Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest piękna i seksowna

Ostra Siostra to najpiękniejsza i najseksowniejsza kobieta na kafeterii

Polecane posty

Gość wypróbuj odkurzacz
"regularnie sypiam z rurą wydechową marki devil . jest zaj**ista w łóżku." PS wszystkie jesteście beznadziejne

napisz do moderek mnie tez taki podszyw zrobili ze tylko jedna literka sie rózniła i zablokowały

Gość jak dobrze że nia
co za pojeby nawet poczucia humoru nie macie, ja miałam 3 podszywy i jakieś kapusie teraz mam 2 . ThisLsSick :D pozdro też lubie wkurzać ludzi. a poza tym rownież uważam że fioletowy widelec ma jakąś klase nie to co ta siwo blond prostaczka pomywaczka

Gość
pewnie tam gdzie wszystko pod 112

Gość ij82u4905
uważam że to jest kafeteria i trzeba się dobrze bawic a stare rury WON

Gość
wszystkie te wpisy sa imponujace:classic_cool: psp, kto jest twojom faworytkom?:classic_cool:

ja tez miałam podszywy i na moje maile przychodziła zajebiste wiadomosci...to jest smieszne do pewnego czasu a nie jak ktos ci pisze ze zajebe cie jak szmate za to ze kogos mój podszyw wkurzył to jest wg was smieszne????

Gość wspieram podszywaczy inc
nie ma sprawy jak coś to uchylę Ci rąbką tajemnicy pod kogo się podszywam jeszcze (są takie dwa czarne nicki) i oni o tym jeszcze nie wiedzą :D muszę się tez pochwalić że do tej pory zablokowali mi podszyw pod depeche 15 a niezłe jaja były, wszyscy się nabierali :D

Gość abraja ale ty jestes glupia

a ty sie nie osmieszaj i nie pisz mi ze nie mam jaj...bo gdybysmy sie spotkali w realu tobys pobiegł z podkulonym ogonem

Gość wspieram podszywaczy inc
spotkamy sie jeszcze podszywku??

Gość coza
spadac koltuny gotowac obiady lub pracowac, psiakrew, gorzej niz na bazarze!!!

wspieram, na jakims temacie na pewno ;) Mam teraz w koncu troche wolnego od studiow, wiec ogolnie jestem tu czesto ;)

jakbys tam cos miał to moze bym ci possała ale na pieszczote trzeba zasłuzyc... widzisz szkoda mi ciebie nawet mnie nie znasz i dzieki Bogu nie poznasz a piszesz o mnie rzeczy wyssane z palca..tacy ludzi sie tu dowartosciowuja jak maja te swoje 13 lat i musza siedzec w domku w piatkowe wieczory bo ich matka nie chce z domu wypuscic ani na czekolade dac wylewaz tu swoje frustracje bo nie masz znajomych...pewnie nawet pies z kulawa noga nie chciałby koło ciebie stanac...zal mi ciebie wiec nie bede juz odpisyweac na te twoje głupie i puste wywody nie martw sie niedługo juz wynajda lek na twoja chorobe

Gość
mi sie marzy taka walka w zurawinie:classic_cool:

idiotą nazywam też siebie , podnieca mnie to i powoduje że na moim jajowodzie pojawia się zarys uśmiechu

Gość
najpierw musisz wejsc w konflikt :classic_cool: psychiczna tylko z kim ? masz juz kogos na oku ? :classic_cool: