Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia84

Tym razem się uda - Starania 2010

Polecane posty

kwitnący lotos - a kiedy planujecie ślub. macie już coś ustalone?

Gość _kwitnący_lotos
Na swieta jedziemy do Polski i chcielismy zamowic sale na nastepny rok.Myslelismy o Maju...

witam BP 2300. Super że jesteś. Nie zamierzam opuszczać naszego forum ale czasem zmiany są jak najbardziej wskazane. Prawda jest taka, że sporo dziewczyn z poprzedniego forum jest już w ciąży i mają już trochę inne tematy do omawiania. to zrozumiałe. dlatego też chciałam trochę poplotkować z kobitkami, które jeszcze czekają na te 2 kreseczki. W grupie zawsze raźniej. można do woli się wyżalić i ponarzekać na wszystko, zwłaszcza gdy przychodzi ta przeklęta @. Do naszych dziewcząt też będę zaglądać, nie opuszczę ich, co to to nie ;-)

maj, piękny miesiąc. ja ślub brałam pod koniec sierpnia. Nie wiem jak w twoich stronach ale u nas trzeba było zamówić salę prawie 2 lata przed. Paranoja jakaś. matko ile to przygotowań, jak sobie o tym przypomnę to mam gęsia skórkę.

Gość _kwitnący_lotos
Ok Kochane ja spadam ide sie polozyc bo troche zmeczona jestem.Postaram sie byc jutro wieczorem:) dobranoc:*3majcie sie owocnych staran:)

BP 2300 wskakuj do tabeleczki. Zaczniemy odliczanie! te tabelki już mi się po nocach śnią. ale to nic, mam nadzieję, że jeszcze trochę a wszystkie znajdziemy się w jej drugiej części.

przepraszam, miało być kwitnący lotosie, coś mi sie ubzdurał ten kwiat lotosu. może mam jakieś skojarzenia...

hej dziewczyny. a ja sobie choruje. dopadlo mnie przeziebienie i musze je szybko wyleczyc zeby znow nie bylo cyrkow z zajsciem w ciaze. pozdrawiam:)

Gość jabłuszko_32
Hej justys, mnie też coś łamie w kościach, na wszelki wypadek nie wychodzę z łóżka. już nie mogę doczekać się wiosny, mam dość tego śniegu. tylko co to będzie jak zacznie sie roztapiać? powódź jakaś... dziś zaczynam nowy cykl, @ przyszła. nie ma co się jednak załamywć próbujemy od nowa, tym razem się uda, wierzę w to.

Gość jabłuszko_32
;-P

ja juz mam 4 dzien @ i tez wierze w to ze tym razem staranka sie powioda:) zaczynam koncem lutego:) mezus juz sie tez nie moze doczekac.

No to i ja dołączam:):) Justys my już na jednym wątku razem:):):) NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ euforia84........26.............6....................... ....01.03.2010 jabłuszko_32........32..........3....................09. 02.2010 justys1818.......21..............4...................... .???????? aga_ton..........25..............12..................... ..07.03.2010 szarlotka80......29............3.........................15.03.2010 No to trzymamy kciuki i zaczynamy staranka:):) U mnie 3 dc.....jeszcze ta zasmolona @ trwa:)

no witaj szarlotka:) widze ze jestes na podobnym etapie co ja:) u mnie 4 dc a u ciebie 3. wiec staranka w podobnym czasie, moze jak nam szczescie dopisze to w podobnym czasie uslyszymy dobra nowinke. pozdrawiam:*

no moze i tak. ja nie moge popracowac bo maz w pracy:) leze i zdrowieje i nudze sie potwornie

Ja jeszcze w pracy...zaraz wychodzę:)i spadam do domciu...mąż koło 20.00 dzisiaj dobije i zdążę obiad zrobić:):)":)A staranka potem:):)Mimo że 3 dc i tak mi się chce jak zwykle:)

Witajcie staraczki:) Dolaczam do Was...a co:P Jestem juz na innym forum (Historia podobna do mojej...) Ale tak jak piszecie im nas wiecej tym razniej. Cos o mnie: Mam 26 lat, od pol roku jestem mezatka. Od jakichs 2 lat kochamy sie bez zabezpieczen i mimo tego nie zaszlam w ciaze:( Mam zdiagnozowane PCO i cykle bezowulacyjne. Teraz jestem w trakcie pierwszego stymulowanego cyklu ( duphaston, clostilbegyt)... Od niedzieli zaczynamy staranka:)

NICK.............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ euforia84........26.............6....................... ....01.03.2010 jabłuszko_32........32..........3....................09. 02.2010 justys1818.......21..............4...................... .???????? aga_ton..........25..............12..................... ..07.03.2010 szarlotka80......29............3........................ .15.03.2010 malutka8479.....26............1..........................10.03.2010

witaj malutka. zycze ci powodzenia w tych staraniach:) ja zaczynam nowe staranka od przyszlego tygodnia:) buzka:*

witam kobietki, zwłaszcza nowe na tym forum. Jest nas coraz więcej, super! ja tylko na chwilę. dzisiaj mam dni płodne więc same rozumiecie... trzeba działać:) jutro do was wpadnę. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki co to za dziadowskie kody?

malutka napisz w skrócie co to jest to PCO i jak można je zdiagnozowac. ja jestem ciemna w tym temacie... Ja wiem, że w Internecie jest pewnie masa informacji o tym ale ja wolałabym dowiedzieć się od kogoś kto miał robione badania w tym kierunku (a do tego ten medyczny język czasami mnie przeraża :-p Z góry dzięki

aga_ton PCO to zespol policystycznych jajnikow inaczej wielotorbielowatosc jajnikow. W wielkim skrócie objawia sie to specyficznym obrazem jajnikow, cyklami bezowulacyjnymi, nadwaga, zaburzonym metabolizmem, nadmiernym owlosieniem... Moga wystepowac wszystkie objawy, badz tylko niektore z nich. Wiecej dowiesz sie z neta badz ze specjalistycznych ksiazek... Uciekam juz nyny:) Pa pa

Gość czarna_06
Witam, mam 26 lat (zaraz 27), mężatka od 2 lat i prawie tyle samo sie staramy( teraz jest 17 cykl). Obecnie mam monitoring cyklu :) 9dc :)