Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osierocona siostraaaa

Jakim mlekiem najlepiej karmić swoje dziecko?????? Poradźcie MI!!!

Polecane posty

Jakie mleko będzie nejlepsze dla Mojego dziecka, gdy się już urodzi? Ile go kupić na początek? Jutro będę w cauflandzie, czy tam moge kupić mleko, bo jest tansze, czy koniecznie w aptece?????

Gość tchibo***********
zaraz zlecą sie WILEKIE MATKI POLKI ktore nawyzywają cię,a póxniej napiszą regułkę ze dziecko karmi sie mlekiem z piersi ja kupowałam bebico,mała piła to mleko 2lata i nic jej nie było ;)

Gość o BOZE..........
mgielka241 ale ty kloca urodziłas!!!!!! ja piernicze!!!!!!!!!!!!!!

Piersią nie mogę karmić, bo jestem po operacji, zbyt Mnie ta pierś boli, raczej to co z Niej zostało, poza tym to nie byłoby dobre i zdrowe dla dziecka. Myslę o jakimś dobrym jakościowo mleku, hmmmm, nutramigen będzie dobry??? Po cenie sądząc jest dobry.

Gość o BOZE..........
I JESZCZE TO IMIĘ jezu kochany czemuś tak skrzywdziła małe dziecko??????? JAŚ?????????????????? :o

Gość nanananna
ty debilko to na recepte i skoncz tą prowokacjie

Gość buuchcucvn
Nadiewa - slodki ten wasz Erwinek:) Mgielka - Jas sliczne imie, ale jesli moge wam cos doradzic to na waszym miejscu zrezygnowalbym z dodawania takich informacji na formu - szczegolnie przy takich luznych pytaniach - pelno tu zawistnych kreatur i nie ma potrzeby dawac im pozywki do podbudowania swojego ego. Do Autorki - jesli to prawda z dzieckim to polecam Nan - wszedzie dostepny i niedrogi - jakosciowo te mleka niewiele sie miedzy soba roznia. Jesli dziecko mialoby jakies problemy to wtedy pediatra moze zalecic mleko specjalistyczne np przeciw ulewaniu, hipoalergiczne.

thibo --> A po kiego grzyba ta agresja? Jak tak prowokujesz na starcie, to się nie dziw jak ktoś na Ciebie wyskoczy. Autorko --> Nutramigen to mieszanka mlekozastępcza (dla skazowców przede wszystkim), na receptę. Najlepiej pogadaj z lekarzem, bo np jeśli sama jesteś alergiczką/ Twój partner jest - to lekarz zaleci mieszankę typu HA, jeśli nie to pomoże dobrać "standardowe" mleko.

ja swojemu dawałam nan1, potem bebilon, ale najlepiej idz do pediatry i zapytaj.