Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrywuskaaa

I nadchodzi wiosna ,a mnie zaraz coś trafi

Polecane posty

Gość mejbe- bejbe
psy maja srac z dala od budynków! Nie centralnie pod oknami, na chodniku czy w piaskownicy w skrajnych przypadkach! Co ty uważasz ze to normalne?

Gość
Poza tym nie zawsze da się taką psią kupę zabrać do worka.

Gość zgrywuskaaa..
kiedys wykorzystalam kupe mojego tate, jak nie bylo mojego mena .. alee to juiz nie to samo....

Gość
Mój pies nie załatwia się pod oknami ani w piaskownicy,piaskownice powinny być przykrywane choćby na noc.Ja po swoim psie sprzątam przeważnie

dobrze, rozumiem ale 90 % tych kup da się więc to już jest coś. Tak jak napisałam u mnie jest zakaz , 10 minut drogi są pola, a z jakieś 15 minut bardzo wolnym krokiem specjalny wybieg z piaskiem więc przynajmniej w moim przypadku bardzo mnie denerwują te kupy centralnie przed moim oknem ;/

I jeszcze wracając do tych matek. Kiedy krzykniesz na takiego psa biegającego "luzem" to może nie zrozumieć, ale dorosła kobita powinna skumać, że chodnik to nie kibel. Jeżeli dbamy o porządek to wszyscy.

Gość mejbe- bejbe
no to tym bardziej sie powinno z nimi chodzić gdześ dalej xazui

Gość mejbe- bejbe
no to widzisz -ty sprzątasz ale 99 % ludzi tego nie robi. Nie rozumiem czemu ich bronisz

Gość
Owszem nie jest to ładny widok, ale wolę widok psich kup niż karmiących matek gdzie popadnie :o

Mój pies nie załatwia się na chodnikach, ale na trawnikach owszem. Były kiedyś pretensje nie tylko do mnie, że pies nie powinien chodzić tu czy tam, ale jak właśnie powiedziałam, żebyśmy wszyscy zaczęli dbać o porządek to nagle wszyscy zamilkli. Poza tym doczepić tak naprawdę możemy się do wszystkiego. Dzieciaki biegające po dworzu też brudzą i nikt po nich nie sprząta. A ja może nie chcę mieć pod oknami zarówno psich kup, jak i brudów.

Gość Mimo tych kup
cieszę się,że nadchodzi wiosna.W końcu będzie słoneczko!!!

Ale chyba osiedle i plac przed oknami jest bardziej przeznaczony do tego aby dzieci biegały po nim niż psy srały ;/

Gość mejbe- bejbe
to prawda. Kiedyś mieszkałam na osiedlu i miłam ogródek w którym rosły piękne choineczki. I miałam tez sąsiadke która wyrzucała przez balkon zużyte podpaski i prezerwatywy. Oczywiscie wisiało to wszystko na choince. Ludzie, oczywiscie niektórzy to straszni syfiarze... Gdyby tak każdy dbał o to co ma wokół siebie to nie byłoby tego topiku

Gość mejbe- bejbe
niektórzy uwazają ze to takie normalne że pies sie załatwia na placu zabaw. Albo pod czyims oknem . Tylko szkoda że jak wyprowadzają tego psa to nie pójdą pod swoje okna, tylko przechodzą na drugą strone ulicy i ida pod czyjes. Zauwazyliście że nigdy nie idą na swój trawnik?

Żeby biegały i bawiły się tak. Tylko dlaczego zostawiają po sobie śmieci? Jedzą, piją i nie oszukujmy się, ale dzieciaki wszystko interesuje. Grzebią tam, gdzie nie powinny i znoszą różne brudy. I tak zostawiają to wszystko. Mało kto sprzątnie po swoim dziecku.

A ja chodząc z psem na spacer :P przechodzę obok bloku, w którym mieszka kobitka wyrzucająca śmieci przez okno. Ale jak się przejdzie z psem to drze japę. Takich ludzi już kompletnie nie rozumiem.

W sumie skoro tak się czepiasz do dzieci to można też sie przyczepić do dorosłych . Kto to widział aby przez okno wywalać pety ;/;/ Tak jak poprzedniczka, u mnie pod koniem prezerwatywy od wyboru do kolor. Ja zachowuje czystość i jednak sądzę , ze moge tego samego wymagać od innych

Skoro u mnie nikt o ten porządek nie dba to nie ma prawa tego wymagać ode mnie. Albo dbają wszyscy albo nikt. Miło się gadało

Gość mejbe- bejbe
jakby wszyscy mieli takie podejście to bysmy we własnych odchodach brodzili po pachy....

Gość SKORO GADAM O BRUDASACH
zawsze zastanawiam się czemu publiczne toalety są tak zasyfione.... baaa czasem zastanawiam się czemu potwornie zasyfione bywają toalety w miejscu pracy zastanawia mnie czy Ci pracownicy też u siebie w domach nie mają zwyczaju spuścić wody czy też użyć szczotki jeśli zdarzyło im się ubrudzić sedes kupą wszyscy tacy czyści u siebie w domku ale jak już z niego wyjdą to zachowują się jak buszmeni, nie obrażając buszmenów...