Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgoska27777777

Czy taki facet za meża?

Polecane posty

Gość ja dokładnie
A mnie śmieszą faceci-pierdoły co siedzą przed kompem na forum i się przekomarzają z kobitkami. Dobrze, że są są jeszcze prawdziwi mężczyźni zajmujący się rodziną tzw, głowy rodziny. Coż, jestem tradycjonalistką.

Gość przystojny 30-latek
a ja lubię tradycjonalistki, bo bardzo łatwo można się z nich pośmiać :)

Gość ja dokładnie
A śmiej się, co mnie to obchodzi. Byle z daleka od takich ja Ty...

MS dalismy radę, wymieniliśmy wszystkie kontakty a nawet lampy :D ktoś w ogóle montuje kinkiety nad wanną? całkowita schiza :P

A mnie śmieszą faceci-pierdoły co siedzą przed kompem na forum i się przekomarzają z kobitkami. Dobrze, że są są jeszcze prawdziwi mężczyźni zajmujący się rodziną tzw, głowy rodziny. Coż, jestem tradycjonalistką. " nie ma to jak mocne argumenty potwierdzające ze faceci udzielajacy sie na tym forum to życiowe pierdoły :D i z prawdziwymi mężczyznami co to gwozdzia wbija i klejem na ścianę zarzuca nie mają nic wspólnego ....

"Podałam tylko przykłady. Ja lubie robic wiele rzeczy i najlepiej byloby gdybym robila to razem z nim. On kocha tylko komputer i pilke." malgoska to nie był przykład na cokolwiek związanego z pracami domowymi :D A więc po prostu się z nim nudzisz bo on nie robi nic dla ciebie ciekawego.... A co do "prac domowych" to ja pier..... Owszem czasem coś dłubie jak się rozsypie jakiś pierdół i mam dobry humor ale cokolwiek więcej... wole zadzwonić po fachowca on ma narzędzia doświadczenie części a jeść też coś musi.... Co do zmiany oleju to fajna sprawa no chyba że korek wyjdzie wraz z połową miski olejowej :) Poza tym fajnie jest silnik przepłukać specjalnym płynem. Potem coś trzeba z tym syfem zrobić zupełnie bez sensu to robić samemu. Pierwsze auto rozebrałem i złożyłem sam własnemi rencami (bardziej z ciekawości niż z potrzeby ) ale teraz to już nawet oleju nie dolewam tylko wpadam do mechanika żeby dolał a co dopiero o wymianie mówić. I niemożebnie mnie wkurzają złote rączki co to 6 dziur w żelbecie przez pół soboty wiercą wiertareczką udarową. Jak bym wiedział który matoł się wyżywał na wiertarce i sąsiadach to bym mu młotek pożyczył zrobił by to pewnie w pewnie z 15 minut... Zresztą wypożyczalni z zakładem usługowym 100m dalej jest i za 100 by mu to zrobili Ale nie on musiał te dziury sam wywiercić i popisać się jaki to jest przydatny w końcu się chłop napracował na pewno w oczach żony urósł do rangi bohatera :D. Zresztą w Polsce by było dużo lepiej jak by wszystkie złote rączki wyparowały albo przynajmniej ograniczyły się do syt. awaryjnych.....

Gość do autorki******
Malgoska27777777 nikt tutaj nic tobie nie poradzi,bo dla każdego to indywidualna sprawa.jedna by odeszła druga nie.czy ty byś była z mężem pijakiem co bije,czy z facete co zdradził? jedna jest z takim druga nie.

