Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasminek007

mam siłe zeby wyglądać zgrabnie -

Polecane posty

Witam ;) xhddwiujzm, wiesz co mi sie skóra wchlania ale to dlatego ze się powoli odchudzam ;) niestety roztępy musze traktować kremami, ale juz schodzą.Nie martw się, jak będziemy się z głową ochudzać (tzn bez diet 500kcal ) tylko np 1200 to damy rade, niestety będziemy musiały troszkę pocwiczyć. Jesli nie chcesz miec obwisłego brzuszka to polecam Twisterka, jest on naprawde dobry a w dodatku tani. Ja osobiscie z niego jestem zadowolona ;)Jak wróce to napiszę meila ;) Trzymajcie się !:* zycze wytrwania na dzisiejszy dzien ;)

hej co tu dzisiaj tak cicho ?:> jak tam pierwszy dzien diety ?:> ja jak narazie sie dobrze spisuje :)

czesc jasminek007 :) to ja,x cos tam z wczorajszej dyskusji :) zaczernilam sie :)

Gość kalinowa_twarz
ja jestem:)

Gość niedoświadczona 095
jasminek, a mogła byś mi powiedziec o co chodzi z tym twisterem?? nienawidze moich boczków :O:O

Gość niedoświadczona 095
może z początku to ja się troszkę rozpoznam ;) a wiec mam 166cm wzrostu, i 62 kg.. niby nie jestem "gruba", ale mam duuuże boczki i mega uda :O:O .. co mi radzicie? przeczytałam o tym twisterze na boczki.. a uda??

O heej ;) też się mogę dołączyć ? :) ja od 2 dni jakoś tak się wzielam za siebie , biegam 40 min dziennie , jem regularne zdrowe posilki i slodycze - raz na tydzien baton czy cos zeby nie miec napadow potem ;) a ogolnie to mam 18 lat ;) 176 wzrostu no i z 5 kg do zrzucenia ;/ ważę 68 kg ;)

Gość niedoświadczona 095
shodzą udka?? .. a na Małysza tzn? coś a'la poza z rozbiegu skoczni ?? :)

No więc dziewuszki... Mam 167 cm i w październiku brałam ślub. Odchudzałam się przed nim tylko że chyba schudłam za szybko bo mnie dopadło jojo:/ przed ślubem ważyłam 63, w dniu 58 a teraz po 4 miesiącach prawie 70!!!Zgroza zgroza zgroza. W nic sie nie mieszczę... A najgorsze jest to że chyba sobie rozepchałam żołądek bo potrafie tone żarcia tam wcisnąć, eh

Gość niedoświadczona 095
schodzą*

dziewczyny,zmykam spac,do jutra i pamietajcie,z dnia na dzien piękniejemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niedoświadczona 095
dziękuję Ci słońce, na pewno skorzystam ;) .. a ten "twister" .. ?? o co w tym kaman :O sorka że wam tak truje ale mam dość swojego odbicia w lustrze :O nieraz normalnie nie wierzę ze to nie moje odbicie :O

no i najgorsza rzecz- ćwiczyłam intensywnie w czasie odchudzania, pięknie sie wyrzeźbiłam, a potem zachorowałam na trzy tygodnie do łóżka, potem to chyba lenistwo i zima i ciało wyglada gorzej niż przed odchudzaniem:/ ale wiem że dam radę, raz mi sie już udało:)

kalinowa,twisterek kupisz w kazdym hipermarkecie na stoisku sportowym za grosze prawie,ja kupilam za 19 zlotych,to takie kolko obrotowe,na ktorym stajesz i krecisz biodrami,wyrabiasz sobie skosne brzucha czyli rzezbisz talie