Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona olka

NIC NIE JEM PO 17-TEJ, BO TAK CHCE PRZEZYC POST

Polecane posty

Gość caffe cappuccino
Witajcie:) Zjadłam dziś 4 średnie kanapki z jajkiem na twardo i serem białym wymieszanym z cebulą, potem na obiad dwie takie większe łyżki bigosu, a po południu garść musli z Biedronki z 3 łyżkami jogurtu naturalnego Bakoma i jabłko. To miał być pierwszy dzień mojej diety... tzn. był chyba:) ale chyba za dużo kalorii, jakoś to pozmieniam od jutra:) Fajnie, że jesteście będzie nam łatwiej:)

Gość caffe cappuccino
pudełko, a co ćwiczysz? :)

marszobiegi, brzuszki, rowerek w powietrzu, takie normalne:) i niektóre pozycje jogi:) ale jeśli ćwiczy się regularnie to efekt jest super:)

Gość caffe cappuccino
a dużo tego robisz?:) jakie brzuszki? takie co nogi na płasko, czy zgięte w kolanach i oparte np łóżko?:) które są lepsze?:) ja myślalam, żeby zacząc chodzić po schodach, tak z pół godziny dziennie? myślisz że to dobry pomysł? mieszkam na 4 pietrze, bez windy:)

Gość caffe cappuccino
Jesteś?:)

Gość nie mozliwe
jesli mozna ja sie dolaczam :)postaram sie jesc do 17 lecz czasem koncze prace o 18 wiec beda wyjatki ze musze cos zjesc o tej porze.musze zgubic troszke najlepeij w miesiac z 4 kilo. uda sie?? tylko nie wiem co jesc i jak jesc. duzo kalori ma kromka chleba tostowego z plajsterkiem sera tego masdamer ? moze sie orientujecie?

Gość caffe cappuccino
chyba ma dużo:) lepiej jedz chleb razowy:) coś z ciemnego pieczywa:) a ser żółty też ma chyba dużo kalorii;/ wszystko co pyszne, zakazane;d

brzuszki robiłam codziennie od baaardzo dawna, nawet jak nie byłam na diecie. zaczepiam sobie nogi i mam zgięte. i często robię skośne, bo to fajnie działa na boki:) robię codziennie brzuszki i rowerek, rozciąganie, jogę. a co dwa dni marszobiegi- od niedawna i inne ćwiczenia.

Gość caffe cappuccino
a ile tych brzuszków robisz? 100?;p I co myślisz o chodzeniu po schodach?:)

Gość nie mozliwe
kurka ale jestem za granica i tylko chleb tostowy wchodzi w role :/ ciezko tu cos wybrac.juz sama nie wiem. powoli rezygnuje

Gość caffe cappuccino
eee, no nie gadaj że tylko razowy mają w sklepach? nie możliwe:) a gdzie jestes?;) coś ciemnego, byle nie białe pieczywo:)

Gość nie mozliwe
mam do wyboru chleb tostowy taki normalny ten bialy albo chleb tostowy tylko ze jakis ciemny :) moje zalozenie jest takie ze do wielkanocy chce zgubic troche z bokoow.nie zamierzam sie glodzic bo wiem ze nie dam rady. Ograniczam slodycze,dam rade zrezygnowac z masla,kawy nie pije bo nie lubie wiec slodzic nie bede moze tylko herbata i do tego jedna tabletka ze slodzika jakis sok ewentualnie no i nie opychac sie obiadem

Gość nie mozliwe
a te brzuszki daly jakis efekt juz?

Gość caffe cappuccino
hmm, myślę że ten ciemny zdecydowanie lepszy:) a Ty pudełko co myślisz?:) Hmm, no to ja zaczynam od jutra, chodzenie po schodach i brzuszki:) to na początek:) zobaczymy ile wytrzymam:)

