Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smytny-rozgoryczony

Dziewczyna mnie zdradziła i zaszła w ciąże.

Polecane posty

Gość Doświadzczony
...pewnie mieszka na Kortowie w Olsztynie.Wiem co tam sie dzieje nocami...

spokojnie do rozwiązania jeszcze 7 msc musisz się uspokoić przemyśleć wszystko,doradzić się kogoś i oczywiście porozmawiać z byłą dziewczyną,bez emocji ,rzeczowo.

Gość smytny-rozgoryczony
Najchętniej to bym to wszystko rzucił i jebnał sie pod pociąg.... Oboje jestesmy z małych wiosek, gdzie ludzie rozniosą temat bardzo szybko, przekręcając wszystko jak tylko można. Mialem dobrą reputacje, ona nawet lepszą.... teraz bede nikim;/

przestań nie jesteś nikim,to Ty zostałeś oszukany

Gość smytny-rozgoryczony
Zaocznie. Ale w sobote i niedziele i nocowała u kumpeli. Tzn tak mi mówiła, a kumpele znam, bo jest z Wrocławia i wiem ze u niej nocowała jak jezdziła na studia. Pozniej juz tego nie sprawdzałem, bo przeciez nie miałem powodu.

Gość ty się skoncentruj
na dziecku a nie na reputacji, bo się obawiam że jak by to się nie skończyło to ono będzie najbardziej poszkodowane. Zrób tak jak to wymyśliłeś i skonsultuj się z prawnikiem. A jeśli się okaże, że jesteś ojcem to stań na wysokości zadania. I tyle. A życie jeszcze sobie kiedyś ułożysz z inną kobietą.

Teraz jest dużo samotnych matek, wiec to nie jest główny problem. I jak napisałam wcześniej - nic już nie poradzisz, w razie czego będziesz musiał ponieść konsekwencje, tzn. zostać ojcem płacąco-dochodzącym.

Gość smytny-rozgoryczony
ty sie skoncentruj - "stań na wysokości zadania" - tzn co ?

Gość smytny-rozgoryczony
Dobra, bo widze ze juz jest małe zainteresowanie i ogólnie popularność spadła, a więc: Jestem w związku, obecnie jestem w pracy ale jako ze nie mam za bardzo roboty to siedze i pisze :) No i wczoraj zaczałem i juz wam wyjawiłem ze to prowo, ale dzis podciągnałem troche i sie udało. Dzięki za zainteresowanie:) Oczywiscie temat to prowokacja. Pamiętacie takiego kolesia co sie podszywał pod Re"q"resa? :D:D ,tak tak, to ja, ten sam :) Jak sie podobała historia ? Będzie ich więcej w przyszlosci :) Dzięki za wkręte.

gówno prawda nikt go nie zmusi do bycia ojcem jeśli tego nie bedzie chciał musi podać sprawę do sądu i uzasadnić swoją decyzje.

Gość ty się skoncentruj
Jeśli się okaże, że to twoje dziecko to bądź dla niego ojcem a nie tylko sponsorem. Wiem, że to nie będzie takie normalne ojcostwo jeśli mieszka się oddzielnie ale bierz czynny udział w jego wychowaniu. Takie mam wnioski na podstawie tego co przeżył mój mężczyzna. On jest właśnie takim dzieckiem wychowywanym bez ojca z podobnego powodu jaki jest u ciebie. Teraz jest dorosłym facetem z problemami, nie potrafi sobie ułożyć życia osobistego, cierpię na tym też ja. Ma ogromny żal do ojca nie o to, że nie był z matką ale właśnie o to, że go nie było w jego życiu, o to że wiedział że ma ojca tylko po tym, że przychodziły od niego alimenty.

Gość a może jednak
Dzięki sami za mile odpowiedzi :) Niestety, nie tym razem, ale działaj dalej, to sie chwali :)

Gość smytny-rozgoryczony
Również mnie to zastanawiało, i powiem Ci ze chyba masz racje:)

Gość ty się skoncentruj
Ale takich przypadków jest wiele, więc może komuś się to do czegoś przyda :)

Gość brukowaniec12
Jak się dziecko okaże Twoje,to się nim zajmij,co nie oznacza "bądz z jego matką".

Gość smytny-rozgoryczony
I weź tu udowodnij ze to prowokacja, Jak na Kazdym ktoku albo Cie bronią ze to nie prowo, albo na slepo pisża dalej :) Kurcze fajne to kafe :) Ale tak, temat mi sie udał jesli chodzi o kontekst :D

eh.... prowo nie prowo, jakby to nie bylo prowo to bys juz komentowal to ze ktos sie podszyl i to nie ty byles a ty nie komentujesz tylko jedziesz dalej wiec znowu ci sie nudzi, ale ciekawe to prowo:)

Gość heh ty to lepiej nie
prowokuj, bo jeszcze wrócisz do domu a tam twoja kobieta w łóżku z jakimś pajacem :)

Gość smytny-rozgoryczony
Zawsze szczery - mozesz wyjaśnic o co dokładnie chodzi Ci z tą składnią , bo szczerze to na polskim juz w sredniej zawsze pisano mi : Styl / składnia. I nigdy nie mogłem zrozumiec o co rzeczywiscie biega. Prawde mówiąc to do teraz nie wiem. wiec?

Gość smytny-rozgoryczony
taa, temat jak temat, ale sytuacja tak nieciekawa ze az sie sam przestraszyłem

nie ciekawszy,ale na temat wychowania dzieci nikt nie chce pisać :D