Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotella

Mój chłopak chyba oszalał!! wymyślił zasady i kodeks związku!!! aaa

Polecane posty

a jak bardzo chcesz pokazać ??:P

pewnie że nie:P hamuj się trochę zboku:P tu nie kielce :classic_cool:

wielki mi halo ja od lat mam kartkę na lodówce powieszoną plusów i minusów konsekwentnie dają mężowi plus albo minus w zależności jak zasłuży tyle że on cwaniak jak ma 2 minusy to mówi że minus i minus daje plus i wpisuje sobie sam PLUSIKA

a od lat mam kartkę na lodówce powieszoną plusów i minusów ja tam poszłam na całego i mam tabelę samych minusów- co się będę rozdrabniać na drobne

Gość Jesteś hardcorem
a jak twój chłopak się z czegoś nie wywiąże, to czekasz na niego z pejczem w sypialni?

Gość moze sie chlopak zjaral
i glupoty wypisywal hahahaha ike - do tych minusow latwiej dopisac kreske i bedzie plus :P

i widzisz Brum, Twoja szansa na LEPSZE poszła w pi***. Ale ja mam dużą, dawaj swoją kartkę;>

Z tą kartką to też jest problem, bo ja strasznie lubię łamać zasady. Więc w zasadzie na nieistniejącej lodówce powinnam mieć antyzasady :D

Gość zdruzgotella
po pierwsze to znaczna część nie umie czytać!!!!!!!!!!!! NIGDY NIE MÓWIĘ O MOICH BYŁYCH!!! tylko o jego! że pewnie innych lasek nie traktowal jak mnie :/ po drugie Mało_ stanowczy - widzę że jedyne w czym jesteś dobry to w mądrzeniu się i zapewne jesteś niedoświadczonym prawikiem. masz 70 lat że tak zrzędzisz? co z tego że mam 20 lat, mam jędrne ciało i prężny umysł, mogę sobie znaleźć innego faceta a nie być z psycholem co mnie uwiąże jak psa :(

"po drugie Mało_ stanowczy - widzę że jedyne w czym jesteś dobry to w mądrzeniu się i zapewne jesteś niedoświadczonym prawikiem" - Już mi w majtkach grzebałaś? :O Przed pierwszą randką? :O "masz 70 lat że tak zrzędzisz?" - i całe życie w celibacie... "co z tego że mam 20 lat, mam jędrne ciało" - to z tego, że jesteś głupią siksą bez doświadczenia, a Twoje ciało mnie nie interesuje "... i prężny umysł..." - napisz w tej sprawie list do świętego Mikołaja, może w tym roku coś się zmieni... poza tym, gdyby Twój umysł był "prężny" to nie wyjechałabyś z infantylnym argumentem czyli "jędrne ciało" :P "mogę sobie znaleźć innego faceta a nie być z psycholem co mnie uwiąże jak psa" - mamy różne definicje normalności, w mojej nomenklaturze wychodzi, że możesz znaleźć sobie psychola a nie być z normalnym facetem :P

co z tego że mam 20 lat, mam jędrne ciało :D myślę, że w rozmowie o zasadach i kodeksie- to jest argument nie do zbicia :D

"myślę, że w rozmowie o zasadach i kodeksie- to jest argument nie do zbicia" - pomińmy taki drobiazg, jak fakt, że jędrne ciało w wieku 20 lat to wyczyn niemalże olimpijski...

Gość o matko i corko z ciebie
a prezny umysl?? to juz w ogole na Nobla zasluguje :P

Prężne ciało :) Mniam :) Mozesz coś o nm napisać :)

Żądam zdjęcia! Już nie jestem :(

powiedział ten, co chciał tu pokazywać swój scyzoryk..........:P

Bądź:) Ja też żadam zdjęcia dla Brumki na poparcie wydumanej tezy o jędrnym ciałku! To na pewno ściema, nie jędrne tylko sflaczałe z małymi tzytzkami! :P

No nie wiem jak Ty MAŁO STANOWCZY ale ja swojego związku nie opieram na żadnym kodeksie. Każdy ma własny rozum i wie co nie sprawi przykrości parnterowi i czego nie wypada robić, a co mogłoby zniszczyć związek. I nie wiem jak Ty ale ja nie chciałabym być z takim psychopatą, który mi wytycza co robić mogę,a czego nie. Związek nie polega na trzymaniu się konkretnych podpunktów no litości :) przecież każdy jest inny.. ma inny charakter.. i partnerzy znają się i wiedzą, co krzywdzi drugą połówkę, a co nie. To, że np mnie nie złościłoby pewne zachowanie, nie oznacza, że kogoś innego również.. Bo zależy od sytuacji.. Jeśli np kobieta kiedyś została zraniona to będzie na pewno wrażliwsza i trzeba będzie być bardziej wyrozumiałym wobec niej.. lub odwrotnie :) no ale to moje zdanie..

MS - mja nieprzyzwoitośc podległa metamorfozie :) Rozsmakowuję się w naprężaniach. Zdjątko poproszę dla ukontentowania mysli mych do niedawna nieprzyzwoitych :)

Gość no nieźle nieźźxxle
hehe no nieźle nie usmialam:D

Dla mnie to nierealne żeby facet wypisał mi wady. Może chłopak autorki rzeczywiście chciał jej dać coś do zrozumienia ale nie wiedział w jaki sposób więc wpadł na taki pomysł :P ale jesli za wyrządzoną krzywdę miałabym kogoś brać na obiad czy coś podobnego to podejrzewam,że z czasem stałoby się to denerwujące.. i czułabym się zmuszona do tego. Co powodowałoby większe nerwy.. A przecież wystarczy szczera rozmowa. Żaden obiad jej nie zastąpi.. Przykrość = obiad? Nie sądzę :) myślę,że każdy człowiek będący w związku, ma w głowie jakieś własne zasady których się trzyma... a nie żeby mi facet wytyczał co mogę, a czego nie. Przecież będąc w związku mam wiedzę na temat swojego partnera. Wiem co sprawia mu przykrość, czego nie lubi.. :)

"Każdy ma własny rozum i wie co nie sprawi przykrości parnterowi" - najłatwiej ustalić to przy pomocy szklanej kuli. A teraz odpowiedz mi, prosze, na pytanie - załóżmy, że Twój partner co chwila wspomina o byłej. Tobie to nie pasuje, ale do niego nie dociera, albo ma to w doopie. Jakie rozwiązanie proponujesz?

Tak szczerze - gdyby ktos stawioał mi na lodówce plusy albo minusy, to zastanowiłabym się poważnie. I to nie nad sobą.

Miało być ZASADY a nie WADY :D wady to jak najbardziej mógłby mi wypisać, nawet bym się ucieszyła :) bo na pewno by mnie to skłoniło do refleksji nad tym co napisał :)