Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joan-ga

DOBRA SPACERÓWKA- PARASOLKA

Polecane posty

Czy może ktoś mi polecić dobrą spacerówkę typu "parasolka"? W kilku miejscach w internecie spotkałam "ochy" i "achy" nad Maclarenem- obejrzałam na zdjęciach- wygląd nie powala, ale cena- owszem!!! Czy ma ktoś z Was i oświeci mnie czym się ten wózek rożni od innych? Czy naprawdę zasługuje na taką cenę (od 700zł do 1700) czy może płaci się za firmę?

Gość Moja top lista
Cosatto Silver Cross Mammas&Pappas

Gość Moja top lista
* Mamas& przez jedno 'm'

Mam w sumie trzy Maclareny. Jeden bliźniaczy i dwa pojedyńcze. Osobiście mam Qesta sporta i Questa moda (z tych pojedyńczych) Triumpha Bliźniaczego. Wszystkie sobie chwalę. Dzieci mają troszkę ponad trzy latka, wózków używam teraz bardzo sporadycznie, ale do wieku ok. 2,5 roczku non stop. A wózków używam od czasu gdy Dzieci miały niespełna 1,5 roczku. Żadnych usterek, świetnie się prowadzą, łatwo je wyprać, składają się faktycznie jedną ręką i są lekkie. Mowa o Questach rzecz jasna. Dodatkowo oparcia rozkładają się na tyle, że Dziecię jest w stanie się zdrzemnąć, budki obszerne można odgiąć całkiem w przód, solidna konstrukcja. Synek już przekroczył wagę 15 kg i nadal w nim czasem jeździ, nic się nie dzieje, Córeczka pod 15 i też spoko. Wiesz, to wszystko zależy..........ja oparłam się na opiniach w internecie (przetrzepanym wzdłóż i wszerz) zwłaszcza, że chwilę przed zakupem Maclarenów połakomiłam się na wózeczki za 150 zł, które śmierdziały, materiały były super plastikowe, dodatkowo po dwóch dniach użytkowania się popsuły, także w afekcie, postanwiłam postawić na droższe i powszechnie chwalone wózki. Nie żałuję. Może i drogie, ale przynajmniej bezproblemowe, super wykonane i nie śmierdzące.....

Gość do też przyszła
już obecna mama a jak sobie radzą zimą te małe kółka w maclarenie quest sport? one są plastikowe? nie ścierają się?

Gość ciekaweeee
ja ma chicco i jestem zadowolona. co do maklarena to są też tansze zależy jaki model wybierzesz.

Gość Czerwone wstążki to zabobon
Najtańsze Maclareny to Volo. A jeszcze taniej wychodzą modele ze starszych kolekcji, które różnią się często wzorem, kolorem i niekiedy tkaniną na siedzisku. Np. Volo sprzed kilku lat miał całe siedzenie jakby z siatki i nie miał daszka, rok później dodano daszek i wzrosła nieco cena, a ostatnio dodano tkaninę na siedzisko i jeszcze bardziej odniesiono cenę. Stolarz był i pozostał ten sam, więc można mieć różne modele taniej np. w kolorach luz z dodatkami z ubiegłego sezonu i to wcale niekoniecznie używane, bo obecnie jest wiele nowych wózków ze starszych kolekcji dostępnych w sprzedaży.

Gość ja mam parasolke
JANE i jest swietna,regulowane oparcie,,podnozek,budka,lekka i nic sie nie psuje,dalam 630zl

Gość Czerwone wstążki to zabobon
* stelaż

Gość ja mam parasolke
jesli chcesz odsprzedam Ci za 400 zl,i tak jej nie uzywam,bo corcia nie lubi jezdzic w wozku,jest w bardzo dobrym stanie,ale nowa kupisz bez problemu w sklepach gdzie sa wozeczki Jane,:)