Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddds

co ze mna nie tak.KAzdy facet mni enudzi i wkurza

Polecane posty

Chyba mam za długi język na ta kwestię się nie skarżył :classic_cool:

Nowa strona :D jak mnie to cieszy :D

"ale to był proszek do pieczenia! Przysięgam! Słowo harcerza! Do walki z mrówkami! Dlatego 40 ton.... Cholera, powinienem obstawać przy mące i awarii młyna " :D :D dobrze, że mamy w firmie psychologów, nie martw si.ę, wyjdziesz z tego!

" a mówił coś na temat eee.... ciasnoty? po co miałby kłamać ??:)

"I kto tu od rana pisze o seksie " Brum, ale po co zadawać te nieszczęsne pytania retoryczne. Jeszcze tylko brakuje, żebyś dorzuciła do kompletu "dlaczego Luśka nie pisze od rana o seksie? :O ;-)

Nie dorzucam :) Jestem posłuszna :D

"I kto tu od rana pisze o seksie" - kto?!?!?!?!?! :D "dobrze, że mamy w firmie psychologów, nie martw si.ę, wyjdziesz z tego!" - czyli moja linia obrony zadziałała :classic_cool:

" a mówił coś na temat eee.... ciasnoty? po co miałby kłamać ?? " - no, w sumie to były duże pokoje aż pokoje?????? zacznij ćwiczyć mięśnie dupki:)

" no, w sumie to były duże pokoje " Hurra, nareszcie mogę się włączyć DYSKUSJI - jak były wyposażone? czyste? nasłonecznione? Z łazienka? Jak poskładane ręczniki? Jaki kolor papieru toaletowego?

" no, w sumie to były duże pokoje " Hurra, nareszcie mogę się włączyć DYSKUSJI - jak były wyposażone? czyste? nasłonecznione? Z łazienka? Jak poskładane ręczniki? Jaki kolor papieru toaletowego? :D:D:D:D:D lusia:D dobre!:D

Ike, jesteś większym zbereźnikiem niż sądziłam ja?? a to ja muszę teraz ćwiczyć ??:D

przerwa konserwacyjna a jakby komuś odjeżdżał autobus...to miłego treningu :)

"ja?? a to ja muszę teraz ćwiczyć ??" Nie wiem, moja działka to (pseudo)świrnięci przemytnicy, ale specjalnie dla Ciebie spróbuję znaleźć jakichś specjalistów i dowiedzieć się czegoś w temacie. :)

"Żeby nie powiedziec pas, powiedzmy, że chcemy, żebyś tak myślał" - to były mrówki wampiry ze skrzydłami jak jumbo jety. Przysięgam! I przyszedł Napoleon, mówił, że Waterloo było zaplanowane, bo chciał dmuchać laski na Elbie. Poważnie. :classic_cool: "zacznij ćwiczyć mięśnie dupki" - jak to "zacznij"? :O "Hurra, nareszcie mogę się włączyć DYSKUSJI - jak były wyposażone? czyste? nasłonecznione? Z łazienka? Jak poskładane ręczniki? Jaki kolor papieru toaletowego?" - pokoje nasłonecznione, okna na basen. Ręczniki białe, duże, złożone w kostkę. Oczywiście, że z łazienką, no Lusia, to było 5 gwiazdek, allinclusive. Przyznaję, że kolor papieru toaletowego mnie rozczarował - biały :O W ogóle nie współgrał z beżowymi kafelkami :O

"a jakby komuś odjeżdżał autobus...to miłego treningu" - dzięki, tym bardziej, ze dziś to w ogóle cudzym autobusem jadę:O Rano nie chciało mi się odśnieżać :O

:D :D :D MS, postem z 15:05 udowodniłeś wszystko, co chciałeś oraz wszystko co będziesz jeszcze chciał udowodnić. Jak Cie wyleczymy, zostajesz zwerbowany albo do nas, albo do NASA, albo do FBI, albo do CIA, albo do wszystkich równocześnie!

"MS, postem z 15:05 udowodniłeś wszystko, co chciałeś oraz wszystko co będziesz jeszcze chciał udowodnić. Jak Cie wyleczymy, zostajesz zwerbowany albo do nas, albo do NASA, albo do FBI, albo do CIA, albo do wszystkich równocześnie!" - ja bym chciał do USB... Marzyłem o mieszkaniu w dzielnicy portowej... ;) "Jesteś stworzony do zadań wyższego rzędu. Słusznie się oszczędzasz" - Ty jedna potrafisz mnie zrozumieć... :classic_cool:

:D No skoro lecisz, to kwestię zakwaterowania w USB omówimy za sześć tygodni. Wciąż będę Cie rozumieć, jak NIKT (poza Ike, brum, ZSem i kimś tam jeszcze, ale nie pamiętam) :-) 🖐️

Gość Dr Marko Dobrzansky
Twój problem jest taki że to Ty jesteś nudna dziewczynko.

. Wciąż będę Cie rozumieć, jak NIKT hmmm a ja myślałam, że słynne powiedzenie brzmi NIKT mnie NIE rozumie jak to człowiek się uczy całe życie............

Gość autorko jeszcze nie trafilas
na tego wlasciwego :P

Gość mam tak samo czy jestem
les?