Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo GouId

lubicie grać na kurniku?? i jeśli tak to w co gracie??

Polecane posty

Gość Jo GouId

ja lubię szczególnie w netopol i kalambury a już wieki w nic nie grałam i dzisiaj zacznę :) :D

parę lat temu tam grałam :) w tysiąca i w Pana jejku zapomniałam już o tej stronie :) poznałam tam nawet swojego faceta :) 2 lata gadaliśmy na necie i przez telefon a potem rok byliśmy razem :D

dzięki za przypomnienie chyba dziś sobie troche pogram .... dawno juz nie grałam :)

Gość kasiak788
wlasnie gram w makao:):)

Gość fvfvfaf
Szachy i takiego chamstwa nie widziałem nigdzie

mój nick już pewnie dawno wykasowany, nie wiem jak teraz ale parę lat temu nie było takiego chamstwa, było dosyć sympatycznie

Gość Jo GouId
a mnie irytują literaki bo jeszcze nigdy nie wygrałam :(nawet jak używałam ściągawki :/ albo w chińczyka wygrywałam tylkko gdy zbijałam w kalamburach są czasem dobre jajca tylko głupio jak ktos wyrzuca :(

Gość sadadasd
ja gram w patyka mam rozegranych juz ok 1500 parti

literaki gram namiętnie-szczególnie jak wypiję. do końcazycia nie zapomnę słowa , które ułłożyłam po 4 pivach zdobywając ponad 13opkt-PREKAMBR-NA TRZEŹWO CHYBA BYM NA TO NIE WPADŁA:p

Gość kendyska
jak sie zgaduje hasla w kalamburach?

Gość tez gram w literaki
najbardziej mnie wkurza jak ludziom nie idzie i zmywaja sie. ja tez czasami przegrywam z przeciwnikami i jakos nie zwiewam z tego powodu.

jak to jak się zgaduje? dfajnie. własnie grałam i jakiś gówniarz zajebany kondom wywalił mnie ze stołu!! :[ rocznik 95 !! takie płody powinny siedzieć w szkole a nie psuć zabawę! wyrzucił mnie fajfus i parę innych osób !! chociaż nie pisaliśmy ani nie przeklinaliśmy!! tępa dzida miał nick matse95 a;bo matsse995 coś takiego głupia mastka z niego jest :/ :/ :/

ja to jak przegrywam to albo rezygnuje albo gram do końca ale ucieczki też mnie wkurzają :/

gram na kurniku ponad 2 lata - najcżęsciej w literaki - i zauważyłam prawidlowość - jak wygrywam - to dobra passa trwa a pierwszy raz przegram . A jak przegram - to juz przegrywam aż sie niebieska zrobię - tak w kólko :)