Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest piękna i seksowna

Ostra Siostra to najpiękniejsza i najseksowniejsza kobieta na kafeterii

Polecane posty

Gość a co to
do chuja pana znow za zdesperowana parowa jest bo nie kojarze:o?

Gość bojrysek
ejże przekupki jesteście starymi pannami - brzydkimi pełnymi kompleksów grube, ułomne pokraki dlatego tu siedzicie :)

Gość ojejejeje
bojrysek to zdradz tajemnice czemu ty tu siedzisz? czyzbys byl tak samo zakapleksiony, gruby itpp?

UWAGA robie < K U P S K O > na pomaranczowych szmatlawcow i czarne lafiryndy. Smacznego :)

Gość no dobra......
koniec z pastwieniem sie na dzisiaj bo mnie sumienie ruszyło :o ale wrócimy jeszcze kiedyś do tematu 🖐️ :P

Gość bojrysek
zajrzałem na kol kompa, akurat miała tu otwarte i powiem wam, że ona sama jest gruba, a teraz poszła sobie po pączki

Gość lolka1987
WCALE NIE JEST ŁADNA MA JAKĄS TAKĄ WIEJSKA I NIESZLACHETNĄ TWARZ, ZBYT OSTRY MAKIJAŻ I CAŁY WYRAZ.

Gość ...omg...
znow ta kretynka zakłada tematy o sobie,nudzisz sie znow w pracy? ty masz tam zapierdalac a nie za co ci kurwo płaca??:classic_cool:

OstraSiostra hello a widze ze coraz popularniejsza sie robisz .., prawie jak ja wczoraj hehe

wiem, wszystkiego mi zazdroscisz .ale widocznie taka Twoja uroda..tutaj się popisujesz i cwaniakujesz, a w domku "tak,tak kochanie" "nie , nie kochanie" "tak jest mój panie i władco" :P

Gość liżmiJajjkaostra
zgłoś do usunięcia] zabolało cie pasztecie nie darmo ukryłas swą twarz...w zasadzie takie jak ty powinny chodzić z garnkiem na głowie , ewentualnie emigowac do krajów muzułmańskich i chować się pod burkami dlatego popieram idee noszenia kasQ pod pretextem jazdy na motorze :D

tutaj się popisujesz i cwaniakujesz, a w domku "tak,tak kochanie" "nie , nie kochanie" I kto tu komu zazdrości hmmm? :classic_cool: Ależ ty jesteś prosta. W sumie to przykre.

a czy ja moge siem dowiedziec z jakiego powodu ty i widelec no hmmm nie przepadacie za soba??? ukradłas jej majtki czy co?

Gość Instytut badań
Ostra Siostra czy lubisz motory? Lubisz na nich jeździć? Co wtedy czujesz?

Ja odpowiem. Jakieś kilka miesięcy temu Ostra trąbiąc wszem i wobec jaka jest pewna siebie itp. obrażała połowę osób od polaczków i pasztetów. W tym również mnie i wiele innych osób, które śmiały się jej postawić. A ostra jak to ostra, argumentów brak a dziobem kłapie

o tu juz mamy punkt zaczepienia... widelec dlaczemu jestes zawistna ciipą?