Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Predatorka

Jesteśmy fantastyczni

Polecane posty

Pomaranczo .. i tak tego nie zrozumiesz... a dlaczego jestes taka nieuprzejma? Cwaniactwa pod pomaranczowymi niczkami nie znosze..wiekszosc z was to stali bywalcy ale nie macie odwagi pisac pod stalymi niczkami i się wyzywacie w taki prostacki sposob. no coz.. na glupote nie ma niestety lekarstwa..

o seksie właśnie piszesz ty jak na porządną żonkę to trochę późna wizyta, co Mi??? niech zgadnę teraz mi tu wyśpiewasz gdzie mąż jest i dlaczego nie jesteś z nim :D żono :P pilnuj własnych portek MI bo kij ma dwa końce

Mi przypominam , ze twoja fota też krążyła po kafe więc skoro piszesz o mnie może ja popisze o tobie ??:) jak cię nazwali? Owca?? o ile pamiętam nie przypadłaś specjalnie nikomu do gustu:) chcesz o tym porozmawiać ? jak taka twarda jesteś w gębie na czyjś temat:)

mi a chooj to cię interesuje:) nie sądzisz?? masz jakies dziwaczne aspiracje kontrolowania mnie i przepytywania? meza przepytuj jak ci pozwala:)

ja nie mam kompleksów MI ja nie muszę udowadniać sobie, że jestem od kogoś lepsza:) ty musisz:)

swoja drogą tak szukałaś winnych wklejenia tej foty....... zatrwożona komentarzami... na pewno żadnych kompleksów Mi??:D

bo ty tak twierdzisz??:D strasznie się przejęłam w oczach małej Mi się ośmieszam :D:D:D

sorry ale to wykluczone jak ona wskoczy dla mnie nie będzie juz miejsca:)

pilnuj swoich koleżanek Mi gdyby u ciebie wszystko z tym było ok miałabyś w dupie czyjeś ale proszę zaprzeczaj jak lubisz :)

fakt pamięć mam wykurwistą:) ale spoko możesz myśleć, że ja je pisałam przynajmniej się pocieszysz, że to pewnie z zemsty a nie na serioo:D i znów bedzie git :classic_cool:

ranisz mnie mi:D naprawdę wezme sobie twoje zdanie o mnie do serca:D tłumacz się dalej to jak to było ???:D

Mi sprawa jest prosta ja swoje wklejałam sama twoje wkleił ktoś kogo uważałaś za koleżankę/ kolegę dalej chcesz rozmawiać o przyjaźniach:D?? rozejrzyj się po własnym podwórku:D

Nie da sie! , pomimo moich wysilkow i chęci nie udało się... nie bede plakac z tego powodu.. ale intencje mialam sluszne.. nienawiść widocznie jest silniejsza Niepotrzebnnie się wsciekacie.. przed snem..;) Wystarczy,że mnie już tu takie jeden zlosnik wkurzył .. :P W R.:) klaps:)

twoimi oczami tak to było na szczescie normalny człowiek doskonale wie, że nie jesteś obiektywna jesli chodzi o ike zawistnico:)

daj jej ike wiedrekiem w lepetyne ..a ona ci pizgnie piachem :D ups sory blotem bo odwilz:P

powiedziałam ci kiedys parę gorzkich słów i skończyło się jeżdżenie na opinii komika od tej pory nie umiesz sobie darować i próbujesz mnie podejść z każdej strony sorry Mi nigdy tobie nie uda się to co udało się mi z prostej przyczyny moja inteligencja jest dla ciebie tylko marzeniem nie do osiągnięcia możesz znać wszystkie języki świata a i tak będziesz w nich tylko spazmatycznie ryczeć

oj tak ike, codziennie w pracy, w domu, na wycieczce, w sklepie, w kinie, w teatrze towarzyszy mi zawisc o ike wszystkie miejsca wymieniłaś??:D niech kafeteriusze wiedzą, że ty to masz co robić :D lubię jak udowadniasz wszystkim Nickom , ze na pewno jestes inna:)

nagle ktoś weźmie i uwierzy wszędzie włazisz gdzie jestem ze swoimi uprzejmościami:) nawet najbardziej obrzydliwe pomarancze cię bawią kiedy piszą o ike mniej cię bawią jak piszą o tobie :)

tia mi male ..jestes tez agresywna i to widac.. pod przykrywka calkiem spokojnych postwow(w Twoim mniemaniu ) wylazi caly Twoj spokoj:D

" jarek - nie uda Ci sie to, gdy jestes zbyt seksowny" mi to nie grozi :P właśnie, zauważyłem, ze ike bardzo źle odnosi się do nastoletniej młodzieży tu przesiadującej 😠

megalomania??:D nie nie mam kompleksów:) nie będę się kryć z czymś czego jesteś świadoma i pomarańcza pisząca o śmierdzących majtach ani ty pijąca wiecznie do mojego męża - bo inaczej nie potrafisz nie wpłyniecie na moja samoocenę:) nie takie jak wy:)

nie tłumacz mi się MI zachowaj dystans:D

Gość
ojjj żal patrzeć ... IKE znowu się burzy, ciśnie, bulwersuje, a co za tym idzie ... kompromituje ... :) I to jest Twoje życie poza kafe ? Zawsze, zawsze kiedy zajrzę tu chocby na chwilą - Ty ike jesteś ... zalosna :D

Mi mala.. ręce mi opadają.. kobieto o co ci chodzi. Czepiasz się tej ike wiecznie, wiadomo,ze jak ktos kogoś atakuje odruchowo się bronimy. Weszlas tu.ok ale chyba tylko po to aby wykłocic się z ike.. i po co? Czy nie lepiej w koncu spokojnie pogadac? Ile mozna jezdzic po sobie?

ja mam 25 lat a ona 15... ona jest dla mnie młodzieżą... jezuu jak to mnie postarza :(

cześć sucz, mam pytanko - nazwałaś mnie w pewnym Ś.P. topiku "kamecha vs zaburzony psychicznie"... dokładnie chodzi o ten fragment: "BLAGAM BLAGAM nie wspominajcie o jarQ kamecha vs zaburzony psychicznie ... gdyz nóz w kieszeni mi sie otwiera" mam w w związku z tym pytanie: co wg Ciebie oznacza "vs"? nie miałaś przypadkiem na myśli "vel" albo "alias" tępa, niedouczona tapeciaro? :D