Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeterminowana....

ile i jak ćwiczyć zeby schudnąć???śiłownia? biegi? 159cm/54kg

Polecane posty

Gość zdeterminowana....

Gość zdeterminowana....
dodam ze bardzo proszą o waszą pomoc, chce sie zapisac na siłownie albo basen ale kompletnie nie wiem jak najskuteczniej mozna schudnąć, moze jakieś suplementy diety? l-karnityna?

Gość xXXInnaXXx
Ile Ty ważysz ze chcesz schudnać!? Chyba nie 54 kg, co??? Bo jesli tak, to ważysz idealnie!

Gość biały__króliczek
hej! :) przede wszystkim zwróć uwagę na swoje pożywienie. staraj się unikać dużej ilości węglowodanów, natomiast słodyczom mówimy zdecydowane "papa". pij także dużo wody mineralnej. przy zdrowym odżywianiu efekty chudnięcia i wyrzeźbienia sylwetki zauważysz, gdy będziesz chodziła na siłownie 2 razy na tydzień. w ciągu dnia też przydałby się jakiś ruch, mile widziane są brzuszki, przysiady itp. :) doskonale na sylwetkee spisuje się basen, więc także staraj się chodzić i pływać. jesli chcesz biegać, to staraj się to robić chociaż 2 razy w tygodniu, intensywnie po 30min. (teraz jest zima, więc możesz biegać na bieżni :P) mnie bieganie weszło tak w krew, że biegam co drugi dzień, czy to zima czy lato i ten czas znacznie wydłuzyłam :) ja musialam schudnąć do zawodów ok. 5kg i dla mnie to była męczarnia, bowiem nigdy moja waga nie spadła do równych 50kg, niezależanie od starań. wspomogłam się jednak odżywką TermLine i jakoś się udało :) polecam ją, ale tylko wtedy, kiedy sumiennie będziesz ćwiczyła!

Gość dk80
Venom Hyperdrive 3.0

Gość zdeterminowana...
biały kroliczku dzieki za wpis a powiedz mi co do biegów o jakiej porze dnia biegasz? ja tez chce biegac, jeszcze w pazdzierniku biegałam i potem sobie odpusiciłam jak sopadł snieg ale chce wrócic, chba lepiej rano biegac?

Gość zdeterminowana...
a term line kupiłas na allegro czy w sklepie? gdzie taniej wychodzi?

Gość sageimme
taniej na allegro, zdecydowanie taniej, biegać najlepiej rano lub późnym wieczorem, ja np biegam wieczorem bo rano musiałaby wstawać o 4 żeby zdążyć do pracy na czas :) żegnamy słodycze, frytki ii hamburgery, chipsy itp, dużo gotowanych potraw, ryby itp

Gość zdeterminowana...
dzieki za wpis ehhh ciezko bedzie mi pozegnac słodycze...