Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azzteron

Moja dziewczyna zapowiedziała że nie urodzi mi dzieci...EGOISTKA!

Polecane posty

Gość azzteron
no ale ona nie jest jakaś ułomna, co prawda ma problem z kręgosłupem...ja jestem zdrowy, jesteśmy młodzi, ona ma 26 lat, toteż dziwi mnie że nie chce dzieci...kiedys oglądalismy na naszej klasie jej znajomych a ona w szoku "oo ta ma już 7 letnią córeczke!" jej rówiesniczka...nie mówie żeby rodzić mając 15 lat , ale 26 ? bo z czasem coraz gorzej! kości miedniczne się już nierozszerzą, już ciało nietakie gibkie, a i ryzyko chorób dziecka np. zespol downa większy :(

A ona mysli ze zaadoptowanie dziecka jest takie proste? Jak wam zadadzą pytanie: ,, dlaczego chcecie adoptować?'' to jakie argumenty przedstawicie?- bo jestem kobieta przez duże K?, bo nie chce figury niszczyć? Daj spokój- głópia ta twoja połówka:O

a to twoja dziewczyna a nie żona....ożenisz się z nią jak definitywnie powie NIE ?

,,milosc do dziecka i milosc dziecka do rodzicow jest calkiem inna niz milosc do partnera.od partnera mozna sobie zyczyc ze bedzie wiecznie kochal ale nie od dziecka.!!! ja moich rodzicow nie kocham i co???? oni mnie tez nie kochaja-to prosty fakt!'' Żal mi ciebie:O Własnie od partnera nie mozesz oczekiwać wiecznej milości.... Z dzieckiem jest inaczej, Jak ktos bardzo pragnie dziecka to bedzie umiał je kochac i nauczyc je milości....

Gość hłe hłe hłe
Ludwika, 16 to chyba twój wiek. Oczywiście dzieci kochają rodziców bezwarunkowo... Tylko czemu umierają sami w domach starców,szpitalach lub dzieci katują stara matkę? pierdolisz tak ze się wierzyć nie chce...GłÓpia:D to jest typowa krowa rozpłodowa i autor"chce mieć miniaturkę siebie" co za "argument"

Gość jak ja nienawidze
Ludwika, Tobie wogole nie musi byc zal mnie bo ja realistycznie na swiat patrze!! Jest to jasne ze sie dzeicko kocha tak jak sie kocha psa n.p to jest taka potrzeba kobiety opiekowac sie kims ktora im sie myli z miloscia !!! A dzeici male rodzice kochaja bo musza ! Nie maja innego wyboru! Ale to nie jest prawdziwa milosc tylko milosc dziecka ktore musi kochac rodzicow nawet tych okrutnych aby przezyc.Taka prawda.male dziecko samo nie przezyje. I popatrz na dziesiejsza mlodziez i dzieci !! Tak wygladaja osoby ktora byly, sa kochane i nauczone milosci??? Nie rozsmieszaj mnie prosze!

Mam 32 lata moja córka ma 12. Wiem co to miłosc, bo ja moich rodziców zawsze kochałam, teraz mam juz tylko mamę. I wyobraź sobie ze jak moja mama ma problem i dzwoni o drugiej w nocy żebym przyjechała to nie marudze tylko jade. Cały czas sie wspieramy nawzajem. Z moja córka mam swietny kontakt jak ma jakis probem wynikajacy z wieku dojżewania to bez zadnego skrepowania przychodzi do mnie lub do mojego męża bo wie ze na nas moze liczyc. Nie wiem jak mam wytłumaczyć taka miłosc ale napewno jest to miłosc beziteresowna. Od patnera oczekuje sie bezpieczenstwa i jakiegos zabezpieczenia a od dzecka niczego sie nie oczekuje. Czy to moja wina ze ciągle jest dużo rodziców co nie potrafią wychować swoich dzieci na pożądnych ludzi?