Gość ania_z_wrocka*
dziewczyno uciekaj jak najdalej od takiego nieroba!!!Nic sie nie zmieni-nie licz na to.Moze byc jedynie gorzej. Pomysl jak przyjdzie dziecko, to bedziesz niańką dla dwójki. Jestes jeszcze młoda i na 100% znajdziesz wartościowego chłopaka, napewno masz znajomych, a oni maja tez znajomych... więc nie masz na co czekać, tylko pozbądzsię obiboka nieprzystosowanego do wspólnego zycia. Nie bój się samotności, aani nie bądz z nim z przyzwyczajenia, bo to najgoesze co moze byc. Pomysl o swojej przyszłości i o swoim szczęsciu. Zycze ci powodzenia i zrób ten krok, bo inaczej bedziesz całe zycie załowała!!! Trzymaj się.

Gość a ja mam takiego
nie umie nic zrobic w domu ani naprawic ani posprzatac,ale umie zarobic pieniadze,umie mnie rozbawic,gra na kompie ja wtedy robie paznokcie albo peeleng.jak wychodzi z kolegami ja cos ogladam albo tez spotykam sie z kolezanka.Jak sie cos zepsuje wzywamy fachowca,ściany ostatnio sama malowalam i umiem przykleic tapete :-) dla mnie to swietna zabawa.Nie wiem o co ci chodzi?To juz nie te czasy dziewczyno...

ja nie wiem , jakie pierdoły wy trzymacie w domu!!!!!mój mąż umie zrobić wszystko , czyli naprawi dvd , komputer , zmieni olej czy uszczelkę w samochodzie i co najwazniejsze-zrobi to dobrze!!!!!wystarczy miec ten zmysł techniczny , narzedzia zawsze mozna od kogoś pozyczyć , ale chciałyście tych swoich przystojniaczków metroseksualnych , więc teraz macie......mam 34 lata i kilku facetow w zyciu poznalam , ale planowanie rodziny to nie tylko piękbne geny , ale facet , ktory jest fachowcem od innych rzeczy , nie tylko o FIFA na kompie , więc przygladajcie się swoim facetom bacznie , bo potem nie wyrobicie na wszelkiej masci hydraulików , mechaników i elektryków , bo wiadomo , fachowiec fachowcowi też nie jest równy....ktoś tu wspoknmjiał o ustawieniu rozrusznika z lamopą stroboskopową-mój sasiad , alkoholik naprawdę rzadko trzeźwiejacy ustawia zaplon bez stroboskopu , klientów ma bez liku , bo robi to perfekcyjnie , na oko i na słuch!!!!!

Gość ja dokładnie
mojemu się nawet nie chciało do mechanika pojechać, i tak powoli zarzynał samochód.

ze tak ładnie sobie pozwolę napisac ... kobieta musi: zarabiać, gotować, sprzątać, zmywać, prać, prasować, wychowywać dzieci, dbać o swoje największe dziecko czyli o męza :P, być domową księgową, ogarniać wszystko, bo nikt inny tego za nią w domu nie zrobi ale kazda kobieta tak mowi... ale nie znam takiej, ktora to wszystko robi ja tez moge napisac litanie rzeczy, ktore teoretycznie musi robic facet, a realnie nikt tego nie wykonuje... niestety ale tak jest

Gość ja dokładnie
ja właśnie taka jestem

"ktoś w ogóle montuje kinkiety nad wanną? całkowita schiza" - Chodziło mi o możliwie ryzykowne połączenie:) Ale może być naprawianie pralki, która właśnie wylała wodę :P Jeśli chodzi o złote rączki - ci, którzy chcą wbijać gwoździe kombinerkami albo wiercą otwory w ścianie przy pomocy wiertła do stali powinni wyginąć, ale są tacy, którzy się nauczyli i mają nadmiar różnych narzędzi :classic_cool: A to płukanie silnika jest dobre w nowych samochodach, do starszych nie polecam:) Podobnie jak super ekstra wynalazki typu ceramiczne gówno do czegokolwiek:)

alkoholik naprawdę rzadko trzeźwiejacy ustawia zaplon bez stroboskopu , klientów ma bez liku , bo robi to perfekcyjnie , na oko i na słuch!!!!!" we fiacie 126 P to można i zrobić to na niezłej bani :D Gorzej już jak masz np Subaru Imprezę , wtedy i twój 80 -letni sąsiad o słuchu nietoperza po wypiciu litra Wyborowej nic nie wskóra :D

