Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza_ona

wplątałam się w erotyczną grę

Polecane posty

Gość przede wszystkim nie
przyznawaj się swojemu narzeczonemu - to najgorszy błąd jaki możesz zrobić. Stracisz go. A kumpel, cóż, ja bym go sprawdziła, potrzymała kilka miesięcy. Czy wytrzyma i czy nie okaże się palantem, który np. opowiada swoim kumplom o kolejnych zdobyczach. Masz za dużo do stracenia żeby tak ryzykować z niepewną osobą.

Gość tajemnicza_ona
teraz dostałam sms "spotkajmy sie jutro, wiem, ze masz dzien wolny, chodzmy na obiad, powiedz mi prosto w oczy, ze nie chcesz, porozmawiajmy chociaz o tym, na tyle chyba zasluguje"

Gość mam szczkawke
marna prowokacja lepiej odrób lekcje

Gość tajemnicza_ona
no własnie on taki nie jest znam go kilka lat jest porządnym facetem nie wiem co w niego wstąpiło zawsze się świetnie rozumieliśmy podobał mi się-platonicznie nie sądziłam, że w nim dzieją się takie rzeczy nie wiem sama z jednej strony pragnę to zrobić, a później zyc dalej tak jak teraz a z drugiej nie chcę ranić innych dla własnej przyjemności eh:( a co z tym obiadem?isc czy nie???

leoongoria no pewnie a jak ją narzeczony zdradzi to też dziewczyna się powinna cieszyć :D w końcu to dla dobra ich związku Przecież okłamywanie się i robienie w buca to taka forma okazywania miłości :D Przecież wy wszystkie uważacie że jak zdradza facet to dla dobra związku. I ten bęcwał pewnie też dla dobra swojego małżeństwa to robi. Ciekawe ilu z was by dawało takie dobre rady gdyby pomyślało że ten ciołek może być waszym mężem/chłopakiem a ta dziewczyna narzeczoną :D

Gość tajemnicza_ona
dzwonił, ale odrzuciłam co on wyprawia????? w drugim pokoju mój facet spi,, jak usłyszy, ze ktos dzwoni co ja mu powiem? Boze w co ja sie wrobiłam

Gość Aidekk
a co z tym obiadem?isc czy nie??? - pójdziesz i się prześpisz. Na tym właśnie będzie polegał ten obiad. Idź na obiad... do jego kobiety.

Gość capuccino_
myśliciel masz buziaka👄 jeden z "normalnych" na tym forum:)

Gość pikna niezajoma
Nie pakuj sie w to. Za zadne skarby. Spojrz kim on jest-oszukuje wszystkich! Jest niczym. Zachowaj te smsy nawypadek gdyby Cie szantazowal. Wymysl pulapke na niego, np. daj mu do zrozumienia ze bedzesz w domu ale nie badz tylko Twoj facet. I nie wroc tego dnia pozno do domu. Niech sie dziwnie zachowuje i niech Twoj facet widzi ze jest cos nie tak.

