Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasminek007

mam siłe zeby wyglądać zgrabnie -

Polecane posty

ja zrobilam dzisiaj 100 polprzysiadow, ze poczulam jak mnie udka bolą xd do tego pokreciłam się na twisterze 10 min bo na wiecej nie mialam sily , jt rano za to sie pokręce dluzej :) a ten twister to dobry jest mi 2 cm z bioderek polecialy z tydz ;)Wszyscy moga sie przyłączac ;D!! zobaczycie do lata będziemy piękniejsze, aczkolwiek i tak jestesmy piękne ,nie ?:)

moze uzupelnijcie stopki, bedzie nam latwiej pamiętać o sobie ;) kto ile ma itc ;) co wy na to, no oczywiscie sukcesy tez będziemy wpisywać

jasne że będziemy:) ja ćwiczę z filmami DVD z różnymi zestawami ćwiczeń, są super i w sumie na każdy humor mam jakis:) Ile macie lat?

Gość szpianczek
czesc dziewuszki! ja przynioslam z piwnicy atlas hantle i takie cos co wklada sie nogi tam i mega mocno ciagnie za takie raczki i cos tam..nie wiem jak sie to nazywa,udaje mi sie troszke pocwiczyc :) kupie sobie twister tez i zaczne chyba przysiady i hula hop bo podobno rewelacyjnie dziala na talie i brzuch.do brzuszkow sie korva nie zmusze :O

szpinaczek ja tez brzuszków nie cierpie ale znalazłam różne inne fajne ćwiczenia na brzuch i daja radę...tzn dawały bo teraz jestem gruba parówą przez własne zaniedbanie:/

wogole to czym sie zywicie??bo ja glownie warzywa z owocow to tylko jablka choc kiedys zjadlam banana i to w nocy :O a tak poza tym troche jajek troszke miesa owsianka ser zolty bialy albo feta,czasem danio(rozpusta) i w sumie tyle...aha jeszcze jogurty i musli ale rzadko :) i nie wszystko w jeden dzien :) a dzis wieczorem zjadlam mega tluste udko bo mnie babcia zmusila i troche czipsow :O coz a wstyd....calkowicie za to nie jem chleba makaronow ani slodyczy pod zadna postacia.oprocz cukru w kawie.no i czasem ryz jem

kalinowa_twarz a co to za cwiczenia??ja probowalam robic brzuszki ale za kazdym razem jak zrobie kilka robi mi sie goraco kreci w glowie i chce wymiotowac :O przypuszczam ze to nie jest normalne ale tak mam i nie wiem czemu :O moze cos robie nie tak choc przypuszczam ze to znow nie taka sztuka robic brzuszki :O a probowalam na rozne sposoby i zawsze sie to konczy tak samo

a wogole jem chrom na odchudzanie,taki delikatny wspomagacz w dodatku tani ale dopiero od tyg jem.i dzis zapomnialam :O pije tez senes zeby miec efekt wizyty w kibelku kilka razy dziennie ale nie mam sraczki po prostu ide porozmyslac 3 razy dziennie niz raz na dwa dni :O mysle ze to tez troche pomoze a nawet jesli nie to przynajmniej lepiej sie czuje :P

no ja mam problem bo boli mnie szyja strasznie, cos tam robie źle nie wiem. Najdziwniejsze że mój mąż ma też kurs instruktora kulturystyki więc mi próbował pokazac co i jak a zawsze wychodzi coś źle. No więc te ćwiczenia to wszystkie odwrotne brzuszki, czyli leżysz z głowa na ziemi a podnosisz, w zalezności od typu, pupe i nogi zgiete, nogi wyprostowane, jedną nogę z drugą załozona nad kolanem...Drugie ćwiczenie to kładziesz sie na matce na brzuchu po czy unosisz sie na łokciach i stopach majac dłonie i stopy połaczone i tak trzymasz aż do granic możliwosci...o, albo ze staniem na czworakach i przeskokach obunóż do pozycji kucznej i z powrotem i znów etc:)

czyli na czym ta dieta polega??wiesz ja chcialam np lekko wyrzezbic cialo zeby nie byc chuda tylko miec malutkie miesnie ale nie wiem jak cwiczyc zeby sobie podciagnac miesnie lekko tzn chodzi mi o te przerwy miedzy treningami i o posilki poza tym mam piekne jedrne piersi boje sie ze jak zaczne cwiczyc hantlami to mi zwiotczeja bo tak kiedys slyszalam a nie wiem czy to prawda,wole nie ryzykowac.

