Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m211

ile kosztuje wyprawka? ile wydałyście???

Polecane posty

Gość razem jakies 3 tys
wóżek chicco enjoy spacerówka+ gondola+ fotelik+folia+ocieplacz - 1000 zł łóżeczko bujane z szufladą - 500- nie polecam poroniony pomysł to był, syn nie chciał zeby nim bujac a ja wkładając go do łóżeczka automatycznie go bujałam - teraz jak syn ma 18 miesiecy to normalnie szaleje na nim a te blokady sa do niczego a biegun nie da sie odkrecic komplet poscieli z wypełnieniem +baldachim 300 zł baldachim bez sensu tym bardziej przy bujanym łózeczku - od razu poszedł w odstawke ochraniacze na szczebelki po pierwszym dniu sciągnełam bo nie widziałam dziecka musiałam podchodzic do niego i wtedy wiedziałam co sie dzieje materac - 50 zł przewijak - 50 zł wanienka zwykła- 24 zł gąbka do wanienki - 14 zł ręcznik do kąpieli - 30 miałam jeden ale dokupiłam jeszcze bo jak sie zabrudził to do prania szedł body kilka sztuk kaftaniki tez kilka pielucha tetrowa kilka sztuk ale nie przydały mi sie wogóle mój syn nie znosił jak mu cos dotykało głowy a nie daj boże buzi darł sie wtedy :D:D kocyk 30 - do dzisiaj przekladam go z szafki do szafki plus kosmetyki pampersy i inne ubranka

Ale cenniki, ja pierdziele.. Kupilam uzywany wozek 3 w jednym za 300 zl coneco toledo. Kosz wiklinowy z calym opogramowaniem za 50 zl. Posciel przez internet, ale to byly grosze ze 15 zl za kolderke , 10 za przescieradlo. Do pielegnacji oliwka i mydelko bambino, jak zalecaja polozne..nie swiruj z markowymi kosmetykami bo okaze sie ze dziecko ma alergie i poplyniesz, zawsze mozesz potem kupic. ubranka na allegro za grosze, duzo podostawalam... zadnych przewijakow i innych bzdetow. Przewijalam mala na lozku, wanienka stala na podlodze a ja kleczalam, bo tak bylo mi wygodniej..wszystko da rade zrobic po kosztach. Mysle ze wydalam ok 1200 zl.

Gość chcialabym zobaczyc ten
fotelik z zestawu 3w1 za 300 zl :/ Pewnie,ze da sie po kosztach, wszystko sie da... tylko jak mozna sobie zycie ulatwic i np. zadbac o kregoslup kupujac przewijak - warto. Nie mowiac o zapewnieniu bezpieczenstwa dziecku (wyzej wspomniana kwestia fotelika).

Gość nigdy nie chciałam być mamą
Ale jak już zaszłam to wydałam 7tys żeby za chwile wydać kolejne 7 i nawet nie wiedziałam że wydawanie na dziecko jest jeszcze przyjemniejsze niż wydawanie na siebie.

Gość e-Infant.pl
Wszystko zależy od tego, ile chce się wydać. Jeśli mamy skromniejszy budżet, na pewno uda się wiele zaoszczędzić. Ubranka po innych dzieciach, używany wózek, łóżeczko. Można również poszukać promocji w sklepach internetowych na wyprawkę.

Gość jnf.zjxdnvl.kjznvlkjbzl.
około 10 000 zł na bliźnięta