Gość biala kocica23
a ja mam ochotę na małą zdradę ale nikt mnie nie chce

Gość Św.Jakub
Za pełną radość poczytujcie to sobie, bracia moi, ilekroć spadają na was różne doświadczenia. Wiedzcie, że to, co wystawia waszą wiarę na próbę, rodzi wytrwałość. Wytrwałość zaś winna być dziełem doskonałym, abyście byli doskonali, nienaganni, w niczym nie wykazując braków. Jeśli zaś komuś z was brakuje mądrości, niech prosi o nią Boga, który daje wszystkim chętnie i nie wymawiając; a na pewno ją otrzyma. Niech zaś prosi z wiarą, a nie wątpi o niczym! Kto bowiem żywi wątpliwości, podobny jest do fali morskiej wzbudzonej wiatrem i miotanej to tu, to tam. Człowiek ten niech nie myśli, że otrzyma cokolwiek od Pana, bo jest mężem chwiejnym, niestałym we wszystkich swych drogach.Niech się zaś ubogi brat chlubi z wyniesienia swego, bogaty natomiast ze swego poniżenia, bo przeminie niby kwiat polny. Wzeszło bowiem palące słońce i wysuszyło łąkę, kwiat jej opadł, a piękny jej wygląd zginął. Tak też bogaty przeminie w swoich poczynaniach. Błogosławiony mąż, który wytrwa w pokusie, gdy bowiem zostanie poddany próbie, otrzyma wieniec życia, obiecany przez Pana tym, którzy Go miłują. Kto doznaje pokusy, niech nie mówi, że Bóg go kusi. Bóg bowiem ani nie podlega pokusie ku złemu, ani też nikogo nie kusi. To własna pożądliwość wystawia każdego na pokusę i nęci.Następnie pożądliwość, gdy pocznie, rodzi grzech, a skoro grzech dojrzeje, przynosi śmierć.Nie dajcie się zwodzić, bracia moi umiłowani! Każde dobro, jakie otrzymujemy, i wszelki dar doskonały zstępują z góry, od Ojca świateł, u którego nie ma przemiany ani cienia zmienności. Ze swej woli zrodził nas przez słowo prawdy, byśmy byli jakby pierwocinami Jego stworzeń.

Gość pikna niezajoma
Nie idzen obiad, ignoruj go. Facetowi niegdy sie nie przyznaj ze odwzajemnilas ten pocalunek. Musisz go sobie obrzydzic. Totalnie. Mysl logicznie i powtarzaj w myslach ze jest zwyklym oszustem

Gość Aidekk
Hahahah, ale polewka stary. To lepsze niż N jak nienawiść i Z jak zdrada razem wziete :D...

Dziewczyno czy ty taka tępa jesteś czy udajesz? Gdyby facetowi zależało na czymś więcej niż na wsadzeniu ci fujary między nogi to by nie zatrzymał od wsadzania si łap pod ubranie. Łapie cię na numer stary jak świat. Ty w stałym związku a on zwietrzył że się ci podoba. Jest kryty bo masz narzeczonego. Więc czuje się bezpiecznie że nie polecisz do jego żony (w końcu się przyjaźnicie ) a jak by ci bachora zrobił to wychowa go twój narzeczony.... On cię chce po prostu wykorzystać i wszystko wskazuje na to że ma wprawę. a więc pewnie nie jesteś pierwsza i nie ostatnia. Swoją drogą pomyśl o zdrowiu..... psychicznym i fizycznym

Gość ogarnij sie laska masz mózg
?

Gość tajemnicza_ona
Macie rację Nie mogę tego zrobić muszę jakoś wytrwać tylko jak? ehh ale spróbuję tylko co ja mam zrobić?ciągle smsy i dzwoni on dostał jakiegoś świra i co zrobić jak będziemy mieli spotkać się tak jak zawsze w czwórkę?

Skoro nie chcesz zniszczyć swojego związku to nie pozwól na nic więcej- zacznij kierować się rozumem , a nie instynktem-pożądaniem zrozum jak kochasz swojego chłopaka to tego nie zrobisz i od razu w pysk takiego ...:) chociaż go rozumiem zona go nie szanuje ma potrzeby ale żeby tak perfidnie dziewczynę kolegi fujjj....

Gość eeeeeeeenergia
Jemu chodzi tylko i wyłącznie o Twoja dupe, niestety...zdupczy Cie a potem wróci do swojej żony. A Ty zostaniesz sama, wykorzystana, wydupczana jak głupia lala która ze wstydu bedzie milczała przez narzeczonym i. Naprawde on chce Cie tylko sruchać jak prosiaka a Ty szukasz w tym harlekina...naiwne te baby! Najlepiej to nie siedź tutaj na kafe tylko szalej z narzeczonym w łozku...odrazu głupoty Ci odejdą z głowy. Nie znosze takich zasranych fagasów jak ten X....meska dziwka i tyle!!

