Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreska100

II Kreska na teście po 2h

Polecane posty

Gość Kreska100
Okej w takim razie prosze nam za 3 dni przekazac wynik, życze powodzenia :)

Gość zdezorientowanajestem
Ja zrobiłam test w 32 dniu cyklu ale ja mam takie cykle 32-36 dniowe, test wyszedł negatywnie ale go wyrzuciłam, teraz żałuję bo może coś tam bylo, chociaż pewnie nie. Dzisiaj mam 34 dzień, na razie nic, rano brzuch mnie bolał dosyć mocno. Pewnie dostanę okres i nic z tego nie będzie, w sumie szkoda :(

Gość Kreska100
mnie właśnie od kilku dni pobolewa brzuch na okres, dziś rano byłam wręcz pewna że zaraz dostane ale jak narazie nie ma. Ja czuje że w ciąży nie jestem, tylko te dwa testy mi tak w głowie namieszały. Niezależnie od tego jaki będzie wynik 3 testu ( jeśli wczesniej nie dostane miesiączki) będzie dobrze :)

W 30 dniu cyklu byłam u ginekologa na zwykłej wizycie, badał mnie i nic nie powiedział więc pewnie nic.

Gość Kreska100
skoro masz cykle 32-36 dniowe to najlepiej poczekać do tego 36 dnia i jak okres sie nie pojawi to powtórzyć test, 3mam kciuki

Jak do piątku nie dostanę to zrobię test ale szczerze wątpię, mam niedoczynność tarczycy więc jest to utrudnienie w zajściu w ciąże no i próbowaliśmy pierwszy miesiąc, chyba takimi szczęściarzami nie będziemy :) Ale kto wie. Codziennie mam wrażenie, że dostanę ale dzisiaj to już całkiem, tak mnie brzuch jeszcze nie bolał :/

Gość Kreska100
Wytrzymaj te 4 dni i jak nie dostaniemy okresu to powtórzymy test razem, w 2 zawsze razniej :)

Zaczekam, jak nie dostanę okresu to zrobimy razem :) ale ja jakoś nie umiem uwierzyć, że to mogłoby byc to. W grudniu dostałam właśnie w 36 dniu cyklu, nie wiem dlaczego mam takie cykle. Myślałam, że to po odstawieniu tabletek ale lekarz powiedział, że taka moja uroda.

Gość Kreska100
ja mam to samo, też mam takie długie cykle, dlatego też nie chce mi sie wyerzyć w ciąże i twierdze że pewnie okres nadejdzie lada moment, z 2 strony nigdy mi sie nie zdarzyło widzieć zarysu kreski na testach które robiłam wczesniej, eeh nie wiem już co myślec

Mój test jest na wysypisku już chyba więc nie sprawdzę, nie było od razu kreski to wywaliłam. Ja już raz byłam w ciąży i wtedy druga kreska pojawiła się od razu dlatego nie miałam wątpliwości teraz, że nie jestem.

Halo jesteście? Dzieje się coś u was?

Nie ma co sie denerwowac na zapas, ja przed Gabi miałam cykle ponad 40 dniowe i mialam sie wlasnie badac na poziomy hormonów a sie okazało ze w ciaze zaszlam... :) Tylko potem ciezko ustalic termin porodu. Ja trzymalam sie tego z USG, i dobrze bo urodzilam dokladnei w terminie.

Gość Kreska100
moja niepewność chyba jeszcze dzisiaj sie zakończy, obudził mnie typowo okresowy ból brzucha więc teraz tylko czekam aż mnie zaleje heheh ;) Miłego dnia dziewczyny!!

oj dziewczyny rozpaliyście moją ciekawość. Piszcie co tam dalej wychodzi z tym wszystkim. Mój test od razu mi pokazał dwie kreski takie dość wyraźne. Jestem w 13 tygodniu :)

Gość Kreska100
Heheh ja już dziś sobie to wszystko tłumacze tym, że na 1 teście zaszła zwykła reakcja chemiczna, a 2 oglądałam w świetle dziennym więc pewnie poprostu przbijał ten 2 pasek, zaraz dostane napewno okres i skończy sie ta niepewność, gdyby jednak stało się inaczej będe informować :)

hihi reakcja chemiczna. Jak robiłam pierwszy raz test, to kreska pojawiła się po pół godziny, taka słabiutka, że raczej mogła być wytworem mojej wyobraźni. Zadzwoniłam do koleżanki i spytałam czy to może przez dużą ilość coca-coli, którą w tym dniu wypiłam hahahaha. Śmiać mi się chce z siebie, ale byłam wtedy w takim śmiesznym stanie, że wszystko było dla mnie możliwe. Następnego dnia zrobiłam drugi test rano i wyszły od razu dwie kreski. Pozdrawiam Kreska100, oby wyszło po Twojemu. Czekam na dalsze relacje :)

Zastanawiam się czy te moje cykle długie mogą takie być. Zawsze mi się opóźniał, od początku jak miesiączkuję ale to tak 1-3 dni a więcej nie a ostatnie 3 cykle są takie długie, że nie wiem co jest grane. Dzisiaj mam 35 dzień cyklu.

