Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo siostra cos cuduje

Ej nie mam zielonego pojęcia a Ty ? Ty pewnie masz...

Polecane posty

jest taka możliwość pójścia do pracy pełnoletniej jako barmanka kelnerka bez żadnej szkoły ? tzn tylko po gimnazjum ? Ile zarabia kelnerka ?

Gość marta179
watpie czy dostaniesz prace, ja ucze sie teraz na hotelarstwie to jest polaczone z kelnerstwem. Mam praktyki w hotelach na obsludze gosci i Z tego co wiem to musisz znac perfekt angielski no i pewnie szkola tez musi byc

Gość co ty to pierdzielisz ty
marta179 przyjmą ja na bank gdzieś na pewno bo moja kol jak miała 18 lat nawet i 17 lat to w wakacje sobie pracowała w barach a ile płacą to nie mam pojęcia też chciała bym to wiedzieć

bazienka jasne tylko zwykle wymagaja doswiadczenia (JAKIEGO DOŚWIADCZENIA ? ) srednio 7-8/h + napiwki (TZN?)

Gość marta179
co ty to pierdolisz ty na czarno to cie moga nawet z gownem w majtkach przyjac. A jesli chodzi a prace normalna to raczej bez szkoly nie ma co sie pchac. I wydaje mi sie ze tak jest w kazdym zawodzie nie tylko w kelnerstwie

Gość co ty to pierdzielisz ty
marta179 a ciebie z dwoma przyjmą :D i jednym wypadającym z nogawki :D kolejna mądrzejsza od wszystkich ? :D no taaa jak by inaczej

ile może zarabiać?