Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smytny-rozgoryczony

Dziewczyna mnie zdradziła i zaszła w ciąże.

Polecane posty

Gość smytny-rozgoryczony
"nie ciekawszy,ale na temat wychowania dzieci nikt nie chce pisac" Nie widze problemu :) a jak juz zobacze to sie temat ukaże, spoko :) nie pierwszy nie ostatni. Ktos zapyta, co ja z tego mam ? hmm pomyslec mozna ze satysfakcje, ale nie o to chodzi, ja po prostu zabijam czas.

ok smutny czekam na temat o dzieciach przyjdę na 100% ;)

Gość smytny-rozgoryczony
KIm jestem ? Wszedłem na kafeterie jakis rok temu, przez przypadek. I tak mnie to wciągneło - prawie jak narkotyk jakis, ze od tego czasu zaglądam tu prawie codziennie w wolnych chwilach i zaczynam sie zastanawiac czy to kafe mnie nie uzależniło.... Jestem po studiach, ale nie zdradze kierunku, mam dziewczyne z którą układa sie ok, wiadomo, ze są górki i dołki, ale jakos idzie. Pracuje, kombinuje i jest ok. Lat 26.

Gość Jesteś głupim tępakiem
bez życia. Nie masz co robić? Zajmij sie czymś konstruktywnym, poucz sie czegoś chociaz żebys te studia nieszczesne skończył, chłopczyku.

Gość smytny-rozgoryczony
Nie ma to jak zaczepki i zmieszanie kogos z błotem, a co :) Niestety, nie razi mnie to, bo to puste slowa :)

Gość Ach no tak...
alez ty jesteś zajebistyyyy :/

Gość smytny-rozgoryczony
ależ nie, to nie próba podwyższenia niskiej samooceny, pochwał tez nie potrzebuje, znam swoją wartość, to nie tak moi mili ;) To zwykła nuda.

Gość plkjdblckj
prowo nie prowo fakt zawsze będzie faktem - blondyn to tepak jakich mało!

Gość smerfeta20/25
po pierwsze facet SZACUN że jakoś się trzymasz... i walcz o swoje... nie daj sie wpedzic w pier****tą paranoje byłej i jej mamusi... po drugie.. ciekawe strony int: 1. http://e-prawnik.pl/domowy/prawo-rodzinne/ustalenie-ojcostwa/artykuly/dowod-z-badan-dna-czasem-moze-byc-przydatny-.html 2. http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/72908-czy-ustalenie-ojcostwa-tylko-przez-dna.html po trzecie... nie namawiaj do usuwania... zreszta pewnie i tak sie nie zgodzi a na wsi bedzie ładna bajeczka w jej wersji po czwarte! od razu postaw spr jasno! co by nie wyszlo nie godzisz sie na zadne twoje nazwisko, na zadne sluby itp! acha.. a co na to Twoi rodzice? wiedza cos? jest ktokolwiek kto trzyma twoja strone i obsdtaje za toba?

Gość ale czad heheh
a ja taka zaaferowana czytałam :o

Gość smytny-rozgoryczony
Tak Smerfeta20/25 Moi rodzicce trzymają moją stronę, ale nie za bardzo są w stanie mi pomóc. Bo co ja tu mogę zrobic, pozostaje mi tylko czekac. Co ty bys zrobiła ?

Gość smytny-rozgoryczony
co wkręt jaki wkręt? O co chodzi? Nie smerfeta to nie ja, naprawde . Potrzebuje rady, bo juz nie daje rady.

wiesz...a swoja droga ciekawe jakbys to teraz dalej zaczal ciagnac...dodaj jakis watek i jedziesz dalej. Ciekawe ile osob by sie wrecilo. I tak Ci dobrze idzie:D

Gość smytny-rozgoryczony
Alustriel - cicho:] ALeż jakie prowo, przeciez to nie jest prowokacja. Tamte wpisy to jakis podszyw był. Czuje sie mega mega zle. Jest mi przykro i czuje ogromny żal.

Gość smytny-rozgoryczony
Jej matka nie jest chyba nic lepsza od niej. Rozstała sie z mężem chyba 3 lata po ślubie, bo twierdziła ze on nie zajmuje sie nią i stał sie dla niej obojętny. Cos mi sie wydaje ze facet tyrał na żone i dziecko, a jej pewnie było malo.... W co ja sie wpakowałem :(

powiedz czy Ty te dziecko chcesz zostawic calkowicie jak sie okaze ze Twoje? Nie bedzie cie ciekawilo potem jak wyglada, jak mowi tata?

Gość smytny-rozgoryczony
Malo tego, jej matka pracuje w urzędzie miasta i zapewne ma znajomosci. Jakis prawników czy adwokatów. Ja podjałem decyzje i nie chce z nią byc. Nie wybacze osobie która mnie zdradziła :( Ludzie pomóżcie :(:(

Gość w cipke wpakowałeś
swojego fiutka, wiem, wiem - myślałeś że pchasz w odbyt ;)

Gość smytny-rozgoryczony
Oczywiscie ze będzie. Jesli okaze sie ze to moje dziecko to na pewno bede płacił alimenty, ale boje sie tego, ze nie uloze sobie zycia. Która będzie chciała faceta z dzieckiem, który placi alimenty a nie siedzi z mamusią. Przeciez to przegra na samym starcie. To swiadczy o samym facecie, czyli o mnie, a przeciez to nie ja zawiniłem, dlaczego zycie jest tak niesprawidliwe?

Gość smytny-rozgoryczony
Kochalismy sie bardzo często, i nie myślałem ze ona mnie zdradza. Zresztą ona twierdzi ze to był tylko ten jeden raz.... ale i tak jej nie moge przebaczyc.

Gość smytny-rozgoryczony
Dzis pojade do niej pogadac, ale do jej domu juz zapowiedziałem jej ze nie wejde. Spotkamy sie na kawie w restauracji.

Gość ale czy na pewno
jestes pewny ze nie umial bys jej wybaczyc? jak to mozliwe ze kogos bardzo kochasz a potem z dnia na dzien przestajesz?

Gość smytny-rozgoryczony
Dzis to wszystko zakończe. W co ja sie wpakowałem.

Gość w cipke wpakowałeś
no mówię przecież, ze w cipkę się wpakowałeś

Gość smytny-rozgoryczony
To nie jest takie proste. To jest bardzo dlugi okres bycia ze soba. I było nam ze sobą dobrze. Szanowalismy sie, duzo razem przeżylismy, miłych chwil. Były i te złe ale jakos dawalismy rade, a tu teraz taki szok. Nie wiem, ale na razie nie potrafie wybaczyc osobie ktora mnie zdradziła. KOchajac sie z nia widziałbym tylko tego pajaca ktory sie z nia kochał.... ehhh plakac mi sie chce.