Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać....

Polscy faceci to zaniedbani brzydale

Polecane posty

;) i dalej... zero pomyslunku co widac na tym forum ... skaczecie takim wypacykowanym gayom do lozka nagle pojawia sie dziecko a pozniej zakladacie na forum tematy ze was ZDRADZAJA ... ze maja w dupie ;P itd caly wasz obraz.

Ktoś tutaj do mnie pisał- nie jestem Panią KLARUSIĄ. Proponuje dokładnie przeczytać mój nick. Ja nie mam nic do zarzucenia mojemu mężowi. A to czy mnie zdradzi nie zależy od tego czy jest Polakiem, Niemcem czy kim tam jeszcze. Pewnie prawda w oczy kole? Ja ostatanio zobaczyłam zdjęcie mojej kumpeli bez makijażu i... nie poznałam jej :o

Ta dlatego panne najlepiej zaprosic na randke w jakis deszczowy pochmurny dzien... albo wyskoczyc na basen ...

Gość no i leza tylko przed
telewizorem z pilotem, piwsko, bekanie i pierdzenie bez zenady.Fu, fleje.

Gość Klarusia
nie posraj sie tu z dumy.Sugerujesz jako Ty taka piekna.Moze powinnas nowe lustko kupic snobko.

Zolw- przez Ciebie przeprowadzą na mnie lincz :P zaraz któraś doczepi się do mojej stopki i wywnioskuje, że ja traktuję go przedmiotowo bo napisałam "posiadaczka" hah! I ktoś tutaj pisał, że wzięłam Go na własność bo bałam się samotności- może coś w tym jest, ale głównie chodziło o to, że Go tak jakby kocham :)

Gość alina kutasiewicz
a gzie zyjecie bo jak w kopiejkach malych to wiele wyjasnia..

hahahaha a czy ja napisałam, że jestem piękna? Nic takiego nawet nie zasugerowałam.

Spokojnie jeszcze ktoras wydedukuje ze jestes facetem podszywajacym sie kobiete by je oczerniac ;P

Gość wisiaaaaa
ty widze czytasz co chcesz :P ale czytaj sobie panikaro i posiadaj na wlasnosc swojego meza. zalosna jestes z nim czy bez niego. a jedyne co moglo ci pomoc w podjeciu tej decyzji wlasnosci, to smutna rzeczywistosc bycia sama do konca swoich dni :P nie znosze impertynentek takich jak ty. co do panow - mam wiele zastrzerzen bo sa oni rzeczywiscie zaniedbani od gory po sam dol. I chodzi tu zarowno o ubior jak i o higiene osobista, a takze oglade i kulture. rzadko sie zdarza, zeby polski facet byl schludnie ubrany, dbal o higiene [szczegolnie o zeby] calego ciala,zachowywal sie kulturalnie i mial duzo do powiedzenia na temat. pracuje w duzym przedsiebiorstwie, i na 80 mezczyzn, tylko 4 potrafi zadbac o siebie, posiada wysoka kulture osobista. reszta nadaje sie do rycyclingu. tak to wyglada niestety. :O

Ja jestem piekny ;P ale nie lubie Polek nie umawiam sie z nimi za to uwielbiam je wodzic za nos ... patrzec jak sie mecza jak wzdychaja ;) i zrywac z nich te pieprzone maski ktore nosza. Fuj

wisiuuuuuu, kochanie :) a co miałam Go zostawić bo tak samo jak ja chciał się pobrać? ;>

A co do intelektu to wystarczy poczytac wypowiedzi kobiet na tym forum i tematy przez nie zakladane ;P czasem mezczyzna czuje sie jak ogrodnik jakis w zagonie kapusty...

ja praktycznie nie maluję się, takze nikt mi nie zarzuci ze źle to robie ;)...i takich źle umalowanych kobiet tez praktycznie nie widuję, a jesli juz tak, to sa to jakies gówniary, typowe solary i tipsiary :(

Klaniam sie nieszczesliwym krzykaczkom tego forum ktore zlym zrzadzeniem losu przyszly na swiat w tym jakze brudnym i smierdzacym piwem kraju gdzie 99% mezczyzn zdradza i bije kobiety nie wspominajac o brakach w higienie elementarnej itd... Pieklo normalnie ;P musialyscie niezle nagrzeszyc w poprzednim wcieleniu.

Gość jestes hipokrytka
Klara , glupia jestes jak but-jesli piszesz, ze kolezanke to AZ nie poznalas ,to logicznie myslac dajesz do zrozumienia, jakoby Ty jests pinkna jak te malowanie.A tak wogole to modl sie , by Cie nie kopnal w tylek bo Polacy to sa zdradzacze pierwszej wody .Na dodatek nie maja tyle klasy by odejsc normalnie.Tylko albo siedza na chama albo ze zlosci i zawisci stara lodowke piluja na pol.Sa obrzydliwi w 80%.

Ja ino dostosowuje swoj poziom do tego jaki tu jest reprezentowany przez kobietki ;) staram sie jak moge... to trudne.

No, ale nikt nie mówi o ogóle. Z reguły uogólnianie krzywdzi i właśnie dlatego uważam, że nie każdy facet jest obleśnym, śmierdzącym flejtuchem. W każdym razie- to forum działa tak- powiesz coś innego niż wszystkie owce i zostaniesz zakrzyczana i obrażona.

Bo tu rzadza ogolniki ;) bo tak jest najlatwiej ta kobieta nie napisze ze ma oblesnego meza ktory o nia nie dba ... nie dba o siebie ... nie napisze ze takiego wybrala tylko ze WSZYSCY faceci tacy sa. PIEPRZONE HIPOKRYTKI.

piszac " nic nie musimy " , mialam na mysli to, iż same doskonale bez was sobie radzimy ;) :D...i nie plec tu jakis farmazonow, ze wolimy murzynow...

Nie rozumiem jednego... jestem głupią hipokrytką itd. itp. tylko dlatego, że napisałam jak było?? Wcale nie uważam siebie za jakiś cud- mam masę kompleksów i wiele z nich jest całkiem uzasadnionych, ale to nie powód żeby ubliżać. I jeżeli mnie zdradzi- cóż. Takie życie.

Gość zboczona lesbaaa
juz 1000 razy pisalam o polaczkach wiec juz nawet mi sie nie chce nie sadze ze zasluguja na uwage, to brudasy, jak sa mlodzi wygladaja jak dzieci, te ich mordy a jak sa starsi sa ochydni. na szczescie skonczylam szkole ucieklam szybko do hiszpanii i mam na codzien o wieeele lepsze widoki, chociaz marza mi sie tez wlochy, napewno korzystam z szansy i urody jaka bog miu dal bo przy tych malych moczy hujkach nic bym nie uzyla, mam nadzieje ze wasz gatunek szybko wyginie,

bo wiesz Zolw- uderz w stół a nożyce się otworzą. Gdybym napisała, że mój mąż jest ohydym flejtuchem to było by ok.

Gość Klara twoje zdanie juz wszyscy
znaja.Nie powtarzaj sie jak zdarta plyta.Nuda wieje od Ciebie.