Gość nie mozliwe
to jestesmy we 3 capuccinko i pudeleczko. jutro zaczynamy. a teraz zycze milej nocy papa

hej :) jak to jestescie we trzy? przeciez jeszcze jest zalozycielka topiku - zona olka, i ja :) w zasadzie piec. ja tez jestem za granica i tez zalamuje mnie asortyment pieczywa.. nie wiem gdzie jestes ale poszukaj pumpernikla. u mnie jest bardzo dobry i zdrowy. kolejny dzien niejedzenia po 17 za mna... ciezko idzie ale idzie

witajcie 🌼 widze , ze topi sie rozrasta , super :D Piszecie o chlebie , ze lepszy ciemny oczywiscie ze tak ale jak bedziecie jesc jasny to tez nic sie nie stanie. Troche przesadzacie z tymi rygorami BO W DIECIE IM ICH MNIEJ TYM LEPIEJ . Pomyslcie czy za rok tez sie bedzicie tak odzywialy jak teraz piszecie. Mnie niejedzenie od 17-tej tak weszlo w krew ze bede stosowac to juz do konca zycia jak sie uda. Duzo lepiej teraz sie czuje, schudlam , nie mam nocnych koszmarow,jest super. Dalam sobie spokoj z zakazami i wymyslnymi daniami bo na dluzsza mete to nie dziala. Ja jem wszsytko normalnie tak jak do tej pory (oczywiscie bez slodych , fast foodow, czipsow itp ) Ja jeszcze biore bellisse bardzo dobrze dziala na wlosy. Co do chleba za granica ja bylam 3lata w Irlandii i chleb rzeczywiscie byl niedobry ale byly takie bulki swiezo pieczone i mozna bylo kupic ciemne.

zona olka-- masz całkowitą rację, najlepiej nie przesadzać z rygorami, bo i tak prędzej czy później jeśli ktoś nie ma zdrowych nawyków wróci do poprzedniego jedzenia. Ja na szczęście jestem przyzwyczajona do zdrowej żywności i może o tyle jest mi lepiej :) mam hopla na tym punkcie;p:) swoją drogą.... Łykasz bellissę? mówisz, że jest dobra? Bo tak strasznie mi włosy wypadają, że to jest coś niesamowitego :( ... Kiedyś brałam Capivit, ale to bardziej na skórę działał.

witaj pudelko:) Mnie wypadaja wlosy jeszzce po porodzie tzn wypadaly bo teraz juz jest duuuzo lepiej. Urodzilam syna 8msc temu i tak do 6miesiaca po porodzie wypadaly mi starszanie, doslownie wszedzie byly :/ Fryzjerka sprowadzial mi taka odzywke w ampulkach nazywa sie placenta hp. Po umyciu wlosow rozprowadzasz ja punktowo i wykonujesz 10min masaz. Jest bardzo dobra niestety bardzo tez droga bo paczka tj 12 ampulek kosztuje 130zl . Ale sie naprawde oplaca. Wlosy mi zgestnialy, staly sie bujne i blyszczace, przestal mi dokuczac lupiez :) Do tego jeszcze tak jak pisalam biore belisse, jest bardzo dobra naprawde polecam zwlaszcza teraz na wiosne. Co do nawykow zywieniowych to w sumie ze mna tez nie jest tak zle, bo wczesniej rzadko jadlam na miescie, unikalam slodyczy (czasem z roznym skutkiem) Moj problem polegal na tym ze moj maz duzo pracuje i przychodzi do domu okolo 18 i wtedy je obiada potem o 19 chce jeszcze czegos na goraca i najlepiej zeby to bylo miecho :O To przez nigo tak sie roztylam bo wczensiej bylam szczupla laska za ktora faceci sie ogladali. ;) Piszesz ze cwicysz , to bardzo dobrze ja jakos nie mam ochoty na to bo moj synek tak mnie wymeczy przez caly dzien ze wieczorem nie mam juz na nic sily tylko padam wykonczona na lozko. Schudlas juz cos ? Czujesz po ubraniach???

oj zazdroszczę Ci- mąż, synek:) to właśnie fajnie, że dzięki synkowi tak się ruszasz, może nawet to bardziej działa niż moje ćwiczenia:) i na pewno jest dużo przyjemniejsze:) czuję, że schudłam, tzn wiesz- luźniejsze ubrania:) no i mówią mi, że schudłam, ale nie potrafię sobie jeszcze powiedzieć, że schudłam:) a ważyć się boję;) wolę zobaczyć za jakiś czas jakiś konkretny spadek wagi:) a jak u Ciebie ?

