukajac Violety strony internetowej.Nie mam powodow do klamania bo nikomu nic nie zrobilam,wrecz przeciwnie staralam sie zawsze o to by miedzy innymi byla zgoda.Prosze mnie nie oczerniac bo ja tego tez nie robie i jeszcze raz powtarzam ze nie klamie.Marzenka.

Gość do tej wyzej22222
to bardzo dziwne bo ja dzwonilam pod ten nr i powiedzialam ze chce rozmawiac z dziewczyna co na forum sie wypowiadala o violce dziewczyne ktora konczyla kurs u violki i ona mi duzo naopowiadala o violce bo kurs skonczyla u niej. wierze jej ze violka to oszustkarozne rzeczy mi mowila i o violce i o kursie.

Gość PRYMITYWNE WYPOWIEDZI
vIOLETA WASZYM ZDANIEM OSZUSTKA A MOIM ZDANIEM TO JABLONSKI OSZUST;KURWIARZ I ZLODZIEJ:CHCE RUCHAC KAZDA KTORA NA DRZEWO NIE SPIERDALA:TAKZE DLA LADACZNIC SUPER KURSIKI U JABLONSKIEGO:

Gość mam z was beke
pryitywna jest osoba ktora sprowadza na tym forum wszystko do sexu zaczelo sie od tego ze violeta jest oszustka a konczy sie na tym kto z kim spi same plotkary z tych kursentek violetki ;p ja rowniez dzwonilam i wiem ze to nie byla akcja zorganizowana przez jalonskiego

Gość dziwna sprawa
Do tej debilki powyzej.Napewno tez sie z nim dupcilas dlatego go bronisz.

Gość DO TE WYZEJ
SAMA NAPISAŁAS ZE MU NIE STAJE CZYLI SIE Z NIM CHCIALAS DUPCZYC A NIC Z TEGO NIE WYSZLO!!!! PENERO SAMA NIA JESTES A OBRAZEASZ INNYCH!!I! WIESNIARA !!! A DO MAM Z WAS BEKE WCZESNIEJ PISALAS ZE JUZ TU NIE ZAWITASZ A JEDNAK JESTES CIESZE SIE BARDZO. POPIERAM CIE SAMA ROZMAWIALAM Z TA DZIEWCZYNA CO TU PODALA NUMER WIEC CI WIERZE.

Gość mam z was beke
no mialam tu nie pisac ale byłam ciekawa odpowiedzi na moj post a ze miałam czas wolny to weszlam tu, poczytałam i niestety nic nowego sie nie dowiedziałam... poprostu zal mi tej osoby co tu tak tymi przeklenstwami rzuca, musi byc nieszczesliwa i skrzywdzona przez los... zazdrosc ja zzera ze innym sie powodzi i szuka ofiary... ale nie rozumiem jednego?! skoro wyzywa jablonskiego od pedałow to jakim cudem pedał rusza kobietey? wiec dziewczyny chyba mozemy byc spokojne co?:P chce byc pyskata a nie zna znaczenia wyzwisk, zastanow sie nad soba i daj sobie juz spokoj z tymi przeklenstwami, bo jak wszytskie zwolenniczki Violety maja taki poziom wypowiedzi jak Ty to poprostu żal dupe sciska :) a wyzywajac konkurencje kursantek nie zdobedziesz....

Gość mam z was beke
komus nerwy pusciły, lód pod nogami sie łamie , tonocy sie brzytwy chwyta... Violeto gratuluje Ci takich przyjaciółek, tylko chamstwo, obłuda i przeklenstwa :)

Gość mam z was beke
wrogowie Violety sa moimi przyjaciólmi :) wiec niech sie Pan Jabłonski nie kłopocze My byłe kursantki Violety odzyskamy jeszcze co nasze i zapłaci ona za swoje machlojki jak nie teraz to za kilka miesiecy a moze lat... Przykro nam ze musi Pan czytac takie rzeczy na swoj temat, ale na głupote ludzi nie ma lekarstwa....

Gość Karolina corka Jablonskiego
Tato dlaczego tak wypisujesz o Violetce? Dzieki niej miales pieniadze i mogles dobrze zyc a teraz jestes straconym alkoholikiem.Martwie sie o Ciebie i nie wiem jak Tobie pomoc.Popros Violke aby znowu Cie przyjela bo bez niej niedasz sobie rady,przeciez ty nic nie potrafisz i niemasz z czego zyc i popadles w depresje.Violetka byla bardzo dobra dla Ciebie i nigdy takiej nie znajdziesz,przykro mi slyszes od innych ze nie masz nawet na zaplacenie za prad a zima tak blisko.Nie pisz zle na jej temat bo reka ktora cie karmila jest zlotem.

Gość Karolina Jabłonska
Marzenko i Violetko nie podszywajcie sie podemnie. Tak sie składa ze ja czytam to forum na biezaco bo interesuje sie tym co na temat mojego Taty piszecie. Wiem wiecje niz wam sie wydaje i popieram w zupełnosci wypowiedzi "mam z was beke"- tonacy brzytwy sie chwyta. Mam zal do taty ze sprowadził Violetke z Izraela ale ciesze sie ze rozum odzyskał i ja zostawił w odpowiednim czasie, a teraz układa sobie zycie z nowa kobieta I zycze im jak najwiecej szczescia. Jezeli jeszcze raz uzyjesz moich danych gdziekolwiek przekaze to tacie a on zgłosi to na policje i moze przypomni ci sie fakt ze masz zakaz zblizania sie do nas i jakiego kolwiek kontaktu rowniez przez posrednikow w szczegolnosci Marzene Szelenz Twoja domniemana siostre. Karolina Jabłonska

Gość !!!
W zyciu nie widzialam wiekszej bzdury! Nie sadze zeby prawdziwa corka Jablonskiego chciala sie z nim kontaktowac poprzez internetowe forum!!! Violetta i jej siostra naprawde nisko upadly zeby sie podszywac pod postronne osoby!!! Wstyd!!!

Gość !!!
I jeszcze mysla ze ktokolwiek w to uwierzy!!?? Do wszystkich osob czytajacych te wypowiedzi: wyobrazacie sobie co ONE (Violetta i Marzena) mysla o waszym ilorazie inteligencji?

Gość mam z was beke
no i jak tu nie użyć kolejny raz stwierdzenia "na głupotę ludzi nie ma lekarstwa" pomysł z podszywaniem tani i żenujący, brak mi już słów i nie pojmuje tego jak mozna byc tak głupim? Kto normalny uwierzy w ten nonsens? Chyba Violeta sam zaczyna wierzyć w swoje kłamstwa bo jest ich tyle ze wydaje sie jej ze to jej realne zycie i co napisze/powie wydaje sie jej prawda Crazy Woman :)