Gość przystojny 30-latek
regres, daj sobie spokój z analizami, tu trzeba mocno trzasnąć prawda miedzy oczy, albo szyderczo skomentować, bo one tu wchodzą, żeby się wyżalić na swojego złego, wstrętnego i śmierdzącego faceta, a kiedy ten wróci z pracy i tak będą tupać kolo niego na paluszkach; taka babska grupowa psychoanaliza i wiwisekcja :D

A wiecie , jak sie machanuicy smieją z pierdołowatego faceta , co przyjezdza do nich autem tylko po to , zeby im oleju dolal do auta????malżenstwo to nie tylko kasa , ale i to , co kazdy z nas może dac z siebie , a co ci daje facet przyklejony do kompa????że czasem w nocy pobzyka???skoro tak myslicie , o małżęństwie to nie dziwię sie , że potem wiekszość z was płacze na forum i szuka rady , jak sie rozwieść i zmusic faceta do alimentów , naprawdę taskiego życia chcecie??

"ktoś tu wspoknmjiał o ustawieniu rozrusznika z lamopą stroboskopową-mój sasiad , alkoholik naprawdę rzadko trzeźwiejacy ustawia zaplon bez stroboskopu , klientów ma bez liku , bo robi to perfekcyjnie , na oko i na słuch!!!!!" - nie rozrusznik tylko zapłon, ale nieważne. Na słuch to dobrze można ustawić w fiacie z gaźnikiem. No, można i w takim ze zmiennymi fazami rozrządu, co z tego, że zamiast 160 koni nagle będzie 90 i zamias palić 9/100 zacznie 14... Tylko nie opowiadaj o klientach bez liku, bo jeśli tak jest, to znak, że ciągle przyjeżdżają na poprawki:)

Gość ja dokładnie
obecnie mam mężczyznę fantastycznego, na jego wady można przymknąć oko. Ważne, że się stara i mam do niego szacunek. Dla niego chce mi się robić to wszystko co dobra żona powinna. To się nazywa motywacja i partnerstwo. Miłego dnia życzę Wszystkim tu obecnym.

MS zrozumiałam o co Ci biega, ale powiem Ci że jak pralka wyleje wodę i wykrecisz korki to nadal może "kopnąć" - wiem z doswiadczenia :D regres może po prostu nie poznałeś takiej kobiety, ale to jest zbyt meczące na dłuższą metę musisz mieć kogoś kto Cię odciaży bo sie zajedziesz

Regres , jak to z tpba jest , ze zwsze masz duzo do powiedzienia , nie znająć faktow , a zycie to znasz chyba tylko z interii czy wirtualnej polski???nie rozumiem tego , że siedzisz na babskich forach i bronisz ucisnionych facetów , męczennikiem wspólnoty jąder się stałes czy co????bardzo cię ta kobieta skrzywdziła , skoro teraz nas wszystkich tak nienawidzisz

A wiecie , jak sie machanuicy smieją z pierdołowatego faceta , co przyjezdza do nich autem tylko po to , zeby im oleju dolal do auta??? ciekawi mnie tylko skąd to wiesz ? i czy zdajesz sobie sprawę z tego że na rynku jest około 200 rodzaju oleji o róznej gęstości i o róznych właściwościach .... Paradoksalnie to twojej wypowiedzi powiem że dolewka oleju nie jest taka prosta czynnością jak by sie to wam wydawało .... To nie kieliszek wódki w którym brakuje gorzały to sie doleje :D