Gość jak ja nienawidze
bezpieczenstwo i "jakies" zabezbieczenie sama sobie daje! to jest wlasnie to! Kobieta wyjdzie wlasnie tylko po to za maz a dzeicko urodzi aby nie byc samym na starosc. Boze jakie to plytkie i smutne!Ja od mojego partnera tez niczego nie oczekiwuje,moja milosc do niego jest bezinteresowna a widocznie Twoja do Twojego meza nie jest bezinteresowna jak u bardzo wielu kobiet! Teraz zal mi Ciebie.Przykro mi!Ja zycia nad garami i pieluchami spedzac nie bede!Zyje sie tylko raz!

Gość azzteron
oczywiście że ożenie się, ona o tym wie, nie chcę być z nikim innym , ale czuję że dziecko by nas zespoliło :( zwłaszcza wczoraj...byliśmy u jej dalszej rodziny...było tam kilka małych dzieci, takie słodkie...ona się nimi zachwycała, móiwła "jakie fajne!" i bawiła się, opiekowała...dlatego wieczorem poruszyłem temat, że możemy też mieć takie , a ona że nie :( :( że nie chce mieć dzieci, już sie naczytała jak to boli , co niesie ciąża za sobą, że później wszystko porozrywane :(

bardzo lubię dzieci, ale jak to są cudze dzieci i mam z nimi do czynienia 15 minut max 45 min. Mam dwoje swoich i jakbym miał myśleć że pomogą mi na starość, to musiałbym lepiej sobie kupić na allegro ampułkę z cyjankiem potasu i zamontować w zębie....

Gość jak ja nienawidze
o wlasnie bmblondyn tylko podkreslil to co ja mysle.Taka prawda,takie realia i nie bredzcie o milosci do dziecka i na odwrot! 99% ludzi ma w doroslym zyciu same problemy ze wzgledu swojego dziecinstwa.Taka prawda.

nie wiem co złego jest w ugotowaniu obiadu dla rodziny? Ja cały czas realizuje swoje marzenia, koncze szkoły,kursy, prowadzę własny interes. Mam czas na spotykanie się z przyjaciółmi.Tak jetem interesowna jeżeli chodzi o mojego męża, bo oczekuję od niego że zapewni mi spokój i bezpieczenstwo. Wiem że co by sie nie działo zawsze stanie za mna murem. Jest moją podporą. Mogę na niego liczyć i to samo dostaje odemnie. Czy to jest zła miłosc? To że nasza córka mówi nam że jestesmy najlepszymi rodzicami na świecie? Ze często sama z siebie podchodzi i mówi ze nas kocha? Nie świece oczami za wszystkih rodziców tylko bronie swojej pozycji rodzica. Autor chce miec dziecko to chyba oznacza że jest świadomy konsekwencji i jestem pewna ze znajdzie sobie kobiete która mu to dziecko urodzi....

Gość azzteron
ja to nie wiem, a może nie zawsze jest tak że każda kobieta ma źle?? niektóre lepiej znoszą ciążę inne gorzej?? moja dziewczyna ma szerokie biodra, więc poród nie będzie trudny, zresztą zawsze można zdecydować sie na cesarskie cięcie (oboje zostalismy tak urodzeni) mogę nawet zapłacić...mdłości przecież szybko mijają...ponoć kobiety lśnią w ciązy...tylko że moja dziewczyna teraz wogóle odmawia współżycia bo boi sie że ją celowo zapłodnie :(

Gość kajtuś
zmieni zdanie z czasem, nie traktuj tego serio. Poza tym to na jej zdrowie moze wplynac negatywnie wlasnie brak dzieci. Ciąża to remont generalny dla kobiecego organizmu. Kobieta przez duże K, to mnei rozbawilo, jakas szlachcianka haha. Ktos powinien jej powiedziec ze swiat sie na niej nie konczy.

Gość jak ja nienawidze
Autorze wiesz co ja mysle ze ona Z TOBA dzieci nie chce miec! Moze z innym chcialaby miec ale z Toba wlasnie ni i dlatego teraz stosunku unika bo wie ze to nie jestes TEN. Przykro mi! Do tej pory spotkalam jednego jedynego mezczyzne z ktorym moglam sobie przynajmniej wyobrazic zalozyc rodzine i miec dzieci a reszta mezczyzn nie,zupelnie nie!

