Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amy66

Qlaira

Polecane posty

Gość gość
witam ma sprzedaż dwa opakowania leków Qlaira jedno opakowanie zafoliowane w drugim zużyte tylko 3 tabletki - ja niestety nie mogę ich używać ze względu na problemy z moją tarczycą. leki ważne do: 2016 i 2017 pozdrawiam i proszę o kontakt zainteresowanych:

Gość mimoza86na
Witam Mam do sprzedania jedno nowe ofoliowane opakowanie tabletek qlaira. Niestety mi nie podpasowaly. Cena 40 zl + koszt wysylki. Pozdrawiam

Gość gość
Odkupie kilka opakowań Qlaira -Wrocław prosze o kontakt na email

Gość agaram
Pilnie sprzedam 1 pakowanie tabletek Qlaira, termin ważności 10.2013. Opakowanie oryginalne, zafoliowane, kupione w aptece na receptę, należycie przechowywane. Wraz z ulotką w formie książeczki. Zostało mi (zapomniane) po okresie kiedy przestałam używać tabletek, a już nie będą mi potrzebne. Cena 35 zł. do negocjacji. Możliwy odbiór osobisty w Lublinie lub wysyłka pocztą.

Gość maraa88
Bardzo Pilnie odkupie kilka opakowąń Qlair-y.

Gość gość
Kupię qlairę do 30 zł za opakowanie. eskarb@op.pl

Gość gość
odkupię 1-2 opak. pauliska_91@orange.pl

Gość Karolina p
pominełam 2 czerwone tabletki a wziełam pierwsza biała i co teraz mam zrobic

Gość gość
Nic. Dlaczego pominęłaś czerwone tabletki?

Gość gana
rozpoczynam trzecie opakowanie qlairy , gdyby nie trądzik byłoby super, czy on minie i kiedy ?????

Gość DagmaraiDavid
Witam serdecznie. Biorę Q, chyba już z 8 op. Mam straszne problemy z cerą, ropne pryszcze, coraz ich więcej. Już zapisała się do dermatologa, ale siostra mi powiedziała, że może to tabletki... i buch na fora... może coś w tym jest. Myśląc o przeszłości bez Q.... nie miałam takich problemów z cerą.. z uregulowaniem okresu pomogły mi te tabletki, ale cera - koszmar. Wstyd wyjść z domu....chyba odstawiam...

Gość gość
co o tym myśleć? biorę Q od ok.3 lat ogólnie jestem z niej b.zadowolona nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych żadnych plamień no ewentualnie pojawianie się bólu głowy, ktore w sumie nie pojawiją sie tak często . Od może 6 mies. zauważyłam, że moja ochota na sex spadła bardzo, zrobiłam się tez bardzo nerwowa i agresywna, przytyłam ok 8kg, od wiosny pojawiły sie tez u mnie kłucia w klatce piersiowej, na początku tylko pod mostkiem a przy tym skakało mi ciśnienie (takie miała wrażenie)i robiłam się purpurowa, później też pod obojczykiem z lewej strony a ostatnio też pod żebrami z prawej str dość nisko. Te ostatnie były dość silne trzymały mnie cała noc w pewnym momencie zwinełam sie z bólu, w sumie zdarzyło się, że te spod mostka też trzymały mnie przez cała noc , miałam taka sytuacje może przez 2 razy. co o tym sadzicie? bo teraz ciagam sie tylko od lekarza do lekarza i denerwuje mnie to, że nie spotkałam nikogo kompetentnego tylko jakiś naukowców bawiących się mną jak myszą doświadczalną, na której spr leki na rózne choroby bez konkretnych badań.!! a gin zrobil jedno badanie krwi i nie widzi przeciwskazan na dalsze branie Q. moja dr jest starsza kobieta juz i z wieloletnim stazem ale juz sama nie wiem czy moge jej ufac czy nie isc do innego lekarza.

Gość gość
a i jeszcze jedno. co z tym wiekiem? spotkałam się z dwoma wersjami, że tab Q są przeznaczone dla kobiet od 18 do 35 lat, a niektórzy twierdzą że dla kobiet po 40 roku życia?

Gość kawkakljtrf
ja6g5gv6hbyh

Gość gość
sprzedam 1 opakowanie qlairy, cena 30zl z przesylka lub 25 zl odbior we Wroclawiu , data waznosci do 06.2015 . opaowanie zafoliowane nigdy nie otwierane. moj mail mojalissa@wp.pl

Gość kate 199
Chętnie kupię dwa albo trzy opakowania tabletek QLAIRA... proszę o kontakt kaska470@op.pl

