Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasminek007

mam siłe zeby wyglądać zgrabnie -

Polecane posty

a na jakiej Twoja kolezanka byla diecie ? ja tez duzo schudlam ( 18 kg) w pol roku, pod okiem lekarza bylam na diecie 1200 kcal, wsumie jadlam bardzo duzo ale liczylo sie laczenie skladnikow ( pomijajac fakt ze caly czas jadlam kasze z warzywami i gotowanym mięskiem z udzca i widzac to odrazu odechciewa mi sie jesc ;) dlatego tez zrobilam przerwe na rok w odchudzaniu, efektu yoya nie ma, aczkolwiek 4 kg przybylo.;( wiec teraz na nowo walczę :)

ona była na takiej 1300-1400 plus gimnastyka 3 razy w tygodniu no i nie łączyła produktów tłuszczowych z węglami, także i ona i ja jesteśmy przykładem że taki sposób jedzenia skuteczny żałuje że wróciłam do starych nawyków bo było naprawdę dobrze:/

ja tez zaluje ze wrocilam do starych nawykow, bo dzis moglabym byc juz szczupla moglabym tylkko sie pilnowac,a takto to trzeba diety ;) ja np tluszczy nie jadlam wszystko gotowane a ile chcesz schudnąć ? ja gdzie tam do 75

hej jasminek007:) i cała reszta 🖐️ Ja chciałabym schudnąć na razie do 60 czyli na dzień dzisiejszy 7-8 kg:/ A potem zobaczymy, na pewno nie chcę zejść niżej niz 55kg. Mam nadzieję ze nie przeszkadza Wam, że wklejam tu jadłospisy, mnie to bardzo pomaga, poza tym można zawsze coś skorygować, albo jakiś przepis odwzorować:) A więc ja dziś zjadłam: banana omlet z warzywami( 2 jajka, papryka, pomidor, cebula, pieczarki, garść otrębów) kawałek ryby duszonej z łyżka oliwy i surówkę z kiszonej kapuchy kanapkę z warzywami i pół jabłka miseczka mieszanki chińskiej duszonej w sosie pomidorowym i garść makaronu Może to i dużo, ale wole zjadać te 1500 kcal a nie rzucać sie w nocy na lodówkę( jak mi sie kiedyś zdarzyło)

🖐️ jestem z siebie dumna :) dzisiaj zjadłam tylko jabłko i 2xskibkę ciemnego chleba z chudą szynką.[jedna na sniadanie druga na kolacje] no i wypiłam chyba z 4 litry wody i herbat :P nawet głodna nie jestem :)) plus _zrobiłam 50 "małyszów" , 50 brzuszków, i zaczełam stosować a6w :)

kochana, musisz jeść troszkę więcej, bo to niezdrowo i będzie jojo. Chociaż jakieś białko i więcej warzyw, przecież od tego się nie tyje:)

moze was to odrzuci ale ja zawsze zjadam tak jak mowi kalinowa czyli pol talerza warzyw , 2 polowa to mieso i ryz albo sam ryz albo samo mieso.albo najczesciej to same warzywa!lubie tez salatke i do tego twarog ale od dzis jestem na tej diecie co sie nie laczy skladnikow :) nie jestem wogole glodna i moge stosowac bardzo ciezkie nawet diety tyle ze one mi nie pomagaja,dalej jhestem grubasem mimo ze cwicze a generalnie mam tyle roboty w domu i przy dziecku ze szok.wiec to tez jakis ruch.wiec nie wiem skad taka nadwaga zwlaszca ze nie pamietam kiedy jadlam chleb albo cos slodkiego :( a tak wogole to czesc wam

hej medluję się ;) ja dzisiaj dumna byc z siebie nie mogę, do połowy dnia bylo super lecz pozniej zjadlam 3 tosty i wypilam shake czekoladowego małego..:( no ale nic od jutra ostry powrot, w niedziele za to nie bede jesc imieninowych placuszkow i pysznosci :|

a teraz zmykam spac,wpadlam tylko na chwile,dobranoc dziewczynki,powodzenia jutro!!!!!!!!

witam dziewczynki ;* ja juz po sniadanku bardzo dietkowym. dzisiaj mam zamiar byc wytrwala i nie skuszac sie na zadne dobra ;) bo po wczorajszym mnie strasznie zoładek bolal i spac nie moglam... to chyba kara jakas ;) dobra ja spadam do szkoły powodzenia ;*

czesc dziewczynki ;* widze ze dzisiaj tu jakos pustawno ja dzisiaj jestem z siebie dumna ;d moja siostra jadla przy mnie ciacho takie dobre a ja sie tylko oblizalam i nie skusilam sie na nie... pozatym ostatni posilek zjadlam o 17 i od tego czasu nic nie jem :) a Wy jak tam ? wogole jak Wam minął dzien ?:)

mi dzień minął bardzo pozytywnie, odwiedzialam dziadka bo jest sam bo babcie mam w szpitalu.. w szkole tez w miarę ...diete tez wiec uwazam dzien do dobrych ;) Lubisz happysad ?:>

ja teraz jestem ;-) jak Wam sobota mija? Ja sie rozchorowałam, gardlo mnie strasznie boli i mam chrypke po kopncercie Happysad'u warto chodzic na koncerty ;D od skakania przez 2 godziny schudlam 1kg ;) a Wasz dietka jak tam ;) ?

tam w mojej stopce mozecie zobaczyc ze mam 89.6 a przy lutym 90 (ja zaokrąglilam wtedy do 90 bo raz mi pokazywalo rowne a raz 90.7) to tak w ramach scisłosci ;)