Gość Aidekk
Napiszę Ci jak wulgarny cham bo inaczej nie rozumiesz. Weź w końcu idź do tej kobiety i rozpier*** tę farsę którą nazywasz przyjaźnią. Inaczej Ci nie powiem bo widać, że jesteś tu po to by zyskać aprobatę na rżnięcie z tajemniczym X.

A i pamiętaj że jak już się z nim prześpisz to "uczciwość" nakazuje za trzy mc nieuprawiania sexu z swoim narzeczonym zrobić sobie badania :D Bo trudno ci będzie wytłumaczyć narzeczonemu jakąś hodowlę kalafiora ;)

Gość Len_ka31
Kiedyś przeżyłam coś takiego. PRzyjaciel mojego faceta, ja się przyjaźniłam z jego dziewczyną. On nagle zaczął się do mnie dobierać, pożądanie, namiętność i stało się Sypialiśmy razem przez jakieś dwa lata- wciąż trwając w dotychczasowych związkach. Nawet mi się zaczęło układać lepiej z facetem. Aż pewnego dnia mój kochanek powiedział, że nie wystarcza mu spotkać się ze mną raz na 2 tygodnie, że on chce mieć mnie cała Przy spotkaniu w czwórkę zadecydował za mnie i powiedział wszystko od a do zer on dostał w pysk od swojej dziewczyny mój facet pojechał do domu się spakować i wyjechał do rodziny Zostałam sama, on został sam Wreszcie mogliśmy być razem w pełni, 24/h Tylko, że wtedy to już tak nie smakowało Po 3 miesiącach "związek" się rozpadł

Gość naiwne te baby hehehehe
Zerżnę cie i bede bezkarny bo jedziemy na tym samym wózku!

Gość cocaine girl
wszyscy tu piszą, że on ją zerżnie itd a to on za nią lata jak dziki, jakby nie miał godności może to ona go wykorzysta i kopnie w tyłek skoro jej się podoba zrób tak dziewczyno, prześpij się z nim kilka razy i kopnij w tyłek

Gość Aidekk
Len_ka31 jest świetnym przykładem, że to bezsens się w coś takiego pakować, szkoda tylko, że błąd 90% ludzi rozumie dopiero po fakcie zamiast pomyśleć o tym przed faktem.

jak chcesz to przerwać to wyślij jednego sms do jego żony A potem powiedz swojemu facetowi I zobaczysz jak się twój amand będzie wił zapewniam że straci w twoich oczach. Zresztą z tego co piszesz można wnioskować że to świr a to może skutkować tym że jak z nim coś pociągniesz to będzie cię szantażował....

cocaine girl będzie miał na nią haka :D i rozpierdoli ją psychicznie a po nim kop w dupę spłynie. On już swoją nagrodę dostanie.

Gość tajemnicza_ona
nie chcę tak wprost nakapować jego żonie :/ może wyślę mu maila co i jak, że nie jestem zainteresowana? ona co chwile kontroluje jego skrzynke to i zobaczy

Gość Aidekk
Cocaine girl - śmieszna niunia jesteś. Ona go kopnie w tyłek a on rozwali jej związek, no bo co się stanie jak dowie się jej facet od niego? Bo amancik w ramach odwetu tak zrobi. Myśl czasem głową.

Gość Aidekk
tajemnicza_ona - albo drastycznie albo wcale. Albo poczekaj aż to on zrobi pierwszy krok.

Gość a co za zal.pl
I po co ludzie Wy jej coś radzicie?! Skoro wogole ona siedzi przy kompie zamiast rozmawiać o tym problemjie ze swoim partnerem życiowym to jest nie lepsza od tego dziwkarza X. Ja jak bym dostała już 1 smsa to bym poszła z tym do narzeczonego! To juz coś dziwnego świadzy o autorce. Ble brzydze sie takimi ludzmi, niby przyjaciele najlepsi hahahahaha