Gość Bea121212
Łykałam przez 12 lat Logest: źle znosiłam (zawroty głowy, omdlenia nawet) przez pierwsze 2 miesiące , potem, całe jak widać lata - bez problemów. Odstawiłam Logest w styczniu, bo uznałam, że czas na przerwę. Dziś poszłam do mego gina po receptę a on mi dał Qlairę twierdząc (oglądając różne wyniki niedawnych badań), że w moim wieku i moim stanie (początki klimaxu) bardziej wskazana: za pół roku będę miała 50 lat. I czytam, bo Q to dla mnie nowość ale tak różne widzę opinie, że sama nie wiem: najbardziej obawiam się przytycia, huśtawki nastrojów i spadku libido. Przy Logeście, poza tymi przykrymi 2 miesiącami, nic się nigdy nie działo a i okresów nie miałam (raczej skąpe krwawienia jedynie). Pozdrawiam

Gość Alicja0405
Qlaira ...chętnie kupię

Gość Ja z pco
Hej Ja biore Qlaire od 2 miesiecy ze wzgledu na PCO, nie sa to moje pierwsze tabletki, ale pierwsze przy ktorych mam takie plamienia. Zastanawiam sie czy brac je dalej bo plamienia sa dosyc spore i jestem przez to oslabiona. Przy ktorej tabletce u was wystepuje krwawienie?

Gość gyhhhla
biorę qlairę już 3 lata, bez niej moje życie miało inną jakość, często szpital, wiecznie cyklonamina, cierpię na krwotoczne miesiączki, mam tak bez żadnych uchwytnych przyczyn.dzieki tej tabletce nie wyrzucam z siebie galaretek skrzepów jak wątróbka z kurczaka i nie chlustam żywą czerwoną krwią. nawet jeśli w przyszłości poniosę jakąś cenę za te hormonalne proszki, ja nie mam lepszego wyjścia, bo usuwanie macicy to nie ścinanie włosów.

Gość gość
chętnie kupię 2 opakowania qlairy. Mieszkam w okolicach Warszawy.

Gość gość
Witam, mam dwa opakowania Qlairy (28 tabletek w opakowaniu), jeśli komuś potrzeba to odstąpię, dziewczyna zdecydowała się jednak na inne, cena jaka mnie interesuje to 70 PLN za dwa opakowania. Termin ważności do lutego 2017. W razie pytań zapraszam na kolejorz87@o2.pl

Gość gość
Witam, mam do sprzedania tabletki hormonalne Qlaira, tabletki są ofoliowane, kupione w aptece, niestety musiałam odstawić leczenie hormonalne i być może ktoś zechce je odkupić po korzystnej cenie 29 zł. Kontakt na maila betka198903@tlen.pl

Gość gość
hej! biorę 3 opakowanie Qlaira i no cóż, podobno przez pierwsze 3 mies mogą dziać się cuda, więc liczę na to, że mi przejdzie. Przy pierwszym opakowaniu, myślałam że zwariuje...zmiany nastroju, raz płacze, zaraz potem się śmieje i znowu się wkurzam, piersi prawie mi zniknęły...teraz jest lepiej nie mam takich huśtawek, biust wraca do normy. Nie puchnę już, to jest świetne! nie cierpną mi nogi itd ale cera jest okropna...no i używam gumek na razie bo boje, że nie działają, może to tylko moja paranoja ale wolę nie ryzykowac. Po pierwszym opakowaniu nie było okresu, ale pojawił się w połowie drugiego...i trwał prawie 2 tyg, bóle były straszne. teraz jestem w połowie 3 opakowania i znowu okres nie pojawił się w terminie...

Gość gwiazdka74
Mam pytanie, przez 2,5 roku brałam qlairę po czym na dwa m-ce odstawiłam i znów zaczełam ją brać, ale "bawiliśmy" sie z mężem już po pierwszej tabletce. Od tamtej pory dziwnie się czuję mdłości itp. qlairy jednak nie odstawiłam bo być może nie jestem w ciąży, ale jeśli tak to czy zaszkodzę dziecku???Pomocy!!!

Gość gość
Witam, od paru miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne qlaira. Jest ich 28 a 2 ostatnie to placebo... okres dostaje już przy 26 tabletce pomijając tabletki placebo zaczynam nowe opakowanie w pierwszy dzien okresu. Czy postępuję prawidłowo? dziękuję za odpowiedz.

Gość gość
Nie, poprostu twój cykl ma 26 dni i powinnaś wykończyć opakowanie

Gość Gosia1231
Witam odsprzedam (taniej) tabletki qlaira 2 opakowania (nie służą mi). Miałam receptę na 6 szt., wykupiłam 3 opakowania (jedno zużyłam). Nie mam paragonu ale mogę do wglądu dać odpis recepty na pozostałe 3 opakowania.

Gość Iwona 711
brałam te tabletki przez 4 miesice, nie służą mi ;/ hormony mi buzowały, denerwowałam się o byle co, miałam uderzenia gorąca i zimna, włosy mi się przetłuszczały, co prawda okres miałam 3 dni w miesiącu ale bardzo bolące,częste bóle głowy, nie przytyłam,