Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest piękna i seksowna

Ostra Siostra to najpiękniejsza i najseksowniejsza kobieta na kafeterii

Polecane posty

Kant dupy przeciez doskonale wiesz ze ja odkad zaszłam w ciąze z wielbładem znaczy od wczoraj ;) jestem tu miss kafe i nawet przyznam sie nieskromnie ze iz zostałaby szefem f23(cokolwiek to oznacza)

"Bo to głupia zawistna tzipa " No właśnie pokazujesz Ostra jaka ty jesteś mądra. Próbujesz się kreować na pewną siebie dojrzałą osobę, a zachowujesz się wprost przeciwnie. Przez jakiś czas ignorowałam Cię i postanowiłam, że nie będę się czepiać, bo pewnie jesteś zagubiona, i dobrze wiesz, o co mi chodzi. Ale myliłam sie.

Już sie wyzaliłam??Wersję swoją przedstawiłam?? Uciesz jest?? JA tam się tłumaczyć nie zamierzam :D

Gość
wrzucicie ten top z gali bo nie niewidziałam ?

Gość Instytut badań
Czy w sferze odczuć podczas jazdy. W sferze obcowania z maszyna nie odczuwasz podniecenia seksualnego? Trzecie zdjęcie manifestule pewną uległość wobec wyimaginowanej w sferze erotycznych fantazji-siły i dominującego charakteru maszyny. Czy podporządkowałas już pewne czynności wg motoru jak przegląd techniczny czy tankowanie swemu cyklowi? Które czynności przypadają na period a które na fazę jajeczkowania? Czy zdarza Ci się do łóżka zabierać jakieś urządzenia lub akcesoria. Być może klucz francuski lub jaki tłok?

Dziecino..Co ja Ci będę tłumaczyła, jak ty jutro tu wleziesz najpierw ponasmiewasz się a potem polecisz na swój dziecinny "topic" powklejasz linki i będzięsz "ura bura szef podwóra" wsród bandy lizodupów..

Kant Dupy, ty to jeszcze, ale sucz z tym jej pokenmonowym stylem ? ;) ("ehehhehe no co ty ehhehe :P:P:P noooo ... :P:P:P")

ThisIsSick nie nerwuj sie nikt nie czyta tych z f23 co tu siedza i ózgiem nie operuja....

czyta czyta, wczoraj sobie podyskutowalam ;) wybacz ze akurat na ciebie padlo z tym nickiem spostrzegawczy zauwaza roznice :)

Gość
też chce miec swoja idolke :classic_cool: dacie ten top ? :classic_cool: czy musze jeszcze ładniej poprosic ? 😭

Gość mam polevki und brechty
zauważyłam na kafeterii takie zjawisko rekompensacji - osoby którym brak czegoś w życiu chcą tu uchodzić za takie którym tego nie brak i tak np. jak ktoś ma nick wredny, złośliwy, szczery, ostry - to żeby nie wiem jak się starał zawsze będzie odwrotny z kolei osoby o sympatycznych nickach są czesto dużo bardziej wredne. jak ktoś za wszelką cenę chce uchodzić za mocnego w gębie to wychodzi na cieniasa. osoby które są pewne swojej urody nie zamieszczają tu fot celem dowartościowania :o :o :o ostra siostra nie jest lizodupem? a jak się przymilasz do Naczelnego Chama aka Ban Dole to niby co to jest?? marzy ci sie własne TWA :/

Gość nowa 332
jako postronny obserwator waszego "sporu" mogę śmiało powiedzieć że fioletowy widelec w swoich wypowiedziach prezentuje jakiś poziom (intelektualny i kulturalny) czego nie da się powiedzieć o ostrej. Weź dziewczyno się ogarnij bo stwierdzenie że widelec jest zawistną ci*** świadczy o Tobie najlepiej.

Gość
psśp ale obala tą teze albo jest wyjatekim od reguły ? z iszcza sie nie zgadzam , soosby która dają tu swoje foty z reguły sa ladne , zaprzeczajac zeby im to potwierdzac :classic_cool:

a ja uwazam ze konfliktu z swiecie wirtualnej rzeczywistosc gdzie prawie nikt nikogo nie zna nie maja sensu..podsycaja tylko nasza ciekawośc i rodza nowe spory i tak to działa nie lubicie kogos to go zlewajcie...wiem wiem nie zawsze ozna gdy nóz się w kieszeni otwiera

Gość Instytut badań
O dziękujemy za szczera wypowiedź. To się ceni. Prowadzone są badania naukowe nad wykorzystanie motorfilii(w szerszym spektrum mobilofilii)nad sukcesywnym wykorzystaniem jej w businessie. Mamy jednak słabe punkty w badaniach jeśli chodzi o maszyny rolnicze tu potrzeba innego typu jest matka wynalazków. Branża motorówa jest w tej materii obiecuja bardzo Dziękujemy!

Gość
no ten top z wyborów miss ? chciałam sie zapisac do szacownego ziri :classic_cool:

ThislsSick bys odpuscił...bawi cie to? przeciez mozemy cie zgłosić i cię zbanują... nie wiem czemu jeszcze tego nikt nie zgłosił to nie jest f23 to jest kafeteria chcesz z nami zostac zapraszam chocbys był wredota nie z tej ziemi ale zniem sobie nicka i bedzie cacy...

ja sie wcale nie podszywam, to jest moj nick, rozni sie przeciez od twojego, nie podszyję się ponadto, poniewaz nie znam cie w ogole, nie wiem kim jestes, wiec wyluzuj 🖐️ poproś ladnie to moze oddam nicka :)