Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać....

Polscy faceci to zaniedbani brzydale

Polecane posty

Gość flirciara z Ciebie Klaaaraaaa

Gość wisiaaaaa
do zolwia - a skad ty mozesz wiedziec jakiego ja mam meza. na meza nie narzekam ale na to cale bagno polskich facetow niestety tak. jak juz pisalam moze jest 5% polskich facetow, ktorzy naprawde sa zadbani i nie maja dziur intelektualnych. reszta, do rycyclingu :D

Gość beansby weezer
ja zmienie orientacja jak tak dalej pojdzie :P

Gość dzika lesbaaa
wlochom hiszpanom i francuzom biale chuje zakrosciale moga podskoczyc. zero ani zewnatrz ani wewnatrz, zimni sztywni na imprezach kupia sa debowe i stoja pod sciana z ta dziecieca morda i w bluzie z kapturem bury pierdolone, po chuj rozprzestrzeniacie wasze geny..

Gość samo danie sobie niku Zolw
juz wskazuje jaki musi byc maszkaron ze Stefcia, burczymuchy.Tez masz taki maly lepek z pomarszczona skora fuj.Oblesiuch.

Naprawde wspolczuje wam tego w jakich srodowiskach sie obracacie. Pierwszy raz chcialbym aby tu wszedl Kamecha i z wami pogadal. Moglibyscie na siebie wrzucac do bialego rana.

Gość łiłiłiłiłiłi

Gość dzika lesbaaaaa
racja racja.To sa kulomioty w plot.Biedaki szemrane , capie od nich kiepskim piwskiem i woda toaletowa z kiosku za 7 zl.

Prawda jest taka ... ze kazdy pisze o osobach, ktore spotyka na co dzien i z ktorymi obcuje, bo opisuje to, co widzi. Pogratulowac towarzyszy ;)

Gość dzikaa lesbbbaaaa
jak sie ktos podszyl po de mnie...tu nie chodzi o kase debile..

Gość Polacy faceci z tlustymi
wlosami , krzakami i smrodem pod pachami. W brudnych butach ze stojacymi i smierdzacymi skarpetami. Kapiel raz na tydzien, brudne zeby i.t.p.

Gość dzikaa lesbbbaaaa
nie bede sie tu branic, bo to zalosne, zreszta przed kim mam sie tlumaczyc?przed wami motlochy? fakt na palcach sie policzy przystojnych facetow..ale wiekszosc to wymoczki..kto wypina ten wypina i sam poniesie tego konsekwencje, ja dzieki moim atutom nie musze nic wypinac, wazne ze wogole jestem

Re :littlesensitive Zamaszystym ruchem swojej wypudrowanej zadbanej dloni pianisty z nienagannymi paznokciami oczywiscie bez pozadzieranych skorek sklreslam !

Gość dzikaa lesbbbaaaa
to akurat nie ja pisalam ofermo tylko jakis zakompleksiony facet no ale sam se ryja nie wybieral

Gość Kazdy inny nawet Arab
byle nie Polak.

Gość Kowal_34
Bo wy kobiety tak macie- tylko wam się sprzeciwić i zadziobiecie na śmierć. To teraz ja : - polska kobieta ma obleśne wiszące boczki wylewające się ze spodni - polska kobieta to kura domowa- dobra tylko do prania, prasowania i rodzenia mi dzieci :) - zero ambicji - 3/4 z was to zwykłe blacharo-tipsiary (za to żeby pokazać się w bmw czy audi obciągniecie każdemu) - na dodatek jesteście głupie i naiwne- zachciewa się obcego ch*ja a potem płacz i lament, że wam bachora za granicę wywieźli i co wy biedne teraz macie zrobić :D

Gość pomiary inteligencji
no ja spotykam zawsze eleganckich Polakow - zupelnie przystojnych jesli mniej przystojnych - zadbanych no i dbaja o kobiety nie traktuja ich instrumentalnie moze mam to szczescie na zachodzie panowie sa po prostu lepiej zakonserwowani

:P bo Polki pociaga egzotyka ... szczegolnie egzotyczne choroby a pozniej takie cos wraca z egiptu zasyfione juz nie ze sloma w butach tylko piachem.

Gość Jeste zadbana kobieta
czysta natura nie pudrowana, ale Polakow omijam , bo maja dziwny "zapach".

Gość Kowal_34
zwłaszcza piachem w głowie i c*pie :) chociaż ten w głowie to chyba od urodzenia...

Wlasnie tak pachnie prawdziwy mezczyzna ;) glupia pindo. Ale skad ty to mozesz wiedziec skoro stosujesz preparaty ktore wypalaja gruczoly potowe...byle by sie nie spocic ;)

Wole ten piach, niz wasza slome i smrod.

Gość Kowal_34
no to jazda :) zmień sobie narodowość żebys się wstydzić nie musiała