Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreska100

II Kreska na teście po 2h

Polecane posty

Gość Kreska100

Witam, wiem że podobnych temtów było sporo, ale przeglądając je nie doszukałam sie konkretnej informacji. Robiłam test ok 2h temu, na początku nie widziałam nic, pózniej dojrzałam tzw "cien cienia" teraz widać już dobrze kreske - w każdym świetle ( napewno nie jest to wytór mej wyobrazni widzi ją mąż i bratowa ;) ). Chcicałam zapytać czy któres z Was miały taką przygode, i finalnie okazało się że były jednak w ciąży. Dodam, że okres spoznia mi sie 3 dni ( ale zdarzają mi sie nieregularne cykle), a do ew zapł mogło dojść ok 2 tyg temu

no jak odczytałas wynik po 2 h to jak byk pisze ze po ok 15 min wynik jest niewazny

wITAJ JA MIAŁAM DOKŁADNIE TO SAMO, druga kreska po 2h też słaba ale widoczna na początku byłam nie pewna bo jak wyżej twierdzi koleżanka wynik odczytuje się po góra 15min,test powtórzyłam za kilka dni i dwie kreseczki było widać od razu.Teraz jestem w 6tyg ciąży i jestem bardzo szczęśliwa.

Gość ciekaweeee
zrób drugi test

Gość Kreska100
Tak tak powtórze test w poniedziałek, tym razem z samego rana, przekopałam pół netu i wszyscy radzą żeby testowac po paru dniach bo w razie ewent. ciąży będzie wyższe stężenie hormonu. Nie wiem co mnie podkusiło żeby nie wywalić tego testu odrazu hehe, teraz będe cały weekend o tym mysleć. Dzięki za odp, w poniedziałek dam znać, pozdrawiam

u mnie 2 kreska pojawiła sie po kilku godzinach byłam w ciąży a teraz mam 5-mmiesiecznego synka :D

Gość Kreska100
Czyli jednak u niektórych testy działały z opóznieniem :-) Zakupiłam już drugi test, kusi mnie okropnie, ale musze jakos wytrzymać do poniedziałku :) dzis mam 35 d.c wiec mysle że za 2 dni jesli rzeczywiscie jestem w ciązy odrazu powinny wyskoczyć 2 kreski, pozdrawiam wszystkich i życze miłego piątku

kreska ja bym na twojim miejscu zrobiła dzisiaj test. jeśli jestes w ciaży to na tescie zobaczysz 2 kreseczki juz dzisiaj.

Gość Kreska100
Tak?? Kurcze to zrobie jutro z samego rana, bo chciałam koniecznie zrobic rano, żeby juz nie miec wiecej żadnych wątpliwosci, w takim razie jutro dam znać :)

Gość Kreska100
Dziewczyny własnie zrobilam pre test no i dzis druga kreska wyszła po minucie, z tym że jest mniej widoczna od tej która wyszła mi po 2h na Quick Vae. Jest wręcz biała, ja juz nie wiem czy to ciąża czy poprostu ja wariuje a to jest tylko to zagłebienie fabryczne. Prosze niech ktoś kto robił PRE-TEST powie mi czy podczas wyniku negatywnego widać na nim co kolwiek w miejscu 2 kreski

Gość idz dziewczyno na bete
da ci 100% pewnosci

Gość kwiatekkkk
jesli chodzi o pretest to nie pomoge , ale moge Ci napisac jak bylo z moim testem , zrobilam pierwszy test 6 dni po owulacji wyszedl niegatywny zostawilam go w lazience i nastepnego dnia dopiero zobaczylam i byla na nim kreska , mialam w domu drugi test a ze szlismy do znajomych na parapetowke to chialam wiedziec czy jestem w ciazy czy tez nie , zrobilam kolejny i nic negatywny pojechalismy do znajomych , i zostalismy na noc ja wypilam jednego drinka i zaczelam wymiotowac co dalo mi do myslenia , bo przeciez nie upilam sie , wrocilismy do domu spojzalam na test i znow kreska byla ale musiala sie pojawic duzo pozniej po kilku godzinach , zrobilam wiec kolejny test i kreska blada pokazala sie odrazu , zrobilam jeszcze 2 dla pewnosci i na kazdym byla kreska :D teraz jestem w 34 tyg i czekam na nasza kruszynke :) zycze powodzenia

mi tez po kilku godzinach pojawia sie 2 kreska sama niewiem czy to ciąża

Gość Kreska100
kwiatekkkk gratulacje i dzieki za długą i wyczerpującą odpowiedz, o taką mi własnie chodziło. Ja za pare dni znowu zrobie test (3) i jesli on nie da mi pewnego wyniku to faktycznie ide na bete. Carmen mi wlasnie po 2h wyszla gruba prosta, krecha natomiast w 2 teście pokazała sie prawie natychmiast tylko jest tak blada że nie wiem czy to kreska czy to tylko to zaglębienie w którym kreska sie pokazuje. I bądz tu mądrym heheh, Carmen a ty kiedy testujesz 2 raz??

za kilka dni. i chyba kupiue ten pre test albo ide w czwartek do gina

intensywność kreski nie ma znaczenia, to zależy jak duże jest stęzenie tzw.hormonu hcg, raczej na pewno jesteś w ciąży..:)

Gość Kreska100
To koniecznie daj znać jak wyjdzie!! ja wracam do tego Quicka bo wszyscy go zachwalają. Test zrobie w sobote rano to też dam znać. A który masz dzień cyklu? ja 38, ale u mnie różnie z tym okresem bywa

a co do kreski po 2 rodz..byłabym sceptyczna,na teście pisze by nie odczytywać wyniku po ypływie 15 min.Lepiej poczekać 2,3 dni i powtórzyć. Lekarz i tak nie wiele powie, mi test pokazał 2 kreski, ale usg nic, bo było zbyt wcześnie..trzeba cierpliwości:)

Gość Kreska100
No własnie, najgorsze jest to że test czasem wykryje ciąże szybciej niż lekarz hehehe. No nic ja czekam 5 i wtedy już napewno będzie wszystko jasne :)

Gość Kreska100
20 minut i brak objawów na okres? Carmen ja myśle że w takim razie możemy powoli zacząć Ci gratulować :)

no to jedyny sposób to odczekac kilka dni,wiem że w takiej sytuacji trudno o cierpliwość i spokój:)ja też wariowałam i powtarzałam test, a kiedy na usg nic nie było widać, lekarz mi powiedział;zamiast kolejnego,niech pani sobie kupi witaminy:Dbo testy się raczej nie mylą..Bądzcie dobrej myśli!powodzenia

wiecie tylko miałam jechac do pracy do niemiec i teraz jestem w tzw kropce

Gość Kreska100
no faktycznie to czekanie męczy, ale trzeba jakos wytrzymać :) Carmen a ty jak masz taką sytuacje podbramkową to może lepiej jednak kup ten test i jutro zrób z samego rana