Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.pytam.x

Co myślicie o szkole zaocznej tylko po gimnazju ?

Polecane posty

Gość x.pytam.x

tak jak w temacie.

Gość malieksn
ale to ma byc szkola dla dorosłych? L.O.. ? Sprecyzuj dokladniej o co Ci chodzi.

Gość x.pytam.x
tak chodzi mi o szkołę dla dorosłych

Szkoła jak szkoła w sumie ;) Tyle, że tam idzie się tylko po papierek, bo panuje zasada nasz klient, nasz pan :D

Gość x.pytam.x
chodzę do technikum i w tym roku nie zdam do następnej klasy i zastanawiam się nad pójściem w październiku do takiej szkoły będzie to zły wybór ? co myślicie ?

Coś mi się wydaje, że chcesz iść na łatwiznę :D Zależy też w której klasie jesteś ;)

Gość ja powiem tak........
x.pytam.x.....wiesz co zamiast zastanawiać się nad zamianą szkoły może warto by było popracować ...do końca roku szkolnego jeszcze kupa czasu a szkoły wieczorowe z założenia są przeznaczone dla ludzi pracujących ...poziom jest o wiele niższy jak w szkołach dziennych bo chodzi tylko o papierek i rzadko kto uczęszczając do takiej szkoły ma jakieś wyższe aspiracje dotyczące kontynuowania dalszej nauki

Gość mdjjbn
a czy na pewno są niższe? To juz zalezy od nastawienia czlowieka, jak chcesz to sie nauczysz.

Gość x.pytam.x
chodzę do 2 kl. oczywiście staram się poprawiać ale czuje że nie dam rady z każdego przedmiotu mam 1 albo nkl a i mam 3 dwoje paru nauczycieli daje mi doskonale do zrozumienia że mnie nie przepuszczą zawsze uczyłam się na 3 zdarzyła się 5 i 4 olałam sobie tak szkołę bo dużo ostatnio przeszłam :( (byłam w ciąży poroniłam to była dla mnie coś strasznego jeszcze nie mogę się pozbierać wszystko jest mi obojętne) szkole też wiele nie przyjemności miałam :( z nauczycielami (jedna nauczycielka powiedziała klasie mechanicznej ze jestem w ciąży a było już inaczej poszłam zrobiłam jej awanturę przy wszystkich nauczycielach teraz ona zrobi wszystko by mnie nie przepościć sory że bez kropek i przecinków bo mi nie działają

Gość x.pytam.x
proszę o wypowiedzi

Gość x.pytam.x
już nie chodzi o maturę bo nawet i w dziennej szkole bym nie podchodziła do niej zresztą nauczyciele też by mnie dopuścili

Gość x.pytam.x

Gość x.pytam.x
nikt już nic mi nie powie co myśli o mojej sytuacji ?? proszę wypowiedzcie się co myślicie ?

Gość x.pytam.x
szkoda że nikt mi doradzić nie chce :(

Gość izolda zona tristana
mysle, zebys popracowala bo warto zostac w tej szkole w ktorej jestes niby nikt na to potem nie patrzy ze chodzilas do wieczorowki,ale jesli naprawde chcesz cos umiec to zostan w technikum chyba ze chcesz to zwyczajnie "odbebnić" to smialo sie przenosc pozdro i zycze powodzenia

Gość x.pytam.x
staram się pracować ale nie mogę wszystko sobie olewam :( zaczęłam chodzić przepisywać zeszyty ale znowu dopada mnie ten cholerny dół !! :( i jestem przekonana że nie zdam ja tam nie chcę już chodzić A ile taka szkoła kosztuje na miesiąc ? ja słyszałam ze 250

Gość modlitwa to glupota
jeśli nie zdasz to możesz przeciesz isc tam a cena to tak jak mowisz

Gość bla bla bla bla bla bla
a nie możesz się przenieśc do innej szkoły na ten drugi semestr ?

Gość x.pytam.x
myślałam o tym ale wydaje mi się że i tak nic mi to nie da bo bede musiała pozaliczać wszystkie przedmioty a wiem że nie dam sobie rady nie mam głowy do nauki :( staram się__ ale __

Gość a ja sądze ze jak kocha to
po tej szkole bedziesz miała to samo co po dziennej szkole

Gość odświeżam..

Gość x.pytam.x
Co jeszcze myślicie o tej szkole ?

Gość ja sądeeee Ze
to normalna szkoła jak każda tylko więcej czasu wolnego będziesz miała :)

Gość mila jak zawsze
Skoro uważasz że tak będzie lepiej to nie widzę nic przeciwko. Nibbby chodzisz do szkoły tylko co weekend lub co drugi ale wszystkie materiały do nauki musisz sama zdobywać.Tematy na prace domowe takie,których w internecie nie znajdziesz, notatki nikt ci nie podyktuje.Będziesz musiała sobie notować to co mówi wykładowca a na teście może ci dać każdy szczegłół,który tobie mógł wydać się nie ważny.

Gość ja sądeeee Ze
mój kolega chodzi do takiej szkoły i ma zajęcia w raz miesiącu i dyktują im co i jak i prace domowe bez problemu znajduje w internecie :) przez pierwsze półrocze miał tylko jeden referat :) i tyle prac domowych nawet leniowi się przepisać ręcznie nie chciało to dał wydrukowane i dostał 5 i 4 :)

Gość p o d no o sz e

Gość ja sądzeee
że powinnaś jednak jakoś starać się porawić te złe oceny