Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smytny-rozgoryczony

Dziewczyna mnie zdradziła i zaszła w ciąże.

Polecane posty

Niech tylko skończą opracowywać 100% antykoncepcję dla mężczyzn w zastrzykach. To się dopiero porobi :classic_cool: A już blisko :D ona będzie udawać i wrabiać go w dziecko on będzie udawać i brać zastrzyki i się skończą problemy jak u autora :D

Gość autorze widać że
nie jesteś tu częstym gościem :-) blondyn zawsze pierdzieli jak potłuczony, więc nikt już na niego nie zwraca uwagi, Tobie tez to radzę, po prostu się nie przejmuj jego gadką :-D co do Twojej sytuacji :-( bardzi Ci współczuję, choć jestem na takim etapie, ze każdy facet to h..i ch... ale Tobie współczuję... Najpierw musisz ustalić czy to Twoje dziecko, a jesli tak to musisz sam sie zastanowić czy dasz radę jej wybaczyć i ułozyć sobie z nią życie (ale jesli zdecydujesz się wybaczyć to zrób to na 100%, NIGDY jej już tego nie wypominaj itp. , wyrzuć z pamięci, bo jesli nie zatrujesz sobie życie) a i jeszcze... też masz nauczkę, zeby "szaleć" z głową

to ty pierdzielisz jak potłuczona, i nie jesteś w temacie, to jego dziewcze zaszalało a nie on, durna pało...

przeciez napisal : "coraz bardziej wydaje mi sie ze to moje dziecko bo raz troche "poszalelismy"..."

Gość autorze widać że
niestety blondynku przeczytaj sobie jak sam napisał, ze niedawno "ZASZALELI" :-D :-O ty tępy penisie nietoż że tępy to jeszcze czytać nie umie i ma kłopot z pamięcią :-D ale czego się spodziwać od podstarzałęgo fagasa, którego żona gania nago po domu i jak świętojebliwi chodza na pielgrzymki a sam nawet nie umie się zwrócić po ludzku do drugiego człowieka :-O żal , żal, tylko nie zapomnij przypomniec żonce żeby założyła coś na dupę i cycki jak pójdzie na tę pielgrzymkę... no chyba że to jej praca... :-D

Gość Nie podzielam opinii
że "Najpierw musisz ustalić czy to Twoje dziecko". Uważam, że przede wszystkim musisz ustalić czy "aktualnie mnie kocha i tamto to byl błąd, chwila słabosci", czy potrafisz żyć nie zadając sobie pytania czy podobnych chwil nie będzie w jej życiu więcej, czy uważasz, że kiedy już to dziecko się urodzi, nawet po ustaleniu, że jest twoje, nie będziesz szukał w nim cech potwierdzających ich prawdziwość. I oczywiście czy sam jesteś w stanie kochać "ponad wszystko i pomimo wszystko". Jeżeli na te pytania odpowiesz sobie jednoznacznie TAK robienie jakichkolwiek badań nie ma sensu. Jeżeli odpowiedź będzie brzmiała NIE to tym bardziej.

Gość autorze widać że
do obrońcy blondyna---> ZAWSZE!!! tu niestety nie ma wyjątków :-D :-O

"nie chce zyc z osobą która mnie zdradziła..." - powiedz jej to jednoznacznie. Resztę za ciebie zrobią inni.

"Jak moge sobie dac z nią spokój, skoro to moze byc moje dziecko ?" - to są dwie różne sprawy.

a jezeli sie okaze ze to Twoje dziecko to chcesz je zostawic? Ją to rozumiem. ale dziecko tez?

Gość smytny-rozgoryczony
Jak to zrobią inni ? Generalnie po naradzie z rodzicami postanowiłem tak: Odchodze od tej dziewczyny. Jesli to moje dziecko to ona bedzie musiała mnie podać o alimenty. Wtedy wypre sie ze jest moje i oznajmie, ze spała z innym facetem i ja nie mam pewnosci ze ono jest moje. Wtedy byc moze sąd zatwierdzi zeby zrobic badanie DNA i sie wyjaśni. I jesli okaże sie ze to dziecko jest moje to bede jej płacił alimenty, a jesli okaze sie ze nie jest moje to wygram zycie. Co myslicie ? Nie bede zył z osoba która mnie zdradziła, nawet jesli mam z nią dziecko

Jak to zrobią inni ? - sam odpowiadasz na to pytanie.

ja popieram. Ale interesuje mnie to czy jak sie okaze ze to Twoje to bedziesz placil alimenty tylko czy bedziesz ojcem? Nie musisz z nia zyc

Gość autorze widać że
no niby dobry plan, może się uda, ze nie będziesz płacił za badanie, chociaz wkurza mnie, ze to z moich podatków :-O ale się juz się przyzwyczajam... najsmutniejszy jest los tego dziecka :-( ale jak mówisz była dobra itp. to może będzie na tyle mądra, zeby nie wyrzywać się na dziecku za swoje niepowodzenia i głupotę.

