Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smytny-rozgoryczony

Dziewczyna mnie zdradziła i zaszła w ciąże.

Polecane posty

Gość smytny-rozgoryczony
Człowiek, całe zycie sie uczy, zeby w zyciu dojsc do czegos, i jak wydaje mu sie ze juz jest ok, ze powinno byc z górki, wtedy dostaje obuchem w łeb. Nie zycze nikomu takiej styucaji.

Gość w cipke wpakowałeś
E tam, seks z drewnianym pajacem to nie zdrada. Ale swoją drogą to zboczona masz dziewczynę, jak nawet za pacynki się zabiera.

Gość w cipke wpakowałeś
Ale przynajmniej jak się urodzi mały Pinokio to będziesz wiedział, że to nie twoje dziecko i to bez żadnych badań genetycznych.

Gość smytny-rozgoryczony
Musisz mnie na siłe dobijac prawda? Nie wiem po co tu w ogole napialem na tym kafe. Jak większosc nie chce pomóc, kazdy tylko wyśmiewa.... Co zrobic w mojej sytuacji?

Gość w cipke wpakowałeś
Możesz zrobić jej na złość i też ją zdradzić zachodząc przy tym w ciążę. Tak będzie sprawiedliwie. A potem powiesz w sądzie, że to jej dziecko i podasz ją o alimenty.

Gość wujek dobra lada
Na twoim miejscu przez jakis czas kończyłbym kazdej w ustach. DLa pewnosci ze Ci sie problem nie podwoi.

Gość smerfeta20/25
o matko... jako znowu podszyw? ... ludzie troche wiary... ja to ja autor to autor... smytny - nie wiem co ja bym zr na twoim miejscu... biorac pod uwage, ze nigdy bym nie zdradziala faceta... dla mnie to dziala w obie str... jak on mnie zdradzi papa jak ja jego - sama tez sie wycofuje... mozecie nie wierzyc trodno...

Gość w cipke wpakowałeś
E tam w usta - a jak się chłopak odwróci a ona wtedy sprytnie przeniesie z buzi do cipki? Lepiej na wszelki wypadek kończyć w chusteczkę. Albo najlepiej całkowicie usunąć element ryzykowny dla ewentualnej ciąży tzn. nie dopuszczać kobiety do udziału w seksie.

Gość smytny-rozgoryczony
Ehhh, jestem po rozmowie z nią. Nie poszło najlepiej. Twierdzi ze jej nigdy nie kochalem, bo gdybym ją kochał to bym nie odchodził.... Ona nie rozumie ze mnie zdradziła.

Autorze.... nie wiem co Ci poradzic... kurcze... Ja bym chyba zrobila badania DNA. Nie pozwól zeby taki babsztyl Cie wrobił w dziecko. Jesli jednak to Twoje to powinienes wziac za nie odpowiedzialnosc, tzn. opiekowac sie nim w miare mozliwosci i placic alimenty. Niekoniecznie musisz byc z jego matką. Nie rob nic na sile, nie marnuj sobie zycia.

Gość rozumiem że ci przykro
zdrada zawsze boli, nawet jak nie ma z tego ciąży i nie ma w tym nic dziwnego, że nie chcesz z nią być, zresztą jestem zdania, że nawet bez zdrady ani niczego tak spektakularnego nikt nie jest zobligowany do trwania w związku, którego nie chce i już - jesteśmy wolni. Proponuję załatwić tę sprawę możliwie oficjalnie, tj. badania, ustalenie wysokości alimentów i widzeń z dzieckiem (jeśli jest Twoje, jeśli nie - nie Twój problem i możesz spokojnie zapomnieć o niej na resztę życia). Żenić się ani nic z tych rzeczy wcale nie musisz.

Gość smytny-rozgoryczony
No na razie czekam. Dowiedziałem sie wczoraj ze spotkała sie z tamtym facetem. Niby mam juz ją w dupie ale boli mnie to.

Ta dziewczyna Cie oszukała a teraz manipuluje Tobą. Zapomnij o niej. Zrób badanie. Jesli to twoje dziecko to nie wolno ci go opuscić, bo będziesz żałował kiedyś. Z nią już być nie ma sensu, ale przy dziecku mozesz być. mozesz je widywać, a jak podrośnie możesz mu być prawdziwym ojcem. nie zmarnuj tego. ale ona jest skreślona, z mojego punktu widzenia. i nie dlatego, że zdradziła, ale że widać że nie żałuje, że Ty i Twoje uczucia wcale się dla niej nie liczą.

Gość smytny-rozgoryczony
No ale jak ja mam sie zajmowac dzieckiem jesli bedzie moje, skoro ja chce zalozyc w przyszlosci rodzine. Jaka kobieta mnie zechce? Faceta który ma dziecko..... Kto to wytrzyma..

gdybym spotkała faceta i go pokochała to owszem byłoby dla mnie trudne, że ma taką przeszłość i dziecko, ale gdybym sie dowiedziała, że ma dziecko, którego się właściwie wyrzekł byłby dla mnie jako człowiek skreślony. ale sa jeszcze inne kobiety niz ja :-)

Gość pfffffrrrrrrrr......
smytny-rozgoryczony No ale jak ja mam sie zajmowac dzieckiem jesli bedzie moje, skoro ja chce zalozyc w przyszlosci rodzine. Jaka kobieta mnie zechce? Faceta który ma dziecko..... Kto to wytrzyma.. Nooo skoro ty myslisztakimi kategoriami to chyba jestes taki sam jak ona. Trzeba bylo pomyslec anim sie z nia kochales i zrobiles ewentualne dziecko a nie teraz martwisz sie o swoja przyszlosc...a co z dzieckiem jesli okaze sie twoje/?? olac je po pojawilo sie na swiecie?? ktos je chyba zrobil nie??? Ty egoisto!!!!

Gość smytny-rozgoryczony
Tak tak, ja planowałem wspolna przyszłosc z tą kobietą, ona mnie zdradziła i nie potrafi sie okreslic z którym z nas jest w ciązy, a ty mi mówisz o tym ze jestem egoistą. Weź...

Gość gość
ale to chore

Gość gość
mam nadzieje że po 8 latach sie sytuacja wyjaśniła i wszystko jest dobrze autorze :)

Gość gość
Tak to się kończy jak się bierze do związku zagorzala milosniczke seksu , taką nie będzie wierna nigdy , trzeba było wziąć porządną dziewczynę

Gość gość
Zostaw ja a jak twoje dziecko to bedziesz placil maks 300zl alimentow i tyle. A jak jego to wszyscy cie moga w tylek pocalowac. Jej matka sie nie przejmuj pewnie tez taka sama szmata

Gość gość
Dlatego lepiej byc prawiczkiem. Mi nigdy cos takiego sie nie zdarzy :)