""za kogo mnie masz!! za jakąś prostaczke co musi dzieci rodzic?! "(dalej znowu mmówi o kobiecie przez duże K , która nie musi rodzić dzieci by czuś się wartościową) i uważa że to poniżające!!że poród np. szycie, szwy, lewatywa, że to by uwłaczało jej godności!! ja jej tlumacze spokojnie "skarbie miliony kobiet w Polsce rodzi, miliardy na świecie, i żyją"" No widzisz autorze... TWOJA DZIEWCZYNA NIE CHCE BYĆ JAK WIĘKSZOŚĆ KOBIET I RODZIĆ DZIECI. Zepsucie figury, ból podczas porodu, szwy, lewtywa, polski codowny personel medyczny itp. itd. to jest za mało argumentów??? Przejdź się na porodówke i zobacz jaki poród jest zaje**** :o W Polsce 6 kobiet rodzi na jednej sali, położne mają cię w du**, a o znieczuleniu można pomarzyć, rutynowe nacięcie krocza, możliwość studentów przy wspaniałym akcie narodzin oraz wiele innych niedogodności... Normalnie tylko rodzić :o Jaka to jest kobieta wartościowa? Która ma bandę dzieciaków? :o Nie rozumiem takiego głupiego myślenia... Szkoda, że faceci nie mogą poczuć jak kobieta się czuje podczas porodu.

"moja dziewczyna ma szerokie biodra, więc poród nie będzie trudny, zresztą zawsze można zdecydować sie na cesarskie cięcie (oboje zostalismy tak urodzeni)" Ty sobie teraz jaja robisz robisz czy na serio piszesz? :o Rozetnij sobie brzuch i go zaszyj, to jest naprawdę super :o Nieważne w jaki sposób przyszło na świat dziecko to i tak jego matka wyjdzie na tym najgorzej, a tatuś? Tatuś będzie happy, bo jego żywy inkubator wydał na świat potomka...

Gość jak ja nienawidze
Mimi666 o to chodzi o to chodzi:-O kobieta od razu zwyrodniala psycholka bo rodzic nie chce. Ja wlasnie z tych powodow i wielu innych nie bede rodzic i koniec.

Gość to ty raczej jestes EGOISTA
zamiast uszanowac jej decyzje (jak tego nie czuje, ma do tego prawo, szczegolnie ze to ona bedzie w ciazy i zapewne ona sie zajmie dzieckiem bez pomocy chlopa, jak prawie kazda Polka) to myslisz tylko o sobie, bo ci sie zachcialo! Wyglada na to, ze nie kochasz tej dziewczyny, bo nie dostrzegasz w niej czlowieka, tylko material genetyczny na matke swoich dzieci. Tacy faceci zawsze zostawiaja w koncu swoje kobiety z tymi niechcianymi dziecmi i ida w dluga, ta regula sie zawsze sprawdza.Jakbys tak bardzo chcial dziecko, zaadoptowalbys, ale tobie chodzi tylko o przekazanie swoich genow - to bardzo zwierzece. Nie obchodzi cie, czy twoja partnerka tego chce, zapewne w ogole cie nei ineteresuje, czego ona chce, tylko kombinujesz jak na sile zmienic jej decyzje. Zmien sobie glowe, bo na razie myslisz jajami.

Matko .... co za głupoty tu czytam. Ludzie, ile wy macie lat??? Boję się o Polskę, skoro tacy nieudacznicy w niej żyją. Ciekawe czy wasze matki wiedzą jakimi idiotami jesteście. Co za leniwe kwoki, materialistki wygodnickie. aRTYSTKI za 5 groszy, nie psujcie prawdziwym opinii. azzteron trzymam za ciebie kciuki, wytrwaj lub zastanów się czy warto dzielić życie z kobietą, która nie spełni Twoich marzeń. To uczucie w Tobie będzie tylko narastać. p.s. i tak nie będę dalej tego czytać, więc się nie spuszczajcie nade mną dzieci.

