Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISKIERKA4064

CZY MOZLIWE ZE ZASZLAM W CIAZE??

Polecane posty

Gość ISKIERKA4064

HEJ.mam problem poniewaz gdy 6 lutego rano skonczyla mi sie miesiaczka kochalam sie z chlopakiem...po stosunku gdzie doszedl we mnie plamilam jeszcze troche krwia,potem 8 lutego powtorzylismy to jeszcze raz...dni plodne mialam od 9 lutego tak mi sie zdaje to czy zaszlam?? jest taka mozliwosc?? plemniki zyja 4 dni podobno w ciele kobiety. prosze o zetelna odpowiedz i w miare szybka.dziekuje z gory.Kamila (miesiaczke dostalam 29 STYCZNIA.

Gość ferdek_kiepski
dziecko.... idź spać...

Gość ISKIERKA4064
Nie jestem dzieckiem i mysle ze te forum jest po to by sie wypowiadac na rozne tamty a te idiotyczne komentarze zostaw dla siebie.

Gość ferdek_kiepski
na idiotyczne pytania - idiotyczne komentarze

Gość maryśśśka
ale ty ferdek pojebany

Gość ISKIERKA4064
jesli uwazasz te pytanie za idiotyczne wcale nie musiales idiotycznie odpowiadac...kazdy ma prawo o cos tu zapytac tak?? wiec jesli nie obchodzi cie ten temat to nie odpisuj mi na niego. moze znajdzie sie ktos inny kto mi pomoze w tej sytuacji

Gość ferdek_kiepski
no jeżeli ja - położnik nie jestem w stanie ci udzielić odpowiedzi na to durne pytanie, to ciekawe kto będzie bardziej rzetelny???

Gość ISKIERKA4064
NO TO NAPISZ MI W TAKIM RAZIE ...29 stycznia mialam miesiaczke skonczyla sie 6 .Kiedy mam dni plodne?? no prosze przedstaw mi to.czekam na odpowiedz z gory dziekuje

Gość Iskierko
W sumie to dziwne pytanie zadajesz, ale sprobuje ci w miare sensownie odpowiedziec. W zasadzie to jest mozliwe, ze zaszlas bo kazdy niezbezpieczony stosunek moze zaonczyc sie ciaza. Organizm kobiety to nie maszyna i czasem dochodzi do wahan hormonalnych i jajeczkowania w nieoczekiwanych momentach a pozatym jak sama slusznie zauwazylas plemniki moga przez jakis czas zyc w naszych drogach rodnych. Nie wiem ile sa warte takie wymeczone osobniki, ale mogl ci sie zdolny i sprytny trafic. Z drugiej strony rownie dobrze moglo nie dojsc do zaplodnia i nie jestes w ciazy - na przyszlosc jesli nie chcesz byc w ciazy to unikaj takich ryzykownych sytuacji bo do zajscia wystarczy tylko jeden wytrys a nigdy niewiadomo, ktory bedzie tym celnym:) Poczekaj jeszcze troche i zrob test a wtedy bedziesz wiedziala na pewno na formum nikt ci tego nie wywrozy i stad te glupie odpowiedzi:)

Gość klaraobciągara
wątpliwe .raczej nie

Gość ISKIERKA4064
DO ASIA101. Tak myslisz?? hm...wiesz bardzo bym chciala i dlatego na kazdym forum juz pisalam i tylko tu mi ktokolwiek odpisuje.

ja zaszlam w ciaze kochajac sie 2 dnia po okresie... przezyły;) twoja miesiaczka trwa długo tym bardziej spokojnie mogłas zajsc w ciaze...

Gość ISKIERKA4064
jakies chyba 31 dni. wiesz nawet nie potrafie tego dokladnie obliczyc. 29 stycznia dostalam miesiaczke od dluzszego czasu dostaje 227,28 a teraz mialam 29.mysle ze to co 31ale nie jestem pewna.teraz powinnam dostac 1 marca.w grudniu mialam 29 i w styczniu teraz tez mialam 29.

Gość ferdek_kiepski
hahaha!!! no widzisz sama dziecino, że durne to twoje pytanie :)

ja ci nie odpowiem na 100% bo masz nieregularny cykl,,, ale tak jak pisze mogło dojść do zapłodnienia... Poczekaj do marca i zrob test...

Iskierka-nikt nie wie kiedy masz dni plodne. Mozna jedynie zakladac, ze wtedy czy wtedy,ale to beda tylko obliczenia a nie rzetelna obserwacja. Zdarzaja sie cykle bezowulacyjne, czasami owulacja moze sie przesunac i na nic wtedy obliczenia. Jesli obserwujesz swoj cykl to wychwycisz takie zmiany, jesli nie mozesz tylko obliczac tak jak teraz. Ja bym sie jednak tak nie stresowala na Twoim miejscu :)

Gość ISKIERKA4064
mozliwe to ze przez zaplodnienie odczuwam lekkie bole w podbrzuszu?? od 9 lutego mam takie bule,czasem ustaja ale niemal zaraz wracaja

Gość kwiat_kwiat
bÓle, dziecko, bÓle...

kazda roznie przechodzi poczatki ciazy... wiesz najlepiej jakbys sie wybrała do lekarza jesli jestes niecierpliwa a jak nie poczekaj i zrob tescik...

Gość ISKIERKA4064
moze inaczej...hm jak obliczyc czy cykl jest regularny?? powoli a zaraz dojdziemy do wszystkiego

Gość klaraobciągara
chociażby bóle w podbrzuszu mogą być objawem zapłodnienia

Gość Iskierko
jesli tym razem nie zaszlas to kup sobie na przyszlosc testy owulacyjne i wtedy bedziesz wiedziala na pewno kiedy masz dni plodne. Choc odnosze wrazenie, ze o dziecko to starasz sie ty a twoj chlopak o tym nie wie i nie jestem pewna czy to najlepszy pomysl. Jesli sie myle to z gory przepraszam a testy i tak polecam - o wiele wygoniejsze niz to obliczanie:)

Gość uwaga teraz ja
poczekaj malutka, zaraz sprawdzę w mojej szklanej kuli. Podaj e-maila to odpiszę co wyszło :)

Gość ISKIERKA4064
moj chlopak o tym wie...poniewaz sam stwierdzil ze nie bedzie przerywal stosunku a przeciez sie nie zabezpieczalismy wiedzial co robi chyba nie??

Gość dziecino ile tych topików
jeszcze założysz, weź sobie coś na wstrzymanie i idź spać!

Gość kwiat_kwiat
skoro ty nie wiesz to skąd my mamy wiedzieć czy on wiedział co robi?

Gość ISKIERKA4064
wiedzielismy razem co robimy wiec nie twierdz ze on moze o tym nie wiedziec. razem chcemy miec dziecko wiec niewiem o co ta cala afera...moze troche zle to wszystko napisalam ale chyba kumacie o co mi chodzi.Nie rozumiem tej calej sytuacji. Chyba kazdy ma prawo o co kolwiek zapytac...gorsze pytania tu czytalam i jakos z tego nie kpilam.przykro ale coz zycie

Gość kwiat_kwiat
dobranoc, słodkich snów , dziecino