Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać....

Polscy faceci to zaniedbani brzydale

Polecane posty

Gość zycie z Polakiem na starosc
jest dramatem.Nie umieja w wiekszosci przypadkow zapewnic rodzinie godnego zycia na emertyurze.To sa chodzace glonojady.

Gość dzikaa lesbbbaaaa
po tym temacie juz trabia w radiu o kilku probach samobojczych...moze troche przystopojmy

Gość tbdt
zolw czy jak Ci tam mowisz ze kobiety sa takie puste nosza tapety... to Ty widocznie sie z takimi zadajesz... moze tylko takie Cie chca...bo jest bardzp wiele normalnych zadbanych kobiet... za to zaniedbanych facetow jest bardzo duzo...nawet jak jest mocno pomalowana to przynajmniej wiadomo zer o siebie dba a faceci? nic ze soba nie robia...a potem sie dziwia ze sie nie podobaja dziewczynom...

Gość dzikaa lesbbbaaaa
wiem ze pisze byle jak i nie poprawnie..ale to sa przyczyny ktorych nie ma sensu stlumaczyc....forma w jakiej sie wypowiadam, odzwierciedla moj gniew i odczucia, a ze jestem osoba temperamentna...internet sprzyja uwalnianiu emocji.. a wy jestescie zalosni siedzicie na typowym damskim forum i wylapujecie glypoty..

Gość A ja moze nie ale
Zarabiam średnio 20-25 tys. miesiecznie, mam porzadne mieszkanie, wlasna firme i co prawda nie jezdze 2 letnim Audi czy BMW, ale rocznym Leksusem. Dodam jeszcze, ze mam 28 lat i tylko srednie wyksztalcenie. Nie wiem czy jestem przystojny, ale wiele kobiet probowalo mnie "zgarnac", ale sie nie dalem , i mysle, ze po przeczytaniu tego postu wszyscy wiedza dlaczego, bo wole siedziec sam niz wysluchiwac takich farmazonow jak tutaj i jeszcze gorszych. Tak pale fajki, przynajmniej paczke dziennie, bo mam stresujace zajecie, pije rowniez alkohol, ale gowno co komu do tego. Takie rzeczy jak piszecie, ze faceci z innych krajow sa idealni to zwykle glupstwa, poprostu gowno zescie w zyciu widzialy.

Gość Jeste zadbana kobieta
Na starosc dbaja o kobiety i dorabiaja, zdieraja surowce wtorne: butelki i puszki po piwie.

Gość tbdt
faceci sa za bardzo dumni zeby sie przyznac do bledu...

Gość pomiary inteligencji
dzika lesba to bylo serio niezle wykonanie zalezy jeszcze jeki typ faceta jesli przelecial spora czesc rosji i nieliczne rosjanki - to jest to najgorszy scieruch pospolity z kolei jesli mial malo, a wartosciowych kobiet - wtedy mozna sie z takim materialem liczyc :)

Gość pomiary inteligencji
*nieliczne ukrainki mialo byc

Gość dzikaa lesbbbaaaa
nikt nie jest idealny, widze ze oferma na chwile zniknal zeby pojawic sie w postaci 28 letniego biznesmena..buahahaha faceci z obcych krajow nie sa idealni, ja wiem jacy sa w hiszpanii, po pierwsze ich wyglad i zadbanie juz daja im wielkiego plusa, potem dodac poczucie humoru, romantyzm, zaradnosc i duzo by wymieniac...wiem juz kto bedzie moim wybrankiem...

Jeszcze chcialem dodac ze kobiety maja piersi... Nie no ... jeszcze troche bede jak wy ... taki odkrywczy ... powiew swiezosci normalnie ... mimo tego brudu ktorym oblepiony jestem jak KAZDY polski facet.

Gość zycie z Polakiem na starosc
do tej Sikorki Bogatki- co 20-25 tys zarabia , uwierze, owszem nie jest problem jak siema lep na karku zarobic,ale ciulku siedz i nadymaj sie nad flaszka , smierdziuchu nikotynowy i licz swoja kaske, zebys sie nie przeliczyl.

Gość A ja moze nie ale
oczywiscie nie jest to problemem, jak sie ma łeb na karku, a nie "łep". Haha

Gość Ofermus -to ten co
zarabia 20-25 tys.Juz przeobrazenie przeszedl buhahahah

Gość Sikorka Bogatka
wychwycila blad ojojo.Ale sie cieszy ciulek.Buuuhahahah

Gość dzikaa lesbbbaaaa
ale sie usmialam, rzucic haslo a poloczki juz to lapia i szczekaja kundle jedne...