pudelko --ja tez boje sie wazyc bo jak malo schudlam to sie zalamie i nie bedzie mi sie chcialo dluzej meczyc. Poczekam na koniec postu i wtedy sie zwaze. Co do spadku wagi to schudlam duzo na moje oko jakies 4kg bez problemu wchodze w jeansy w ktore jeszcze przed poste ledwo wciskalam sie - pozostawala mi po nich na brzuchu brzydka czerwona szrama :O ale i tak je ubieralam :D Kocham moich chlopakow najbardziej na swiecie ale powiem Ci ze czasem mam ochote cofnac sie w czasie i znow byc wolna i balowac na calego :D bo, nowiesz... nie bylam grzeczna dziewczynka ;) ah jak sobie przypomne... Chociaz gdybym mila corke i takie zycie by prowadzila jak ja za mlodu to bym ja chyba zabila, dobrze ze moja mam nic nie wie :D Jesli chcesz to napisz cos o sobie . Ja mam 28lat (skoncze w sierpniu :/ ) tak jak pisalam wczesniej mam meza i synka, postanowilam nie pracowac tylko zajmowac sie moim dzieckiem . Lubie podrozowac , chociaz od czasu jak wyszlam za maz nie berdzo moge ze wzgledow finansowych :/, lubie uprawiac jarzynki, kwiaty i sad. Tyle o mnie. :) Teraz zauwazylam Twoja stopke, masz do schudniecia tylko 5kg... Mysle ze szybko sie z tym uwiniesz a poza tym co do wzrostu to jestes szczupla dziewczyna... chcialabym tak. Ja mam do zrzucenia jakies 10kg minimum , zeby wygladac jak czlowiek. W lipcu moja szwagierka wydaje sie za maz za Wlocha, wiec bedzie miesznae towarzystwo i sama rozumiesz ze chce wygladac zjawiskowo.

Teraz tak sobie mysle ze szkoda ze tylko 5kg bo pewnie szybko schudniesz i nie bedziesz wiecej wchodzic na ten topik a szkoda bo faja z Ciebie babka. :)

oj jak mi miło:) :* :) ja też idę na ślub w lipcu:D i w czerwcu też chyba.. ja mam 21 lat, też nie jestem za bardzo grzeczna;) i chyba jestem podoba do Ciebie;) też kocham podróżować, bo wiadomo, poznaje się nowych ludzi i nowe miejsca. Kocham wiosnę, kwiaty, a w ogródku się relaksuje;) :) i lubię modę, więc dlatego też ta dieta... I mimo, że jeszcze studiuje to marzy mi się takie życie jak Ty masz:) już mąż i dziecko:) Chyba wiem co czujesz, jak mówisz, że jesteś szczęśliwa ale troszkę Ci brakuje tego luzu:) I będę wchodzić nawet jak schudnę:P :) :) Bo fajnie tu jest, miło się rozmawia z takimi osobami:) poza tym wiesz, jak ma się więcej do schudnięcia to waga spada szybciej, więc skończymy odchudzanie w tym samym czasie :)

Gość nie mozliwe
A wiec jest nas 5 na polu walki ;) .dzis pierwszy dzien siako tak dwie kanapki zjadlam i czekam obiadu ktory jest po 12 a juz burczy w brzuchu. Mysle ze tez zaczne robic brzuszki(mam takie urzadzonko ktore przetrzymuje nogi) wiec dzis wieczor zaczne. Jestem za granica od roku i wlasnie na wielkanoc jedziemy z chlopakiem do rodziny. Nie chcem od braci uslyszec "ale sie spaslas " :) dlatego musze schudnoc chociaz odrobine i wiadomo wiosna idzie,kurtke trzeba zdjac :) najgorsze mam boki jak mi schudnie z 5 cm to juz bedzie dobrze :)

Gość TH is IT
Ja nic nie jem po 22

Gość mamamajki
ja juz od dwoch tyg nie jem po 17, ale poki co efektow jako takich nie widze. czuje sie lzejsza, ale brzuch jaki byl taki jest. no i wreszcie nie mam problemow z zasypianiem. :)

Gość caffe cappuccino
Jestem:) Zjadłam dziś garść musli z jogurtem naturalnym:) Zrobiłam 50 brzuszków:) a teraz piję czerwoną herbatę:) Zaraz ide kupić sobie skakankę:) i będę skakać:) Aha, kupuję jeszcze chleb razowy i zgrzewkę mineralnej:)

Gość caffe cappuccino
Kurdę fajnie masz, mąż dziecko:) masz dla kogo żyć...:) a ja pustka... Powiedzcie mi jeszcze czy pracujecie? Studiujecie? Żona olka, za granicą, nie pracuje, mąż, dziecko? Pudełko13, lat 21, studetka? Nie mozliwe .... ? Chantal-fleur ....? Uzupełnicie?:)