Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISKIERKA4064

CZY MOZLIWE ZE ZASZLAM W CIAZE??

Polecane posty

Gość uwaga teraz ja
to jak, dasz tego e-maila? to odpowiem Ci na pytanie ... będziesz miała wtedy 100% pewność bo moja kula nigdy nie kłamie

Gość ISKIERKA4064
a dziekuje jeszcze posiedze i wzajemnie.jesli nie podoba sie wam moj temat to nie odpisujcie i tyle.znajda sie bardzi9ej zyczliwi ludzie na tym forum

Gość ISKIERKA4064
to nie jest zabawne i ta twoja kola tez mnie nie smieszy. :-(

Gość Iskierko
wiedzial nie wiedzial. Moze myslal ze z kalendarzyka sobie wyliczylas ze to dni bezplodne lub ze skoro jeszcze w sumie miesiaczkowalas to nie zajdziesz w ciazy. Mi chodzilo o to czy wy rozmawialiscie o tym ze chcecie dziecko cos w stylu "Kochanie a moze bysmy sobie zrobili tak dzidziusia? Hmmm czemu nie? Jasne!" , ale w zasadzie na to pytanie juz odpowiedzialas:). A bole podbrzusza to nawet z nerwow mozesz miec choc ciaza tez nie wykluczona:)

Gość kwiat_kwiat
kUla, dziecko, kUla

Gość ach ta dzisiejsza młodzież
ano przykre jest to autorko, ze Ty - mam nadzieje osoba dorosła, starasz się o dziecko i nie wiesz jaka jest mozliwość zajścia w ciąze w danym dniu cyklu... siedzisz i zadajesz idiotyczne pytania, wbij sobie do głowy, ze my nie znamy Twojego organizmu i nie odpowiemy ci na pytanie. Więc czego oczekujesz? W prowokację się bawisz?

Gość gruba pela
A chcesz być w ciązy?Jeśli nie to po co mu pozwoliłaś kończyć - czy ty na głowe upadłaś - więcej rozumu,bo potem można płakać.Nie rozumiem takich osób co nie uważają a potem lamentują - dla mnie to dziecinada

Gość uwaga teraz ja
moja kula Cię nie smieszy? Szkoda, bo ona prawdę Ci powie :)

Gość ISKIERKA4064
juz dwa lata temu chcial miec ze mna dziecko ale ja jeszcze wtedy nie bylam na to gotowa. Teraz stwierdzilam ze juz przygotowalam sie na to i mu o tym powiedzialam.Dlatego tez chcialabym wiedziec czy wlasnie jest mozliwosc ze zaszlam.Nie czy napewno bo od tego sa lekarze ale czy sa jakies szanse na to. Nie byl przeciwny temu i nie zmienil zdania wiec postanowilismy bez wachania kochac sie bez zabezpieczen do konca i to w dzien skonczonej miesiaczki i dwa dni po,czyli 6 i 8 lutego.

Gość Iskierko
Upps - zbiegly nam sie odpowiedzi - no to skoro wiedzial to tak na powaznie poczekaj jescze pare dni i zrob test choc najbardziej wiarygodne sa w terminie spodziewanej miesiaczki. A jesli dostaniesz @ to wyprobuj te testy owulacyjne bo jak ci juz ktos pisal wczesniej owulacji nie obliczysz z kalendarza na 100%. A nawet jak dojdzie do owulwacji i bedziecie sie kochac wtedy to tez nie ma pewnosci co do ciazy. Trzeba czekac do terminu @ i tyle:)

Gość gruba pela
Czy ty nie wiesz skąd dzieci się biorą - czekaj na miesiączkę a jesli nie nadejdzie zrób test,albo betę,bo takie pytania to nic nie daja nikt ci nie da odpowiedzi na to pytanie,bo nikt tu nie jest prorokiem

Gość kwiat_kwiat
waHania, dziecko, waHania

Gość ISKIERKA4064
do gruba pela. Czy ty przeczytalas cala ta dyskusje wogole ze komentujesz?? tlumacze ze razem chcemy miec dzidziusia a kazdy z osobna co chwile ze ja lamentuje.kurde ludzie jaka prowokacja...jestem dorosla osoba bo widze ze juz ktos pytal o to.