"Matko .... co za głupoty tu czytam. Ludzie, ile wy macie lat??? Boję się o Polskę, skoro tacy nieudacznicy w niej żyją. Ciekawe czy wasze matki wiedzą jakimi idiotami jesteście. Co za leniwe kwoki, materialistki wygodnickie. aRTYSTKI za 5 groszy, nie psujcie prawdziwym opinii." Co to za głupia wypowiedź? :o Jesteś zły/zła, bo ktoś nie chce mieć dzieci? Jak takie wypowiedzi mnie drażnią... Uhh... Nic nie wnoszą i są na poziomie zerówki. Jestem idiotką, bo z własnej woli nie decyduję się na zaje**** poród, świetne samopoczucie w ciąży itp. itd..? :o

Gość chlopie piszesz że masz 27 lat
a gadasz jak niemowlę , któremu ktos nie chce kupic zabawki. Urodzenie dziecka to nie jest zabawa, dorośnij chłopaku! Ja tez bym z takim egoistą nie chciała dzieci, najpierw zrealizujesz swoją fanaberię a potem zostawisz dziewczynę z dzieciakiem samą bo ci się znudzi nowa zabawka. A jak ci się wydaje że ciąża i poród to takie majonezy, to poczytaj choćby troche o tym, przejdź się na oddział położniczy, obejrzyj poród, bo nie masz najmniejszego pojęcia o czym mówisz i czego wymagasz od dziewczyny!!! Pewnie sam mdlejesz przy pobieraniu krwi, tacy odważni w imieniu innych z reguły sa największymi cieniasami.

Gość a ja jestem kobietą
bezdzietną a autora popieram. Radzę mu tylko przemyśleć sprawę, bo jeśli swoją opiekę nad dzieckiem planuje ograniczyć do bawienia się z nim to niestety za mało. Jeśli wszystkie obowiązki dzieliliby po połowie to rozumiem i popieram.

Gość jak ja nienawidze
Wyspiarka Vaya con Dios debilko :-O idz rodz macioro! Tak moji rodzice wiedza jaka jestem i bardzo dobrze ze wiedza! Nie po to walczylam tyle lat o pozycje zawodowa i porzadne zycie aby teraz rodzic i po zawodzie tak? a dziecko do nianki dawac aby szybko do pracy< wrocic? idzcie krowy rodzace:-O

Gość a ja jestem kobietą
aha i zastanów się autorze dlaczego twoja kobieta tak się boi utraty pięknego ciała po porodzie? Może czuje, że nie byłaby wtedy przez ciebie akceptowana, że przestałbyś ją traktować jak atrakcyjną partnerkę?

Gość Byłam w takiej sytuacji jak Tw
oja dziewczyna i odeszlam. Teraz widze, ze zrobilam dobrze. Bylam z facetem, ktory strasznie naciskal na dziecko i nie obchodzilo go, ze ja w ogole tego nie czuje i nie chce. Chcial zrobic sobie dziecko dla rodziny, zeby nie gadali, i dla przekazania genow. Tak jak Ty, nie chcial zaadoptowac, czulam sie jak narzedzie, za pomoca ktorego chcial zrealizowac swoj cel. Odeszlam, wrecz ucieklam. On w ogole nie rozumial dlaczego. Potem spotkal kobiete, zrobil jej dziecko i juz nie sa razem - i to ona zostala z dzieckiem, choc nie walczyla jakos strasznie, zeby on go nie zabral... A on szuka nastepnej "dawczyni"...

Gość ja też byłam w podobnej
sytuacji, z tym że to ja chciałam mieć dziecko a on nie chciał. Rozstaliśmy się bo w końcu oboje doszliśmy do wniosku, że nic z tego nie wyjdzie bo mamy inne plany i oczekiwania życiowe.

Gość dokladnie lepiej sie wtedy roz
stac, nie ma sensu sie nawzajem unieszczesliwiac