Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać....

Polscy faceci to zaniedbani brzydale

Polecane posty

Gość dzikaa lesbbbaaaa
kochaniutki, slaby en twoj stereotyp, mnie nie podnieca kazdy byleby obcokrajowiec, mam swoj typ urody, srodziemnomorski i juz nic tego nie zmieni...mialam 2 polskich facetow...byli wporzadku, trzeba wam przyznac ze wiekszosc z was potrafi byc wierna kobiecie..szczerze to przepraszam za te slowa niemile nie wolno mieszac wszystkich do jednego worka...wiecie jak sie jest anonimowym....ale trzymam sie zdania ze jestescie sztywni i cwani po alkocholu nie macie tego czegos co maja wlasnie poludniowcy ale to moje zdanie, z arabem bym sie mogla zwiazac gdyby byl tego wart...a polkom opinie sami taka zrobiliscie zazdrosnicy..a owszem zdarzaja sie kurwy w bialych kozakach co przynosza wstyd, warto tez przygladnac sie innym kobietom z innych krajow, np hiszpanki to dopiero oblechy utuczone, polka przynajmniej ma gracje, ubierze sie kobieco..

Gość Jeste zadbana kobieta
Takie piekne dzieci robia araby, to poco robic z Polakiem, albinoska.

Gość Kowal_34
hahaha większość z was to k*rwy z tym, że białe kozaki to już wyższy stopień wtajemniczenia :)

Gość dzikaa lesbbbaaaa
ale wy jak jest problem i niechec do was to wszystko na brak kasy zrzucacie, wlasnie za to was niecierpie jak takie zyciowe niedorajdy zakompleksione...mozna miec co sie chce wystarczy chciec, za to kocham poludniowcow sa tacy frywolni i szczesliwi...audi czy bmw woza sie bury, nigdy bym nie poleciala na kase, dobrze jak jest ale ja wolalabym sie dorobic z ukochanym sama zeby wiedziec ze to co masm mam dzieki sobie a nie zeby mi potem ktorys wymawial cale zycie tak jak robia to polaczki chuja dadza a potem cale zycie sluchaj wymowek

Gość oj chlopy chlopy
modlcie by Wam nie pozamykali resztki zakladow ,bo totalna nedza Was czeka.Zero obrotnosci u Was.1800 zl to dla Was szczyt marzen.

Gość pomiary inteligencji
jak mam tluszcz odlozony - to zle jak chce schudnac - tez zle :( ja juz nic z tego nie rozumiec

Gość Jeste zadbana kobieta
Statystycznie Polacy naleza do jednych z nalbrzydszych mezczyzn, ale na pocieszenie : Ruscy i Anglicy sa brzydsi.

Gość dzikaa lesbbbaaaa
hahha z polskich genow wychodza tylko piekne dziewczynki, widzisz malego polskiego chlopczyka i myslisz ale slodki piekny ale juz towarzyszy ci wizja ze za kilka lat wyrosnie z niego takie kurwa gowno

Gość Kowal_34
Hah wspólne dorabianie się? Człowiek nie raz sobie ręce po łokcie urobi a hrabianka wiecznie niezadowolona. Po prostu uważacie, ze jesteście za dobre i za piękne- afrodyty pierdo*one.

Gość offermo
@ ;)

Gość Kowal_34
offerma 🖐️

Gość dzikaa lesbbbaaaa
jak sie nie chcialo nosic teczki to sie nosi woreczki, kurwa teraz zapierdalaj a nie narzekasz...wy kobiet nie szanujecie wiec czemu sie dziwic, jeszcze kurwa ugotowane i posprzatane chca miec a kurwa ni chuja..jak bedziecie tak wygladac to moze jeszcze zrobie dobry bigosik http://digilander.libero.it/cesaroni4/zeaq.jpg

Gość VAV
Jak to dobrze, że nie jestem kobietą i nie muszę wybierać spośród takich, o których piszecie ;) I cieszę się, że zupełnie nie przystaję do tego stereotypu. No ale co z tego jak jestem sam ;)

Gość Kowal_34
hahaha dzika- ładnym słownictwem operujesz :) niczym ptasi śpiew...

Gość alina kutasiewicz
popieram dzika lesbe polacy to tylko umieja od nas kobiet oczekiwac chuj wie czego a sami sa zgnusniali i smierdzacy:o

Gość dzikaa lesbbbaaaa
tk kur w internecie sami absty i zaden do stereotypu nie pasuje a w rzeczywi same bury

Gość dzikaa lesbbbaaaa
wszyscy i tak skonczycie tak samo o prosze tak http://nasza-flacha.bloog.pl/id,3891135,title,Nasza-flacha,index.html?ticaid=69a93

gdy bylam na 2 roku studiow - bylam wtedy piekna i mloda dwoch panow w pociagu palac obok mnie fajki powiedzialo miedzy soba "trzeba sie bylo uczyc " nie przypominalam osoby uczonej ani niedostepnej jednak to byly cudowane lata dzis jestem stara i brzydka :(

Gość dzikaa lesbbbaaaa
nie boj sie w cztery oczy nie jestem az taka wylewna hahaha napewno mial bys dobre o mnie zdanie...ale nigdy sie tego nie dowiesz

Gość a ja was podziwiam
że nasmarowaliście tyle postów w tak prymitywnej prowokacji :D

Gość dzikaa lesbbbaaaa
kobieta w kazdym wieku moze byc piekna trzeba tylko walczyc...wiem ze zycie u boku polaka wykancza zjada nerwy czlowiek sie starzeje, ale trzeba znac swoje miejsce na ziemi i o nie dbac...

osobiscie wole Polakow niz lipe o korzeniach izraelsko-ukrainsko-rosyjskich

dzika lesba no wiem - bede jeszcze walczyc :) do not worry about tht :)

Gość dzikaa lesbbbaaaa
ofermo trzeba miec szosty umysl zeby manipulowac, trafiac do czlowieka, umiec sie dopasowac do sytuacji i robic dobre wrazenie, nie jestem nadeta chociaz moje ego mnie rospiera ale to tylko przez to ze tutaj faceci potrafia dowartosciowac, mowia ci codziennie obojetnie kiedy i gdzie jaka jestes cudowna...a wy ...prawda jest taka ze nie umiecie docenic kobiet jakie macie w kraju, potrafia zrobic wszystko, znajdz za granica babki takie zaradne a przy tym tak zadbane....wy nas tak mobilizujecie do pracy wciaz oczekujac i narzekajac a potem nas zgarniaja obcokrajowcy juz zrobione na bostwo..w pewnym sensie dobrze sie dzieje