Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallłłłaaaamana ja

Poiedzial że wygldam gorzej niż a zdjęciach kaal wysiadać z auta !!!

Polecane posty

hej! Mi sie Angelina np nie podoba:p Nie obrazajcie mnie:D

Autorko, wrzuc na luz... powtarzam- jak mozna przejmowac sie tekstem jakiegos nieokrzesanego typa? Musisz byc bardzo mloda (czegos nie doczytalam ....?)

Gość załamana jajaja
22 lata . Wiecie ... macie racje ! Nie powinnam sie przejmować tylko teraz to juz mi zostanie heh jak zawsze na randkach byłam sobą co podobno urzekalo facetów - jak mowili - to teraz pewnie będe spięta i nastawiona na zrobienie jak najlepszego wrazenia ! i juz nigdy ale to nigdy spotkan przez net !!! tyle stresu przed a po to juz wogole masakra !!! echhh brak słów nie narazam sie więcej na takie traumy :/

nie łam sie dziewczyno;] jeden debil sie trafil to nie znaczy ze wszyscy sa tacy. założe sie,że on też nie byl bożyszczem kobiet,przecenia siebie i szuka niewiadomo jakiej laski...szkoda gadac;]

Gość hvbhgv
Zapodaj jakies swoje zdjecie, np. na fotosiku, mozesz je usunac za pare minut.

Gość załamana jajaja
nie sorry ale nie będe wstawiac zdjęc :/ bez przesady ! i w jakim celu ?

Gość dfgth
ojej, wszyscy padaja na kolana na ulicach to teraz faktycznie moglo zabolec :P

No nie mozesz dac satysfakcji meskiemu rodowi i tak latwo sie poddac... To bylo nic nieznaczace zdanie jakiegos prymitywnego kolesia... Ktos taki nie moze wplynac na Twoja samoocene!!!

nie rob z tego, az takiej tragedii. ja tu widze same pozytywy: 1. uniknelas randki z burakiem. 2. weszlas i piszesz na kafe. ;) 3. uniknelas placenia za siebie. 4. mozesz poznac mnie. :D a powaznie, skoro masz powodzenie to po co Ci randka z netu? chyba bardziej Cie wkurzyl sam fakt odrzucenie. nie przejmuj sie jednym burakiem. po jego zachowaniu wnioskuje, ze po randce albo w trakcie, zalowala bys bardzo ze nie wysiadlas z auta.

Gość nbb888xshdbhdbs
przede wszystkim nie wsiadamy do aut ludziom poznanym przez internet :)

Gość leoncia22
przede wszystkim- teksty o tym, że facet dobrze zrobił, bo oszczędził jej i swój czas są śmieszne- na pewno facet jest prezesem banku i nie mógł znaleźć 30 min na wypicie kawy. i z historii, o internetowych randkach, które czytałam wynika, ze kobiety nie robia takich numerów nawet jeżeli okaże się , że facet ma 70 kilo nadwagi, 30 cm mniej niż mówił i braki w uzębieniu, to zawsze odbębniają randkę. nigdy nie byłam na randce w ciemno, ale i tak 90% randek na których byłam kończyło sie tak, że nie chciałam nastepnej, więc nie rozumiem czym się denerwujesz, bo od pierwszej randki chyba nikt nie oczekuje zbyt wiele. poza tym miałaś wręcz szczęście, bo w ciągu paru minut przekonałaś sie , że facet to burak, a innym dziewczynom zajmuje to czasem wiele tygodni

Gość co masz czerosc do
do bycia taktownym, jak czytam te niektore wpisy too zal sie robi, kochana palant jest palant i juz zawsze nim zostanie, jemu powinno sie wspolczuc

Gość co masz czerosc do
jestes ladna prawdopodobnie dbasz o siebie masz prawo byc pewna siebie oczywiscie wszystko w granicach rozsadku dlatego sie tym nie przejmoj na dluzsza mete bo to nie ma sensu

Gość dfgth
do leonci22- bo kobiety, kochana, sa glupie! sa wychowywane na mile, grzeczne i uprzejme, nie chca nikogo urazic, chca by kazdy je lubil, wiec odbebniaja te randki, musza sie nauczyc byc jak ten facet :D :D

Gość kaskaaaaaa
a moze Ty kiedys tez kogos zle potraktowałaś i on jemu zlecił, ze ten koleś ma cie tak potraktować??????????? mi tez angelina sie nie podoba, wole np Dode

Gość to ja mam odwrotniee
mialam 3 spotkania z netu, na kazdym uslyszlam na zywo wygladam przeslicznie i ze na zdjeiach tego nie bylo tak widac, tyle ze ja juz nimi spotkac sie nie chcialam... rozczarowali mnie soba bardzo

Wiem, że mnie zaraz zjedziecie równo, ale jak dla mnie to nie ma sensu :D Dziewczyno, miej swoją wartość. Ja bym wolała żeby chłopak mi powiedział w prost że mu się nie podobam niż żebym robiła z siebie idiotę przez całe spotkanie myśląc, że uważa że jestem ładna :D. No nie ma co się przejmować palantem :D. Dziewczyny! Wszystkie jesteśmy zaje**iste :D i nie ma na świecie chłopaka, który może nas oceniać po wyglądzie! Miejmy w nich tak samo ... jak oni w nas :D. To nie jest to, że brakuje mi faceta.. ale już bym chyba wolała zostać lesbijką niż kolejny raz słyszeć "Sory mała, ale nie dasz mi to spadaj". Niestety, w większości chłopacy tacy są. Dlatego też jestem już anty, i według mnie wg miłości już nie ma.. Zaginęła.. Nie w XXI wieku..Pozdrawiam. ;)

Wiem, że mnie zaraz zjedziecie równo, ale jak dla mnie to nie ma sensu :D Dziewczyno, miej swoją wartość. Ja bym wolała żeby chłopak mi powiedział w prost że mu się nie podobam niż żebym robiła z siebie idiotę przez całe spotkanie myśląc, że uważa że jestem ładna :D. No nie ma co się przejmować palantem :D. Dziewczyny! Wszystkie jesteśmy zaje**iste :D i nie ma na świecie chłopaka, który może nas oceniać po wyglądzie! Miejmy w nich tak samo ... jak oni w nas :D. To nie jest to, że brakuje mi faceta.. ale już bym chyba wolała zostać lesbijką niż kolejny raz słyszeć "Sory mała, ale nie dasz mi to spadaj". Niestety, w większości chłopacy tacy są. Dlatego też jestem już anty, i według mnie wg miłości już nie ma.. Zaginęła.. Nie w XXI wieku..Pozdrawiam. ;)

Gość effy.
Dobra, wszystkie cie pocieszają - i ja wiem że bedzie wszystko ok, przejdzie ci ta cała sytuacja. Ale teraz cie opieprze! Jak mogłaś wejść do auta nieznanego gościa ??? Wogóle go nie znałaś, pisanie przez neta nic nie znaczy !! Czy ty wiesz że mógł cie wywieźć gdzieś i mógł cię zgwałcic zabić itp. :o Akurat twym szczesciem było że spotkałas "dziwnego" gościa :o