Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest piękna i seksowna

Ostra Siostra to najpiękniejsza i najseksowniejsza kobieta na kafeterii

Polecane posty

No nie wiem. Cos mi sie kojrazy przez mgle, ze bylo w stopce. Takie z bliska Twojej twarzy, pewnosci nie mam

widelec, no to siara... myślałam, że trzepiesz kasiorę ustawiając Ostrą na randki (idąc ciosem tego fotełe co wkleiłaś) :classic_cool: Ostra, skąd wiesz jakiego faceta ma Widelec? testowałaś? :o

"Widelec tak jak Ty nie raz, więc mnie nie prowokuj po potem znowu będzie płacz" Może i będzie, ale pewnie nie mój :P Pewnie zaraz polecisz się poskarżyć degeneruchom, którzy będą ci kazali spiertalać z ich tematu :D Dobra, kończę z tobą na razie, trzeba się wziąć do pracy

ej! Ale mialas fote w stopce takie z bliska, tego jestem pewna! nie jestem pewna czy zrobilas na nim wielkie oczy i wystawilas jęzor;)

"Ostra, skąd wiesz jakiego faceta ma Widelec? testowałaś? " Żaliłam się na niego na innym temacie, a Ostra standardowo stosuje takie chwyty, żeby komuś dowalić

Husky moja. Szparka - uważnie czytam. Widelec - uciekaj bo Twoj stan się pogłębi. This - a może i była taka, nie wypowiadam się .

Gość aaaaaaaaaaafrfr
Sekretarka Szparka wchodzi na czat.wp.pl do kategorii seks i zawsze ma w nicku $$$ oraz szuka sponsora. jej zdjecie krazy juz wsrod nas wyludzaczy.

Gość staki se szantażysta
ja mam ta fotę z bliska i ujawnie ją chyba że Ostra przelejesz na moje konto pay pal 100 zł (będzie na zakłady bukmacherskie decyduj szybko : albo płacisz albo czeka cie kompromitacja :)

aaaafrfr (czy jakoś tak) - tak, potwierdzam. :classic_cool: dodatkowo informuję, że fotełe z mojej stopki ściągnęłam z xlaski.com co kosztowało mnie 9.99 $ plus vat i rachunek dalej rośnie. :classic_cool:

Gość make me scream and shout
na tej fotce to łądna jest tylko kiecka a twarz? bez komentarza

Gość aaaaaaaaaaafrfr
bo dajesz dupy za kase?