Gość dzikaa lesbbbaaaa
na sile chca zmienic nasze zdanie, nawet jak macie lub znajdziecie kobiete to i tak wiedzcie ze ona w glebi duszy ma inne marzenia i pragnienia niz gnic z wami w tym szarym kraju i wiecznie sie klocic o kase lub alkoholizm...troche luzu wam by sie przydalo...nie umiecie czeerpac z zycia, dlatego musialam wyjechac zeby nie zmarnowac sobie przyszlosci, bo wazna jest praca, pieniadze, ale najwazniejsze z kim to wszystko pozniej bedziesz dzielil...ja pierdole taki uklad

Gość zaniedbany brzydal jam
a zelek znowu za ofermusiem biega :classic_cool:

Gość masz racje Kobieto
ze w Polsce to szarzyzna, niepewnosc , katoland.Jestesmy narodem zawistnym i podlym.Nawet na zachodzie Polak Polakowi wrogiem.Mamy niestety okropne charaktery.Oczywiscie ja mowie o zdecydowanej wiekszosci.Mniejszosc sie nie liczy, bo ginie w tej masie gowna za przeproszeniem.Polscy mezczyzni sa w wiekszosci tylko dobrzy moze jako szrot.Przykre ale prawdziwe.Dlatego mam tez meza obcokrajowca.Polak dla mnie jest nie do przyjecia, a nie mialam szczescia znalezc wsrod Polakow rodzynka wartosciowego.Nie zaluje, zyje komfortowo, nie musze oszczedzac na pradzie, gazie, jedzeniu czy mieszkac na 38 metrach kwadratowych.Polska kojarzy sie na zachodzie z bieda, brudem i Katolandem.

Gość Czuje sie trocze urazony
Trafilem na ten post przypadkiem. I musze wam powiedziec, ze pare lat temu startowalem do takiej jednej dziewczyny, bylem juz tak zdesperowany, ze pod jej oknem na ogrodku spiewalem jej "I was born to love you" Queen, bylem z nia przez 2,5 roku, ale mnie olala, pewnie z tego powodu co piszecie. no i od tamtego czasu jestem sam, bo powiedzialem sobie , ze juz nigdy nie bede sie tak staral o kobiete.

Gość dzikaa lesbbbaaaa
a maz jakiego pochodzenia? fakt moze wypowiadam sie zbyt bezposrednio ale sedno sprawy jest wlasnie takie, odkad skosztowalam zagranicy juz nie siegne po te gnidy nigdy

Gość dzikaa lesbbbaaaa
to nie urazaj sie bo wyjatki sie zdarzaja...spiewales..czyli masz poczucie humoru a to juz cos...heh

Gość masz racje Kobieto
no coz prawda jest taka, ze takiego Oferme bym nie wybrala.Nie wiem jak wyglada ale wystarczy , ze usta otworzy i wystarczy.Tak jak powiedzialam wg mnie zdarzaja sie wyjatki wartosciowe i nie tylko o pieniadzach nalezy dyskutowac.Wazne sa glownie zalety charakteru, potem cala reszta najczesciej jest.Moj maz jest Niemcem.Gdybym spotkala takiego mezczyzne, ktory bylby Polakiem pewnie postawilaby na Polaka ,bo jest latwiej.Trudniej znalezc sie na obczyznie , przejsc cala adaptacje ale jesli wspiera nas kochana osoba, trud sie oplaca.Przykro mi to pisac ale moje kolezanki zyja w Polsce na granicy wydolnosci finansowej .Pracuje tu, mam swoje hobby, zyje spokojnie i bezstresowo.Zycze Panom ,by wiecej sily wlozyli w siebie, moze wiecej tych rodzynkow sie znajdzie.

Gość Kowal_34
a ja życzę wszystkim paniom więcej dystansu do siebie :) aaa.. i tańszych karnetów na fitness :)

Gość cala prawda
najprawdziwsza co do Polakow.

a mi sie wlasnie podobaja takie slowianskie rysy... nie trawie typu latynosko-wloskiego, typu ciemna skora i ciemne oczy.... ale ja to w ogole pokrecona jestem , nie zwazajcie na mnie :P

"stety polacy wciąż zarabiają w złotówkach a niemcy w euro. i to się jeszcze jakiś czas nie zmieni." to się może zmenić w kilka lat :classic_cool: jak spełnimy kryteria konwergencji :P ale dalej średnia pensja będzie w niemczech 2900 euro a w polsce 900 euro