Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgoska27777777

Czy taki facet za meża?

Polecane posty

ja to znam taka pannę co to każe swojemu facetowi samemu olej samochodowy zmienić w aucie :) niezły Hard Core :D

Gość tragedia w pięciu aktach
"No własnie jak ja zaczynam rozmowe typu jak wyobrazasz sobie nasz wspolny dom, gdzie chcialbys slyb, takie wspolnne planowanie przyszlosci to on nigdy nic nie potrafi odpowiedziec." czyli ty też nie masz właściwie nic więcej do powiedzenia ja mówiłam o rozmowach n/t zainteresowań, pasji, dzieleniem się hobby, a dla ciebie "brak rozmowy" to jedynie jego nieskrystalizowane plany czyli, summa summarum, pasujecie do siebie

'No własnie z tym kochaniem jest tak, ze boje sie ze to poprostu zwykłe przyzwyczajenie. Ale boje sie rozejsc bo tak na serio boje sie samotonosci' I wszystko jasne :)

Gość ja dokładnie
Poradziłam sobie tak, że wpadłam na pewnego mężczyznę. Zakochałam się , on również widział że się męczę.Nie chciałam postąpić podle , chciałam być odpowiedzialna. Wiem że zostając popełniłabym błąd życia. Teraz jestem szczęśliwa. Baaardzo.

Gość Malgoska27777777
Ludzie ja nie pisze tutaj o naprawianiu rzeczy jak fachowiec tylko o prostych czynnosciach, ktore powienien wykonywac facet a nia kobieta. Ale to trzeba zaraz naskakiwac.

Nie wiem, drażni mnie ten topik jakoś. Działaj dziewczyno jak Ci źle, bo to żadna tragedia o czym opowiadasz... Albo pracujcie nad związkiem albo chłopa zmieniaj. A tak to tylko jad sączycie, bosze.

Gość ja dokładnie
Dodam jeszcze, że frustracja narasta bo taki typ rzadko się zmienia albo tylko na chwilę. Każdy związek jest inny. Słuchaj serca!!!

ktore powienien wykonywac facet a nia kobieta" a gdzie ja taka listę mogę zdobyć ? Chciałem parę kserówek zrobić :D

Gość Malgoska27777777
Podałam tylko przykłady. Ja lubie robic wiele rzeczy i najlepiej byloby gdybym robila to razem z nim. On kocha tylko komputer i pilke. Zreszta niewazne, widze ze pisanie na forum bylo tylko glupota bo taka histowie trzeba znac ze szczegolami..

"Ludzie ja nie pisze tutaj o naprawianiu rzeczy jak fachowiec tylko o prostych czynnosciach, ktore powienien wykonywac facet a nia kobieta" - a że niby kobieta to ma tylko leżeć i pachnieć, tak? :classic_cool:

powiem Ci szczerze że nie wyobrażam sobie żyć z facetem który nie potrafi w domu zrobić najprostszych rzeczy typu wymiana uszczelki wbicie gwoździa w ścianę itd.... oczywiście nie wymagam od męża żeby był omnibusem i umiał wszytko ale remont w domu ...malowanie ścian zakładanie tapet zrobienie półki na ścianę to dla mojego męża żaden problem...nawet do maszyny do szycia siądzie i np przeszyje sobie spodnie :) sprząta dokładniej ode mnie hehe....ale np gotować nie potrafi tylko proste rzeczy typu ziemniaki jajecznica ale jakby co z głodu nie umrze....co do samochodu wymiana oleju żarówek sprawdzenie tak ogólnie i owszem ale widzę że to nie jego działka i akurat tutaj woli jechać do mechanika

Gość przystojny 30-latek
malgoska 27 - jesteś pusta lala z życzeniową postawa w stosunku do twojego partnera, nie wróże ci szczęścia, będziesz coraz bardziej zapadać sie w wymaganiach i zlosci z niezrealizowanych żądań 🖐️

Gość ja dokładnie
przystojny 30 latek a ty pewnie jesteś takim co tym wymaganiom nie potrafi sprostać.

Zreszta niewazne, widze ze pisanie na forum bylo tylko glupota bo taka histowie trzeba znac ze szczegolami.." bo po co szczegóły ? Lepiej ogólnie krzyknąć ze faceci to mamisynki , świnie i nieroby :D W końcu chyba chcemy się wyżalić że mamy takiego a nie innego faceta ...

Gość Malgoska27777777
Bo facet to tak naprawde potrafi leze do gory dupa i dostawac wszystko pod nosek coooo? nieprzystojny 30 latek:P

powiem Ci szczerze że nie wyobrażam sobie żyć z facetem który nie potrafi w domu zrobić najprostszych rzeczy typu wymiana uszczelki wbicie gwoździa w ścianę itd...." tez sobie nie wyobrażam życia z kobieta która nie zrobi prostej zupy , nie umyje wanny czy nie zrobi lekkiej przepierki :D

Bo facet to tak naprawde potrafi leze do gory d**a i dostawac wszystko pod nosek coooo?" no mówiłem :) Zbliżamy sie chyba do wiekopomnej chwili i stwierdzenia że facet to .... :P

chciałyście koleżanki równouprawnienia to teraz same sobie wbijajcie gwoździe w ściany. :classic_cool: nie podoba się? leżcie, pachnijcie, lepszy model faceta sobie znajdźcie. simple.

Gość Malgoska27777777
Widze ze sa tu jeszcze madre kobiety, ktore wiedza na czym polega zwiazek partnerski. !

"Ludzie ja nie pisze tutaj o naprawianiu rzeczy jak fachowiec tylko o prostych czynnosciach, ktore powienien wykonywac facet a nia kobieta" - równouprawnienie jest:P Umiesz odpowietrzyć hamulce? :P Wymiana oleju może być hardcorowa. Jeśli się nie ma klucza do filtra i mieszka w bloku :D Już nie wspomnę o wymianie oleju w skrzyni automatycznej :classic_cool: I bardzo chętnie przeczytam listę "prostych rzeczy", które powinien umieć facet :D

Gość ja dokładnie
właśnie, partnerski a nie niuńkanie całe życie kogoś, kto Cię wykorzystuje.

Widze ze sa tu jeszcze madre kobiety, ktore wiedza na czym polega zwiazek partnerski." uzależniony od wbicia gwozdzia :D

do 1234... dokładnie, każdy powinien czegoś w życiu sie uczyć, nabywac pewne umijętności czy to facet czy kobieta. Mój narzeczony też na początku nie chciał bo nie umie, bo nie wie. I tylko jedno - to sie nauczy. Wszystko robiliśmy razem, zaczynając od kładzenia kafelek - On przycinał ( ja nie miałam na tyle siły :) ) ja je układałam i fugowałam. Ja malowałam ściany a On sufity. Mobilizuj go, namawiaj, chwal. A jak nie dacie rady to wtedy fachowca.

Gość przystojny 30-latek
:D śmieszy mnie to wasze gdakanie, ale i tak będziecie przegrywać, bo same nie rozumiecie samych siebie i nie potraficie spojrzeć na siebie i wasze związki z dystansem :D ps.nadal myślę, ze masz postawę życzeniową :classic_cool: