Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 letnia DZIEWICA

DZIEWICTWO POWÓD DO DUMY

Polecane posty

Gość 21 letnia DZIEWICA

Nie wiem jak Wy ale ja nie wyobrażam sobie,żeby jakikolwiek facet miał mnie wykorzystać . Swoje dziewictwo traktuje jako rzecz świętą i nie pozwolę się naruszyć ; P Gdyby doszło do zbliżenia a co najgorsze do defloracji czułabym się jak ostatnie ścierwo ,wykorzystane do potrzeb i satysfakcji faceta. Lepiej nie dawać sobą pomiatać i zachować czystość jak najdłużej to wtedy zyska się szacunek w oczach partnera a także wśród najbliższego otoczenia. :)

Gość asdfgjk
a ja jestem prawiczkiem i mam 23 lat

Gość asdfgjk
:)

ja pierdole skończ. Ja też jestem dziewicą i nie chwalę się znajomym.

Gość asdfgjk
tez sie nie chwale znajomym, ale tutaj jeszcze nie mam znajomych:]

Gość 21 letnia DZIEWICA
Ja się wcale nie chwalę ! Po prostu są dziewczyny które się szanują i ja do takich należe . Nie pozwolę sie wykorzystać

Gość UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa
Chyba cie pojebalo....Taka stara i dziewica!? To nie jest powod do dumy mozesz mi wierzyc :-/

Gość 21 letnia DZIEWICA
Do UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa To że w wieku 16 lat każdemu nadstawiasz tyłek to już bardzo zle o tobie świadczy.Jesteś smarkatą , do tego zdemoralizowaną nastolatką tylko patrzeć jak złapiesz jakiegoś wirusa ..Wez się lepiej za naukę i przestań się sz m a ci ć w swoim środowisku uchodzisz pewnie za żałosną ,tanią małolatke. : (

Gość UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa
zamknij pyska jebana pizdo!

Gość 21 letnia DZIEWICA
W y p i e r d a l a j TY m ł o d a B R U D NA D Z I W K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Myśa_Pyśa
ty szalona 16 powiem Ci że nawet nie zdajesz soobie sprawy ilu mężczyzn marzy o tym żeby jego partnerka była dziewica. nikt nie ma ochoty być z dziewczyną która daje na lewo i prawo. to można porównać do jabłka. nikt nadgryzionego jabłka nie zje chyba że jest bardzo głodny. a w czasach w których żyjemy mniej jest tych całych jabłek niż nadgryzionych.

Gość miisiia
dokładnie mysia_pysia :) gdy mój chłopak dowiedział się ze jestem dziewicą nie chciał uwierzyć, jego poprzednie dziewczyny nie mogły o sobie tego powiedzieć... dla chłopaka ma to duże znaczenie- fakt, że dziewczyna jest dziewicą oznacza, że jest TYLKO jego. wiem to z własnego doświadczenia :) miałam 18 lat, gdy straciłam dziwictwo -właśnie z tym chłopakiem; aktualnie mam 19 p.s no i rzecz jasna- jesteśmy razem POZDRWIAM SZALONE SZESNATOLATKI

A ja nie wiem, czy chciałbym, żeby moja kobieta z którą chciałbym spędzić resztę życia była dziewicą. O wiele bardziej chciałbym, żeby była wierna. Z prostej przyczyny. Jest za duże ryzyko, że będą taką dziewicę dręczyły myśli "ciekawe jak to by było z innym".

Jak dla mnie to to zależy od człowieka. Chce to prosze. Nie chce to nie. Ale na pewno nie jest to powód do wstydu!

Gość nie mam nic do dziewic bo
to indywidualny wybor kazdej z dziewczyn badz kobiet ale pier**lenie za prxzperoszeniem o tym, ze to powod do dumy, albo najcenniejsza rzecz jaka sie ma to czysta glupota w koncu prawie kazda kobieta przestaje byc dziewica (pomijam siostry zakonne i kobiety ktore z roznych przyczyn medycznych nie moga podjac wspolzycia) i co wtedy laluniu ?? nagle staniesz sie scierwem ?? gratuluje !

Gość nie mam nic do dziewic bo
odpowiadajad dalej na ten temat wszyscy amrza, dopoki takiej laski nie rozdziewicza, i dopoki jej nie beda miec jesli chodzi o dalszy rozowj sytuacji, wyglada to tak, ze kazdy zaczyna srac w gacie, ze laska go zdradzi, bo bedzie chciala sprobowac z innym zaden z moich znajomych , a sa to mezczyzni w roznym wieku, nie przywiazuje do tego wagi, malo tego, nie chca rozbuchanej lafiryndy, ale dziewicy tez nie, i to kategorycznie stwierdzaja moj byly tez mnie sznaowal ze bylam dziewica, pierdzielil do momentu wktorym jednak stwierdzil, ze wolalby zebym miala chociaz jednego faceta przed Nim... dla porownania jak sam mowil...

Gość ggggggttttt7
21-letnia może waginę, to masz nie używaną, ale słownictwo jak portowa dz..ka

Gość olaolaola19
hej je tez jestem dziewica mam prawie 20 lat i własnie nie wiem co o tym sadza faceci czy myslą o takich dziewczynach "dziwadła" czy poprostu szanujaca sie dziewczyna (oczywiscie nie mam nic do dziewczyn ktore straciły dziewictwo z ukochanym nawet w wieku 15 czy 16 lat bo to nie o to chodzi ze jak straciły dziewictwo w młodym wieku to kurwy i szmaty jak sie kogos kocha to oczywiscie mozna sie przespac z kims taki ale nie rozumiem dziewczyn ktore po dyskotekach sie ruchają itp.)

Gość do missiii
tak mialo dla niego znaczneie bo macie nascie lat, z akilka lat jednak zmienisz zdanie nie ma sie co rzucac.. i oburzac.. ja mialam 19 i moj facet tez, i da niego wtedy tez to mialo znaczenie bo byl gowniarzem pozniej okazalo sie, ze jednak inaczej na to patrzy i nie dziwie sie, ja tez teraz sie ciesze, ze mam porownanie,

cocaine child.Wiesz,coś w tym jest.Mimo,że bym nie zdradziła swojego faceta,czasami mysle jakby to było z innym.

cocaine child--> konkretnie ująłeś temat... laska musi mieć jakieś doświadczenie bo jak ma tylko 1 faceta całe zycie to w większości przypadków zawsze pojawiaja sie myśli jak to by było z innym i nie raz, szczególnie w tym wieku gdy kobieta ma rozhukane libido (ok 30/40-ki) może dojść do zdrad. dlatego wolałbym niedziewice ale za to z charakterem co wierna jest, niestety dziś takich coraz mniej.. a autorka pierhdoli bo pewnie jest jakąś paszczą albo tłustą blerwą co żaden facet na nią nie chce spojrzeć wiec odreagować musi w taki sposób, klikając posty o wyższości "czystości". jednak jeśli to niestety tylko z łepkiem coś nie tak a cała reszta ok to niech sie nie zdziwi jak koło 30-ki jej hormony zaczną buzować i będzie łaknąć kutasa bardziej niż inne kobiety, (jednak taki radykalny niedobór może sie odbić później) wówczas na wieeeleee bolców sie nadzieje :-p ciekawe jak wówczas odniesie sie do tych pierdół co tu pisze. pozdro

Gość autorko jezeli dla ciebie
szanowanie sie jest rownoznaczne z posiadaniem blony miedzy duzymi palcami u nog, to pogratulowac. Znaczy mozna cie prac po ryju, wyzywac i ponizac, ale nie mozna ruszyc blonki, bo wtedy zostaniesz zbeszczeszczona? Coraz durniejsze te dzieci...

Gość z takich jak ty rekrutują się
wykorzystywane i poniżane matki polki, które nie maja do siebie szacunku i pozwalaja na brak szacunku partnerowi, a potem z ciężką pretensją psioczą : ale przecież byłam dziewicą... Jakby to mialo jakies znaczenie.

mówie Wam, teraz tak pitoli bo głupia jeszcze... 30-cha jej strzeli to będzie nadrabiać zaległości że aż będzie boleć i tylko wówczas współczuć jej aktualnemu chłopu trza będzie, bo z takim porożem to w dżwiach się nie będzie mieścił. :P w końcu w naturze nic nie ginie, aktualna abstynencja seksualna będzie musiała kiedyś mieć swój upust, a wówczas jeden facet to będzie zdecydowanie za mało :P

Gość kobieta moze miec maks 3
przed mezem, jak wiecej to malo warta jest

Gość 21 letnia DZIEWICA
WY P I E R D A LA Ć z mojego tematu!! NIE ZNACIE MNIE UŁOMNE DAŁNY I NIE MACIE PRAWA MNIE OBRAŻAĆ ....TAKIE ŻYCIE JAK JA PROWADZĘ DO KAŻDY MOŻE MI POZAZDROŚCIĆ, NIGDY NIE DAM SOBĄ POMIATAĆ NIKOMU!! A WY BRUDNE D Z I W K I NA ZAWOŁANIE CIĄGNIECIE SWOIM BRUDASOM PAŁKI!!! OBRZYDLISTWO ! Ja natomiast żyję w ascezie ,wierzę w Boga ,nie upadlam się na każdym kroku tak jak wy ! Nawet nie piję alkoholu ,nie biorę żadnych używek bo uważam to za niemoralne i niezgodne z etyką!! Możecie mnie wszyscy w dupe pocałować SZ MA TY !!

Gość 21 letnia DZIEWICA
Dziewicą pozostanę na zawsze :P Do końca życia PRZYSIĘGAM