kumpel mi mowi ze pieknie i szybko bym schudla gdybym poszla na basen.ale ja korva do wody nie wleze,w wannie sie boje a co dopiero na basenie....:O odpada.a tak wogole jakie macie ciala??ja mam lekko umiesnione(teraz wszystko pokrywa tluszcz) ale jakos szybko mi sie miesnie robia poza tym jestem cholernie niska-161cm i mam jedrne zbite cialo takze przy moich 85 kg nie jest tak tragicznie ale mam za duzy brzuch i boki mi wywalilo :O

Nic Ci od hantelek nie zwiotczeje, spokojnie, może byc tylko lepiej. Kobiety nie mają takiej tendencji do przybierania masy mięśniowej jak faceci więc jesli nie jesteś zboczona na puncie dużych ciężarów , bedziesz tylko ładnie wyrzeźbiona. i pamietaj o rozciąganiu:) a o diecie krótko: nie łączyć tłuszczów z weglowodanami czyli np jajecznica z szynka i serem ale bez chleba albo ryż z warzywami, albo sam kurczak z surówką:)

hej jeśli pozwolicie to też się przyłączę 96kg (o zgrozo...) a jeszcze nie dawno 100!!! walczę do 80kg...

kalinowa jak warzylam 60 kg mialam piekne miesnie i duze cycusie-teraz zostallo mi to 2 ale bede walczyc o poprawe :) nie ja nie lubie wielkich miesni u kobiety to dobrze nie wyglada.ale troche pocwicze moze cos mi sie tam wyrzezbi :) i spróbuje tej nowej dietki bo jak za szybko schudne to znow mi skora zawisnie i na co mi to czesc malva :)

ja ładnie schudłam z dwa lata temu tylko dzieki zmianie jedzenia na takie własnie i regularnych posiłkom:) teraz chcę jeszcze mieć takie ciałko jak kilka miesięcy temu...

ja tak wogole jestem po ciazy i mam jakies zaburzenia,jestem w trakcie badan mam problemy ze skaczaca waga np rano waze 79-80 wieczorem 85 :O dlatego cos nie ejst do konca tak tym bardziej tak jak pisalam nie jem weglowodanow procz raz w tyg ryzu owsianki nie jem nic slodkiego ani chleba i macznych zadnych sosow itp,wiec to 85 kg nie jest normalne..fakt malo sie ruszam bo siedze z dzieckiem w domu ale przy takiej diecie nie powinnam tyle wazyc.a po porodzie kilka mies wazylam 63 potem po pigulach cos sie posypalo.juz nie biore pigul ponad rok,hormony w normie a cos jest zle mam robic badania metabolizmow

no przykladowo-rano jem salatke grecka( tak srednio kilka oliwek kilka kosteczek sera feta kawalek ogorka pomidor 3 rzodkiewki no i sos winegret do tego) to taka porcja wielkosciowo + parowke berlinke czasem 2 clebek wasa(kromeczka) i kawa.obiad to roznie przewaznie np woreczek ryzu i warzywa z patelni albo robione na parze albo zupa jakas albo ziemniaki kotlet surowka kawa. potem kolo 16-17 kilka lisci szpinaku z zabkiem czosnku i 2 jajkami.czasem na sniadanie miska owsianki obiad jw a na kolacje szpinak czy kalafior gotowany albo bruselka.czasem na sniadanie chuda jajecznica itd.oprocz tego jakies jablko wafle ryzowe i to chyba tyle.

hej dziewczynki :) jak tam Wasze samopoczucie dietowe ?:) ja jako takich cwiczen nie wykonuje, no moze tyle co pobiegam na wf i 60 przysiadow na Malysza plus ten twisterek na wiecej cwiczen nie mam czasu, niestety odezwię sie wieczorkiem ;*

Hej hej:) Chyba sie rozminęłyśmy... Ja na dzis pożarłam: banana omlet z warzywami( 2 jajka, papryka, pomidor, cebula, pieczarki, garść otrębów) Chciałam Wam jeszcze napisać o czymś co usłyszałam od koleżanki która schudła bardzo dużo( rok jej to zajęło, ale zjechała z 25 kg) - zawsze połowę talerza, bez względu na wielkość, chodzi o proporcje powinny zajmować warzywa. Nawet jak jecie coś słodkiego, wiem że to obleśne ale działa, zielenina musi być.