Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _devil_girl_

niesmialy i zakompleksiony chlopak - jak go do siebie przekonac?

Polecane posty

Gość _devil_girl_
nie,nie dam sobie siana. Znamy sie bardzo krotko.

Gość _devil_girl_
Texx, ale tu nawet nie chodzi o sam wyglad ! to ze mi sie bardzo podoba wizualnie to raz a dwa ,ze jest tak wspanialy z charakteru ze automatycznie podoba mi sie jeszcze bardziej...tylko ta jego niesmialosc...

_devil_girl_ ..napewno miałas facetów przed nim więc powinnas wiedziec co robic :O

Gość _devil_girl_
wiem,ze mial normalne szczesliwe dziecinstwo..nawet mi mowil ze lubi wracac do niego myslami, tak jak ja. cream, tu nie chodzi o to czy ja mialam kogos przed nim czy nie. On jest po prostu inny od wiekszosci facetow. Jest strasznie wrazliwy,empatyczny co bardzo mi sie podoba. Ja po prostu usiluje sie od was dowiedziec co dziewczyna moze zrobic zeby pokazac facetowi ze jest nim zainteresowana. Podpowiedzcie mi coś.

Gość _devil_girl_
nie jest gejem :) nie, ja go nie traktuje jak kolege. Rozmawiamy tez na takie temety ,ktore raczej z kolega sie nie porusza.

Gość Texx
Po prostu go gdzies zapros, tylko Was dwoje.

no to faktycznie nie domyslny jest a moze ty jestes dla niego tylko kolezanką

Gość _devil_girl_
Texx, my juz nie raz nie dwa bylismy sami na spotkaniu... podoba mi sie to,ze on poznaje mnie ze swoimi znajomymi i wprowadza w swoje srodowisko. Dodam,ze ostatnio byla taka sytuacja ze spotkalismy sie w nastepujacym skladzie: ja ,on i jego kolezanka. I po tym spotkaniu ona stwierdzila,ze mogla z nami nie isc bo nam "przeszkadzala" i napewno wolelibysmy byc sami. Dodam,ze to jest jego bliska przyjaciolka od lat wiec to tez jest dla mnei jakims sygnalem

Gość Texx
"nie jesteśmy super przystojniakami i kobiety wiele robią raczej w tym kierunku żeby nas zniechęcić a nie zachęcać." no fakt :( :o

Gość ej kremik przeciez
widzielismy foto twojego mulowatego ryja blondasku

Gość 28 latek bez matury
nigdy nie będzie miał brania

heh no to masz ciezki orzech do zgryzienia..a moze on traktuje ciebie tylko jak kolezanke?? a jak jest taki niesmialy to wyslij mu jakis sygnal jak rozmawiacie zerkaj na jego usta i takie tam albo jak zauwazysz ze on zerka na twoje usta to zadzialaj :)

Gość njhgy
autorko, zeby go zachecic, jak jest niesmialy, musi wiedziec ze ci sie podoba, bo tak to sie zapewne boi odrzucenia wiec podbuduj jego ego i pewnosc siebie tylko wiesz, rozsadnie, zdania na randce typu "ojej, alez ty mesko nalewasz herbate" albo pianie non stop jaki to piekny nie sa najlepszym pomsylem :P

Gość njhgy
buahahhahaa,, pamietam taki topik gdzie laska stwierdzila "on musi wiedziec ze mi sie podoba bo ciagle go mijam na korytarzu " :P :P hahahaha nie no, ja tez nie lepsza bylam ale ciut zmadrzalam :P

AUTORKO,a o jakim kompleksach jeżeli można wiedzieć chłopak Ci opowiadał? Co mu się w sobie nie podoba? Miałam kiedyś podobnie,jak chcesz to odpowiedz;)

Gość a skąd jesteście
chociaż województwo podaj. też znam taki przypadek. tylko oni się nie spotykają

Gość a on ile ma lat
??

Gość a on ile ma lat
??

Gość what is going on

Kino. Film taki by ze strachu złapać za rękę. I trzymać ja. Powiedziec ze sie boisz i by Cię objął jesli moze. Spotkanie w domu. Jakis romantyzm wprowadz.i przytul sie tylko tyle.powiedz ze od dawna o tym marzyłas.ze chciałabyś sie moc czesciej sie przytulic. A za pol go pocałuj w usta z nienacka ;)