Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia84

Tym razem się uda - Starania 2010

Polecane posty

wszystko sie ulozy za pare lat to nasze dzieci beda siedziec na kafeterii zamiast nas hehe

u mnie jest podobnie, niby teściowa wie o problemach ale dalej swoje... pare miesięcy temu pytała się czy jestem w ciąży. odpowiedziałam, że nie. ale jakis czas później zachorowałam, podejrzewano u mnie zespół jelita drażliwego. ale teściowej wydawało się, że są to ewidentne objawy ciąży. dopiero jak jej powiedziałam, że mam okres stwierdziła: a ja jednak myślałam,że ty jesteś w ciąży tylko się nie zorientowałaś... wtedy to byłby jakiś czwarty miesiąc więc raczej bym się zdążyła zorientować. Ale teściowa wie lepiej...

Ja też mam wokół siebie ludzi, którym się co i rusz rodzą dzieci. Niektóry 1wsze, niektórym 3cie. Tylko cieszyć się ich szczęściem - przy nich a w domu czasem wyję, że mąż juz nie wie co ma robić :( biedak... Wiem, że faceci z przepuklinami maja problemy, ale mój robiła badanie i mój gino stwierdził, że nie ma się do czego doczepić i "wziął" się za mnie - zobaczymy z jakim skutkiem

czarna, świetne te sarny. buźka mi sie uśmiecha od ucha do ucha :-D

jagódka, ja już swojego namówiłam. obiecał grzecznie pójść na badania tylko muszę go sama zapisać i wszystkiego dopilnować

Moja tesciowa na szczescie wie, ze sie staramy i nie mozemy i nie gada czy juz zaszlam :) Ale wiadomo, ze by chcieli tak samo jak i my bysmy chcieli :) Kochana, ja wiem, ze to straszne ze nie mamy dzieci, ale nie smuc sie :) Twoj maz pewnie sie jeszcze bardziej stresuje, a na co mu to?:) Trzeba sie usmiechnac i dalej seks uprawiac :D

Aga_ton - mąż niech odda nasienie do pojemniczka (nawet w domu) a potem najważniejsze, żeby do ok. 30 min dostarczyć je do laboratorium i jeszcze tego samego dnia będą wyniki, a potem z nimi do gina. My przynajmniej tak robiliśmy....Mąż nie robił żadnych problemów :)

Jagódka- nie poprosic, tylko idziesz do ginekologa, mowisz mu ze ma dac skierowanie do laboratorium na badanie dla meza, dajesz mezowi mowic: lekarz kazal ci sie przebadac, tu masz skierowanie, wyniki potrzebne jak najszybciej i tyle :)) Ja jak oisalam, mialam to szczescie, ze moj sam kazal sobie wziac skierowanie bo wie, ze jak mus to mus i jak wszyscy sie badaja i lecza to wszyscy, a nie tylko ja :)

i tak bede musiala zrobic bedziemy wiedzieli na czym stoimy bo moj tez mial problemy z przepuchlina a wizyta juz w czwartek...

Wlasnie im szybciej sie zrobi podstawowe badania tym szybciej sie wie, na czym sie stoi. Moj idzie w srode z pjemnikiem, a wyniki w piatek :) Szkoda, ze tak pozno, ale coz zrobic, takie mamy laboratorium :)

dziewczyny mam pytanie nie wiem co to znaczy ale czasem jakies 10 15 minut po stosunku jakos dziwnie sie czuje nie wiem czemu juz tak mialam z cztery razy

to dobrze, że można w domu bo już się bałam, jak to zrobimy

Mój też nie robił problemów - jak wróciłam od gina to powiedziałam, że lekarz najpierw chce zobaczyć w jakim stanie są jego plemniki, żeby np niepotrzebnie faszerować mnie lekami. Badanie robił 2 razy :)

jagódka - tzn. jak dziwnie?? mnie np. czasem telepie, albo zle sie czuje jakbym sie zatrula czyms :P

nie wiem jakbym miala jakies nudnosci w brzuszku mi sie cos robi nie umiem tego opisac

a powiedzcie mi jeszcze gdzie dostanę taki pojemniczek, w aptece?musi być specjalnie do tego przeznaczony. nie wiecie może czy w Salusie robia takie badania. a wy gdzie byłyście?

Gość _kwitnący_lotos
hej dziewczynki:)Pamietacie mnie ejszcze? widze ze sporo nowych osob przybylo:)Witam serdecznie:)

czasem po seksie mam takie bulgotki w brzuchu jakbym miała jakiś rozstruj (jak to sie pisze?) żołądka

witaj kwitnący lotosie. a ja właśnie wczoraj zastanawiałam sie co sie z tobą dzieje :-) co słychać?

Ja też sporadycznie słyszę takie chlupotanie w środku, ale to szybko mija... Witaj Kwitnący lotosie :):)

Gość _kwitnący_lotos
niestety nie mam neta na codzien jedynie od 20 wieczorem a i nie zawsze jestem bo musze sie moim nacieszyc:) jak ida staranka?:)