Jakim cudem ma byc ojcem nie będąc z nią. Tylko najwyżej wekendowym tatą będzie. Niestety ale ta kurwa spaprala już dziecku życie. Przez takie szmaty poźniej dzieci wychowują sie w nie pelnych rodzinach co skutkuje spapranym charakterem w przypadku gdy chłopca wychowuje tylko matka.

"interesuje mnie to czy jak sie okaze ze to Twoje to bedziesz placil alimenty tylko czy bedziesz ojcem?" To pokaże życie, nie spodziewam się szczerej, uczciwej, przemyślanej odpowiedzi na tym etapie.

Gość autorze widać że
będziesz chciał być ojcem? czy tylko kasa dla dziecka? i mam pytanko z ciekawości... kochałes ją? i tak z dnia na dzień przestałeś czy jeszcze kochasz? NIE OCENIAM CIĘ po rpostu pytam, jestem ciekawa jak to z tymi uczuciami jest...

Gość smytny-rozgoryczony
kochałem , z chwilą gdy pomysle sobie ze ona przespała sie z innym czuje ból i nienawiść.

Gość Anna 26
Jednym slowem jeżeli okaże sie że to twoje to masz zjebane życie już zawsze. Wspołczuje naprawde.

pomarańcza : "autorze widać że", badzo mnie nie lubi, co cieszy mnie niezmiernie. Podstarzałym fagasem niestety nie jestem, bo nie podrywam, żadnych młodych dziewczyn, więc wypraszam sobie. A dom jest moją twierdzą i żona może sobie chodzić na golasa jak lubi, no nie....zrób sobie orgazm wibratorem, bo tak bełkoczesz, że trudno zrozumieć.....no chyba że to jej praca....poyebało ci się, i nie chciej abyś była przedmiotem jej pracy.....jest pielęgniarką w hospicjum.....

"czy jeszcze kochasz?" - można kochać nie akceptując tego jak jesteś traktowany przez obiekt twojej miłości. Tym większy dramat. Każdy chciałby kochać z wzajemnością, ale jeżeli jej nie ma, nie ma zaufania, kochasz kogoś "niegodnego" to lepiej "zabić tą miłość" niż męczyć się do końca życia.

Chopie kopnij to to w cztery litery i nie myśl nawet o uznaniu dziecka ani tym bardziej o płaceniu na jego utrzymanie dopóki sama mamusia nie wystapi do sądu o ustalenie ojcostwa i sama za to nie zapłaci :D:D

Gość autorze widać że
też pracuję w hospicjum tyle tylko że kilka szczebli wyżej i widze jak niektóre pielęgniareczki pracują :-O pacjent dzwoni i dzwoni a one nawet nie śmią palcem kiwąć :-O

Gość ona powinna
usunąć tą ciążę. nie kocha żadnego z was, zwykła puszczalska bladź- zresztą po odzywkach mamusi widać, ze może to przechodzi z pokolenia na pokolenie. takiej debilce nie należą się żadne alimenty, ani nic. Współczuję Ci serdecznie, bo wyobrażam sobie Twoją bezsilnośc. Mieć dziecko z kimś, z kim się go nie chce mieć- całe zycie przesrane.. Będzie potem trudno Ci ułozyć życie, bo prawie żadna dziewczyna nie zechce faceta z dzieckiem- chyba że sama będzie miała dziecko.. Jak ona mogła Ci tak zrujnowac życie? Bez mrugnięcia okiem i to tylko dlatego, że sie jej zabezpieczyć nie chciało. Absolutnie nie dawaj jej szansy. Nie zasługuje na to. I przede wszystkim- jak się kogoś łapie na zdradzie, to zawsze ktoś mówi że "to było tylko raz". Nie wierz jej i trzymaj się. Trzymam kciuki

Gość gość 434
Poradź sie jakiegoś prawnika - specjalisty w prawie rodzinnym. Porada nie będzie Ciebie dużo kosztować, a przynajmniej dowiesz się czy Twój pomysł ma szanse powodzenia. Ustalenie ojcostwa na zlecenie prywatne kosztuje ok. 1 tys. zł - wystarczy poszukać odpowiedniego laboratorium, które z Ciebie "nie zedrze". Swoją drogą - współczuję Ci tej sytuacji...