Gość truffinka
dziecko w drodze wedle moich kart tarota

Gość gruba pela
To jak chcesz to po co pytasz i tak ci nikt nie da odpowiedzi czy jesteś czy nie od tego są lekarze a nie forum.Zresztą jak będziesz się tak nakręcać to nici z tego,bo zazwyczej tak jest.Tzeba nie mysleć wtedy sie uda a nie gdybać będzie nie będzie

Gość ale ty głupia jesteś
sorry, ale inaczej do ciebie nie można :O takie informacje to zdobywa się w szkole podstawowej a nie na forum :O ile ty masz lat? 10? wyłącz komputer i otwórz ksiazkę od biologii, wyjdzie ci to na dobre i nie będziesz się kompromitować na forach, dziecinko.

Gość anonimowa77
możliwe

Gość ISKIERKA4064
oczywiscie poczekam na dzien w ktorym powinna pojawic sie miesiaczka jesli nie pojawi sie przez nastepne kilka dni pojde kupic test a potem do lekarza i tyle.Zapytalam tylko czy bylaby mozliwosc zajscia a nie ze wkopuje chlopa( ktory sam chce miec ze mna dziecko.)

Gość anonimowa77
tam gdzie sex bez zabezpieczenia tam i dzieci się rodzą

Gość kwiat_kwiat
a to ty nie wiesz czy była możliwość zajścia w ciążę? No to na banka mamy posty od dzieciaka:)

Gość ISKIERKA4064
moze i zadalam glupkowate pytanie ale sama nie wiedzialam jak je ulozyc...krepuje sie i to moze dlatego. co niektorzy widze rozumieja mnie i dziekuje wam bardzo za to.Komentujcie tak jak chcecie macie prawo do wlasnego zdania. Jedni pisza dobrze a drudzy potrafia nawet wulgarnie to skomentowac.

Gość Iskierko
dziewczyno lotna to ty nie jestes. Kto u licha ma ci na 100% odpowiedziec ze jestes albo nie jestes. Prawie kazdy w ten czy inny sposob ci odpowiada, ze moze tak moze nie. Jak uprawiasz seks to zawsze taka mozliwosc istnieje - ludzie wpadaja nawet na pigulkach juz o prezerwatywach to nie wspomne. Nie implikuje ze ty masz zamiar "wpasc" rozumiem, ze oboje aktywnie staracie sie o dziecko. I tak jest taka mozliwosc ze zaszlas. Ale ty chcesz zeby ktos ci napisal - oczywiscie jestes w ciazy , fasolka rozwija sie wspaniale:) - tego to ci nawet jasnowidz na dzien dzisiejszy nie powie. Cierpliwosci:)

Gość pani doktor xy
tak to jest jak dzieci biorą się za 'robienie' dzieci...

Gość ISKIERKA4064
do innych tez sie tak wyrarzacie?? tez ci moge napisac ze jestes dzieciak...moze troche bardziej doswiadczony w tej dziedzinie!!!!!!!!!!!!!

Gość kwiat_kwiat
wyraŻacie, dziecko, wyraŻacie

Gość ISKIERKA4064
ale ja juz sie dowiedzialam wszystkiego przeciez... i podziekowalam nie chce wiedziec na 100 % bo ja doskonale wiem ze to jest nie mozliwe na forum! sa ludzie i ludziska ja tam sie nie przejmuje. kto tu napisal czy na 100% chce zeby mi napisali??? nie przypominam sobie tego przynajmniej i niech bedzie tu troche uczciwosci.

Gość pani doktor xy
czy to było do mnie? Mnie tego uczono w szkole i dzięki temu idiotycznych pytań zadawać nie musiałam, ale jak Ty zamiast uczyć się figlujesz w łóżku no to skutki tego widzimy :P Masz problem dziecino :O

Gość anonimowa77
oj ortografia kuleje i to bardzo - "wyrażacie" poprawnie się pisze;)

Gość ISKIERKA4064
A niech Ci bedzie i dziecko ale dobrze wychowane i z kulturka przynajmniej.

Gość ISKIERKA4064
ORTOGRAFIA NIE JEST WAŻNA W ZYCIU A SEX TAK!