Ja testu nie robię bo jakoś szczerze wątpię w to ale mnie teraz ciekawią wasze losy :)

Gość Kreska100
Wyspiarka dzięki :)) mi sie też własnie smiać chce z samej siebie bo naprawde człowiek głupieje przez te testy. Rano byłam pewna że dostane okres, jednak skonczyło sie tylko na objawach i teraz czuje się dobrze. Znowu zaczne zachodzić w głowe i wszystko analizowac hehehe, jeśli nie dostane miesiączki do piątku to w sobote z samego rana robie ostatni test i wyrzucam go po 5 minutach. Zdezorientowana a ty masz jakies objawy na okres czy cisza??

Ból podobny do tego "okresowego" pojawia sie podczas zagnieżdżania w macicy zapłodnionego jaja. Dziej się tak mniej wiecej w 8 do 16 dzień po zapłodnieniu... A słabiuchne kreski długo po zrobieniu testu wyskakująna samym początku ciazy, gdy stężenie hormonów jest jeszce maleńkie... Ze złych wiadomości - możesz poronić tak wczesną ciążę, gdy hormonów jest zbyt mało... Będzie to wtedy taki obfitszy okres.

ja dostałam @ także moge spokojnie wyjechac do pracy do niemiec

Kresko mnie czasami brzuch pobolewa, jestem ogólnie zmęczona i śpiąca, czasami mam wrażenie, z rzadka i to bardzo delikatnie mnie mdli i ogólnie tak mi nie za dobrze. Ten brzuch to wiadomo i na okres i na ciąże. Tak samo te niedobrze, mnie tam nie było niedobrze w ciąży więc dla mnie to nie objaw. W sumie najbardziej bym się spodziewała po tym, że jestem taka śpiąca i zmęczona bo tak miałam za pierwszym razem. Ogólnie nie czuję się jakbym była w ciąży, nie mam czuja ani nic takiego. Jedynie baaardzo duże wątpliwości przez tą tarczycę no i dlatego, że próbowaliśmy pierwszy raz, to byłoby dziwne gdyby się od razu udało. ponadto dzisiaj miałam taką jazdę w pracy, że nawet jakbym była to chyba by nic z tego nie wyszło. Albo ksero (fuj) albo bieganie z toną akt.

Carmen no to wyjazd do Niemiec się szykuje ;) Ściskam.

Gość Kreska100
Carmen to to ty juz masz koniec niepewności, życze w takim razie powodzenia na obczyznie :) Jeśli chodzi o jasną kreske to wiem że faktycznie na poczatku ciąży może być ona ledwie widoczna, ale w moim przypadku na 99% widać było pod światło to miejsce w którym kreska powinna być. Bardziej zastanawia mnie ta krecha na 1 teście która mi wyszła po czasie ale była naprawde spora. No nic ja dalej czekam na okres :) Dzis 39 dzień cyklu

Ja raczej dostanę chyba w nocy, zawsze tak dostaję bo brzuch mnie tak napieprza (sorry za słowo ale serio boli), nalatałam się dzisiaj tyle i tyle musiałam nadźwigać, że aż nie mówię. Ta baba w robocie jest bez sumienia :( Mój test chyba zostanie na marzec (o ile zacznę gadać z facetem bo mamy baaardzo ciche dni :( )

Gość Kreska100
Mnie też tak napieprza brzuch że szok, mam tak że boli mnie 10 minut za chwile jest spoko i znowu boli ;/ mam tak od 3 dni, już bym naprawde chciała dostac ten okres bo mnie szlag trafi hehe

Ja mam "dopiero" 35 dzień cyklu a ostatnio mam 36 dniowe nie wiedzieć dlaczego więc w sumie jutrzejszy dzień jest dla mnie jakby sądnym, mnie boli dzisiaj w sumie cały czas od 15 kiedy skończyłam pracę. Jestem nawet trochę zla za te bieganie, ta baba mnie wykończy.

Gość Kreska100
Bardzo współczuje takiej szefowej, dzisiaj wieczorem sie zrelaksuj, należy ci sie odpoczynek!! A jutro koniecznie daj znac jak tam sytuacja :)