Gość frita
moze wkoncu zacznie ci to przeszkadzac i moga byc klotnie w malzenstwie i z takich rzeczy sa rozwody jak ludzie wtedy zaczynaja mieszkac razem i zauwazaja prawdziwe oblicze malzonkow

lanta34 pierniczysz słońce jak potłuczona bo już od piętnastu lat nic nie ustawisz na lampę :D bez komputera możesz jedynie pomarzyć. Wymiana wielu uszczelek w nowszych autach pociąga za sobą kolejne czynności które nie są już trywialne. (np ustawienie w kom. o czym inna sprawa wielu mechaników zapomina) Poza tym klucz dynamometryczny i wiele innych śmiesznych narzędzi trzeba mieć i wprawę. Ustawianie na oko to może w maluchu albo polonezie i nie na oko ale tego ci nie będę tłumaczył.... A komputery to ja widzę jak złote raczki naprawiają :D fantazja jest ziście kozacka najbardziej lubię dostawać rozebrane laptopy.... i tekst "no bo chciałem zobaczyć czy to nie coś prostego. " No kurwa grafika odpalona na płycie i co sobie palcem przylutuje BGA :D. Jak by wszyscy robili tylko swoje to by nas było stać na fachowców i to dobrych. A tak jest kicha w Polsce bo konkurencją dla fachowca jest jego klient albo pan Staszek z za rogu co ma kilka śrubokrętów i fantazje. A potem się inst. elektryczne fajczą nie wiadomo dla czego. Założę się że większość z was ma spierniczone podłączenie gniazdek w domach a to przecież 3 kabelki :D. Ilu z was padł kocioł CO ? albo cały komputer się spalił? dlaczego? Bo pan Staszek odwrotnie podpiął kabelki w gniazdku :D a teraz o gromy że nie mam racji proszę będę miał ubaw po pachy......

"A wiecie , jak sie machanuicy smieją z pierdołowatego faceta , co przyjezdza do nich autem tylko po to , zeby im oleju dolal do auta????" a kogo to obchodzi? Ty wiesz jak sie panie pielęgniarki śmieją z takich co to mdleją jak im trzeba krew podrać albo zastrzyk zrobic? wiesz jak sie ginekolog śmieje z takiej co to po raz szesnasty ma wątpliwości czy te pigułki to juz działaja czy jeszcze nie? każdy fachowiec moze miec kupę funu z kogos kto się nie zna na JEGO dziedzinie. co nie zmienia faktu że od tego są fachowcy żeby korzystać z ich usług i w tym momencie w dupie mam czy sie beda smiac czy nie. taką maja prace że jak klient ma taki kaprys to mają mu ten olej wymienić i nie wnikac czy on nei umie, czy nie ma ochoty.

bardzo cię ta kobieta skrzywdziła , skoro teraz nas wszystkich tak nienawidzisz" kto ci takich pierdół nawpychał w głowę ?

"we fiacie 126 P to można i zrobić to na niezłej bani Gorzej już jak masz np Subaru Imprezę , wtedy i twój 80 -letni sąsiad o słuchu nietoperza po wypiciu litra Wyborowej nic nie wskóra" Nienawidzę Cię :classic_cool: I siebie, za to, że znowu nie spojrzałem przed wysłaniem :D

a powiedzcie mi czy chcielibyscie być z kobietą która nie umie gotować, prać, sprzatac, siedzi tylko cały dzień na kafe?? :D Bo ona była w pracy i w domu to już nic nie musi robic??

malo _stanowczy-ty się chlopcze za dużo poradników naczytałes ale nie umiesz ich tresci wprowadzić w życie-wiem , co robi ten facet , i nie odwala fuszerki bo jest znany w całym regionie!!!!przyjężdżaja do niego ludzie z oddalonych miejscowosci , nazywają go wszyscy MAGIKIEM , bo nie wiadomo , jak to robi , ale robi perfekcyjnie-i nie trzeba po nim poprawiać-mam auto z 2008 rokui zapewniam , że nie jest to fiat 126 , i skoro ten czlowiek zrobił to , co spieprzyło ASO , to chyba o czyms swiadczy , no nie???